bana iş çok bu hortlaklarla çalışcama gider gençlerle çalışırım 40 -45 yaşına gelmişler konuştukları yaptıkları dedikodu bini bin para...
şimdi sinirim geçsin zamanı var daha bekliyorum hamişliğim rahat geçsin diye bekliyorum bakalım birsürü iznimi alıp keyif yaparım o burda kel kafasını kaşısın....izin biter ücretsiz alırım ...daha sonrası düşünürüm dönermiyim dönmezmiyim die...
bana iş çok bu hortlaklarla çalışcama gider gençlerle çalışırım 40 -45 yaşına gelmişler konuştukları yaptıkları dedikodu bini bin para...
şimdi sinirim geçsin zamanı var daha bekliyorum hamişliğim rahat geçsin diye bekliyorum bakalım birsürü iznimi alıp keyif yaparım o burda kel kafasını kaşısın....izin biter ücretsiz alırım ...daha sonrası düşünürüm dönermiyim dönmezmiyim die...
müdürle kavga etiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm
herifleee küsmeee... boşver...
annen çağırmaz olur biter... herife ii davran sen...
onlar anlamadıkları için yemeklerden
kebap onlara fazla gelmiştir
burda dünürün geldimii.. 50 çeşit yemek çıkar.. mezesi hari.çç.. görgüsüzler...
burcuburcu ... sen niye kavga ettin...
herifleee küsmeee... boşver...
annen çağırmaz olur biter... herife ii davran sen...
onlar anlamadıkları için yemeklerden
kebap onlara fazla gelmiştir
burda dünürün geldimii.. 50 çeşit yemek çıkar.. mezesi hari.çç.. görgüsüzler...
burcuburcu ... sen niye kavga ettin...
dün başım ağrıyordu canım geçti bugünde duygusalım birazzz
sinirlenme kuzu yaa iş ortamında kendini germeye gerek yok heee de geç ben hep öyle yapıyorumm
merhaba kızlar nasılsınızbizde şimdi hastaneden geldik kociş izin aldı bugün bende kansızlık ve b12 vitamin eksikliği var tahlil yatırdık bakalım 2 de sonuçları alıcaz
hadi keyfiniz yerine gelsin kızlarrr
Bugün benim doğum günümmm buda benden size gelsinnnnn tatlı yiyelim tatlı konuşalımmmm
Eki Görüntüle 290525
kıs nerdesin sen valla özlemiştik
aynen öyle görgüsüzler burda haftanın 3 günü dışarda yiyolar yemek yapmamak için kaynanatör ...benim annem dışardaki yemeği hayatta yemez...
bizim yemekler onlara ağır geldi aynen öyle kısırımıza bile laf söylediler annem burda yapmıştı neymiş çok acıymış koyumuş ağırmış zeytin yağı felan bu kadın yer yer sonra söle olmuş der ...dedim sizin yaptınız renksiz kısır hatayda kimse yemez yüzüne bakmaz hele yağsız nar ekşisiz zaten ksıır kısır olmaz dedim biz öyle seviyoruz dedi...
kadın beni nasıl sinir etceni iyi bilyor...neyse cnm ben yemeğe gidyorum oğluşunu yerme öp cnm çok tatlı inş.benim çocuğumda böyle güzel olur sana benziyor çok...
hakaret ama cnm düşünsene bankada sana gişedeki adam ben hazalın böyle yapcanı bilyordum zaten dese yüzüne direk şok olmazmısın rezil kel kafalı....
oh pasta süpermişdoğum günün kutlu olsun hazalcım sevdiklerinle nice mutlu yıllara
canımmm... kesinti vardı genel 3 gundur...
iiyiki doğdunnn cnmm.. ömrün mutlu mesutt sağlıklı huzurlu sevdiklerinleee geçsin inşallah... nice nice yıllara....
pastadan aldım bir dilim...
hehe sende ii demişsin kız.. sizin kısıra bizimkikler kriz kısırı dior de...
salçası yağı ekşisi az olduğu için
cnm allah gönlüne göre evlat nasip etsin en hayırlsıından inşallah... afiyet olsun
geçmiş olsun canım pekmez ye bol bol
valla kuzu dun ben 7de k.v deydım orda kocamı bekledım ruzgar var cocuk uyumasın dkıye hemn olgumu emzırdım oynadık falan sonra kocıs geldı eve gıttk yemek yedık saat 9 a gelıyordu ben uzandım tv karsısında bı baktım paşada gelms yanmda uzanıyor gulduk bı baktım uyumuss eskıdende huyszlugndn once gelr yanmd auyurdu öle tv ızlerken biz. neyse umarm duzene gırıyoruzdurrr
aynen cnm ne muahattap oluyorsam...gıcık kel kafalı kendinden emin gibi o varya ne azarlar yiyor bende ozmana böyle gülcem...nefretlik insanlar...
k.valide olayına gelince yüzüne söylicem kırılırsa umrumda değil çok ta tınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kesin uyumaz gece sonra oğluna şikayet eder valla etsin körmü bilsin görsün oda artık kimse umrumda değil yeter beeeeeeeeeeeeeeee
Slmlar güsel kokoş bayanlar
merhaba kızlar nasılsınızbizde şimdi hastaneden geldik kociş izin aldı bugün bende kansızlık ve b12 vitamin eksikliği var tahlil yatırdık bakalım 2 de sonuçları alıcaz
Bugün benim doğum günümmm buda benden size gelsinnnnn tatlı yiyelim tatlı konuşalımmmm
Eki Görüntüle 290525
ne güzel laa
mırayım sakın ol ve yemeğını ye tatlım
gecmıs olsun cnm
pekmez içmelısın benımyanaklar şuan al alköy kızı gıbım
pekmez ıcıom ya sabahları bardakla
nıce güzel yıllara cnm sağlıkla huzurla ınş.
bız sana pasta vercektık unuttuk göruyon mu
hep bu garular yüzünden
tekrar d günün kutlu olsun
saol cnm teşekkürler aldık pekmez bakalım yemeğe başlıycam
Eki Görüntüle 290525
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?