Kokoşş Hatunlar Kulübü

sinirlenme kuzu yaa iş ortamında kendini germeye gerek yok heee de geç ben hep öyle yapıyorumm

hahaha ferın kızz sanaaaaa hazoşş aynen öle yap:)

kıs nerdesin sen valla özlemiştik

aynen öyle görgüsüzler burda haftanın 3 günü dışarda yiyolar yemek yapmamak için kaynanatör ...benim annem dışardaki yemeği hayatta yemez...
bizim yemekler onlara ağır geldi aynen öyle kısırımıza bile laf söylediler annem burda yapmıştı neymiş çok acıymış koyumuş ağırmış zeytin yağı felan bu kadın yer yer sonra söle olmuş der ...dedim sizin yaptınız renksiz kısır hatayda kimse yemez yüzüne bakmaz hele yağsız nar ekşisiz zaten ksıır kısır olmaz dedim biz öyle seviyoruz dedi...

kadın beni nasıl sinir etceni iyi bilyor...neyse cnm ben yemeğe gidyorum oğluşunu yerme öp cnm çok tatlı inş.benim çocuğumda böyle güzel olur sana benziyor çok...

merhaba kızlar nasılsınız bizde şimdi hastaneden geldik kociş izin aldı bugün bende kansızlık ve b12 vitamin eksikliği var tahlil yatırdık bakalım 2 de sonuçları alıcaz

sinirlenme kuzu yaa iş ortamında kendini germeye gerek yok heee de geç ben hep öyle yapıyorumm

hakaret ama cnm düşünsene bankada sana gişedeki adam ben hazalın böyle yapcanı bilyordum zaten dese yüzüne direk şok olmazmısın rezil kel kafalı....

kıs nerdesin sen valla özlemiştik

canımmm... kesinti vardı genel 3 gundur...

iiyiki doğdunnn cnmm.. ömrün mutlu mesutt sağlıklı huzurlu sevdiklerinleee geçsin inşallah... nice nice yıllara....

pastadan aldım bir dilim...

hehe sende ii demişsin kız.. sizin kısıra bizimkikler kriz kısırı dior de...

salçası yağı ekşisi az olduğu için

cnm allah gönlüne göre evlat nasip etsin en hayırlsıından inşallah... afiyet olsun

hakaret ama cnm düşünsene bankada sana gişedeki adam ben hazalın böyle yapcanı bilyordum zaten dese yüzüne direk şok olmazmısın rezil kel kafalı....

benim müdür eşimin mesleğini öğrendiğinden beri hep bana bir hışmı var seviyesi belli ben onun seviyesine asla inmem ne yaparsa yapsın ne derse desin umrumda değil kendi kendine söylenir sinirlenir durur benim huzurumu bozamaz

Tşk ederim canım

ne güzel laa

mırayım sakın ol ve yemeğını ye tatlım
Slmlar güsel kokoş bayanlar

merhaba kızlar nasılsınız bizde şimdi hastaneden geldik kociş izin aldı bugün bende kansızlık ve b12 vitamin eksikliği var tahlil yatırdık bakalım 2 de sonuçları alıcaz

gecmıs olsun cnm
pekmez içmelısın benımyanaklar şuan al alköy kızı gıbım
pekmez ıcıom ya sabahları bardakla
hadi keyfiniz yerine gelsin kızlarrr

Bugün benim doğum günümmm buda benden size gelsinnnnn tatlı yiyelim tatlı konuşalımmmm

Eki Görüntüle 290525

nıce güzel yıllara cnm sağlıkla huzurla ınş.
bız sana pasta vercektık unuttuk göruyon mu
hep bu garular yüzünden
tekrar d günün kutlu olsun

hatunlar sinirli bugün olur o kadar seeni benimi var ben verdim size afiyetle dilimlerinizi indirin miğdeye tşk ederim canımcımm

hadi keyfiniz yerine gelsin kızlarrr

Bugün benim doğum günümmm buda benden size gelsinnnnn tatlı yiyelim tatlı konuşalımmmm

Eki Görüntüle 290525

doğum gunun kutlu mutlu olsun bebeğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sevdiklerinle bir ömur boyu mutlu olman dılegıyle nıce nıce yıllaraaaaaa senı sevıyorummmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…