aynen öyle görgüsüzler burda haftanın 3 günü dışarda yiyolar yemek yapmamak için kaynanatör ...benim annem dışardaki yemeği hayatta yemez...
bizim yemekler onlara ağır geldi aynen öyle kısırımıza bile laf söylediler annem burda yapmıştı neymiş çok acıymış koyumuş ağırmış zeytin yağı felan bu kadın yer yer sonra söle olmuş der ...dedim sizin yaptınız renksiz kısır hatayda kimse yemez yüzüne bakmaz hele yağsız nar ekşisiz zaten ksıır kısır olmaz dedim biz öyle seviyoruz dedi...
kadın beni nasıl sinir etceni iyi bilyor...neyse cnm ben yemeğe gidyorum oğluşunu yerme öp cnm çok tatlı inş.benim çocuğumda böyle güzel olur sana benziyor çok...
doğum gunun kutlu mutlu olsun bebeğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sevdiklerinle bir ömur boyu mutlu olman dılegıyle nıce nıce yıllaraaaaaa senı sevıyorummmmmmmmmmmm
ayy çok duygulandımmmm bende seni seviyorum bebemmmm
ya bu arada bişeye bakmak için eşimin mail adresine girmiştim ona bir mail gelmiş internetten galiba yüzük almış bana alyanslarımızı aldığımız kuyumcudan ist.dan sipariş vermiş taşlı modelden ayyy şimdi gördüm mailden yazışmışlarr banada hiç söylemedi süpriz yapıcak demekkiiiiii
ne güzel laa
mırayım sakın ol ve yemeğını ye tatlım
gecmıs olsun cnm
pekmez içmelısın benımyanaklar şuan al alköy kızı gıbım
pekmez ıcıom ya sabahları bardakla
bende başlıycam cnm içmeye benimde yanaklarım al al olsun
nıce güzel yıllara cnm sağlıkla huzurla ınş.
bız sana pasta vercektık unuttuk göruyon mu
hep bu garular yüzünden
tekrar d günün kutlu olsun
siyah üzümde alayım bari baya kansızım regli kanamamda çok oluyordu şimdi doğum kontrol hapı düzenledi az oluyorbende hergün birkaç kaşıkda olsa yemeye çalışıyorummm iyi geliyor kansızlığı önlüyor birde siyah üzüm varya çekirdekli olandan oda iyi geliyor
kısssssssssss adamın suprizini bozdunnnnnnnnnnnnnnnn
siyah üzümde alayım bari baya kansızım regli kanamamda çok oluyordu şimdi doğum kontrol hapı düzenledi az oluyor
evet d. kontrol hapı düzenliyor sancılarıda geçiriyor bende yasmin kullanıyorum en iyisi o demişti doktor
slm kızçeler
nasılsınız bakem geçmişi okumadım ilk defa
hazalcımın doğum günüsüymüşşşş
Nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllara kocişin ve sevdiklerinleeee inşş
bide bol alışverişli yıllar indirimlisinden olsun cebi yakmasın annemmmmmmm
evet canım düzenliyor birde sancı fln pek olmuyor bendedeben yazz marka olanı kullanıyorum 5ay oluyor evlenmeden önce başlamıştım memnunun şimdilik ablamda yasmini kullanıyor
Hazalcım doğum günün kutlu olsun canımm, nice güzel yılların olsunnn
merhaba kızlar nasılsınızbizde şimdi hastaneden geldik kociş izin aldı bugün bende kansızlık ve b12 vitamin eksikliği var tahlil yatırdık bakalım 2 de sonuçları alıcaz
hadi keyfiniz yerine gelsin kızlarrr
Bugün benim doğum günümmm buda benden size gelsinnnnn tatlı yiyelim tatlı konuşalımmmm
Eki Görüntüle 290525
ya bende sımdı hapa balsdm ama hap tek basına yetrlı dııl dıyorlrrr
demırım özllklee cok dusuk cıktı cok tehlıklıyms nerdyse yarnn altına dusmus KANIMDA DUSKMUS AMA ONMLİ OLN DEMIR DEDİ NAPCM BNDE BILMIYRM AGZM YRLRLA DOLU UFFFFFF SANADA ÇOK GECMİŞ OLSUNNNN.
BUARADA KIZLAR BİŞİ SORCAM AMA UTANIYORM NASIL SORCMM
öyle cnm bendede liseden beri var kansızlık şimdi baya ilerlemişdüşüktü hapları içemedim bulantı fln yaptı bakalım tekrar gittim bir kaçay önce gtmiştim kullanamadım ben pekmezede başlıcm içeyim iyi gelir belki çok üşüyorum elim ayağım buz gibi bide merdiven fln çıkayım çok çabuk yoruluyorum sürekli halsizim inş. biraz olsun iyi olurum sanada çok geçmiş olsun tatlımne sorcaksın cnm hayırdır
demırım özllklee cok dusuk cıktı cok tehlıklıyms nerdyse yarnn altına dusmus KANIMDA DUSKMUS AMA ONMLİ OLN DEMIR DEDİ NAPCM BNDE BILMIYRM AGZM YRLRLA DOLU UFFFFFF SANADA ÇOK GECMİŞ OLSUNNNN.
CNM SABAHTN BERI KUTLUCM ARAYA BIRI GIRIYOR FECEDE NASIP BURDNMISSSS
NİCE YILLAR KOKETAAAACIMMMM MUTLU MUTLU EN MUTLU SENELER DILIYORUM SANA SAGLIKLAAA İNŞŞŞ
Hazalcım mutlu yıllaar canım ,doğum günün kutlu olsun
kokoş kokoş uzun yıllar olsun :)))
var mı bir programınız
Tşk ederim canım yaşlılığımdada kokoş olucağıma eminim iki tel saçım kalsada ne renge boyasam diye düşünürüm eminim tırnaklar ojeli falan
Ya burda pek bir yer olmadığı için yapıcak bir progrmada yok olan yerlerede güvenip gitmiyoruz evde hem evde kocişimle başbaşa olmayı tercih ediyorum
öyle cnm bendede liseden beri var kansızlık şimdi baya ilerlemişdüşüktü hapları içemedim bulantı fln yaptı bakalım tekrar gittim bir kaçay önce gtmiştim kullanamadım ben pekmezede başlıcm içeyim iyi gelir belki çok üşüyorum elim ayağım buz gibi bide merdiven fln çıkayım çok çabuk yoruluyorum sürekli halsizim inş. biraz olsun iyi olurum sanada çok geçmiş olsun tatlımne sorcaksın cnm hayırdır
Tşk ederim canım çok şımardım bugün
Sor kız çekinme ne sorucaksan
YA COK UTANIYORM ŞEY KEM KÜM ŞÖLE SÖLİM DIŞKI BENM BÖLE CAMUR GIBI OLUYOR GENLDEEE BENM DEMIR KAN EKSIKLIGINE BAKRKEN IDRARIMDA KAN GORLDU NADIR AMA DOKTR ONEMSEMEDI SANIRM ADET SANDI BENI BİDE NADİR DIYE SANIRIM AZ BULDU . AMA TEYZEMDE HEMSIRE ODA BANA DEDİKİ NORMLA DEIL BUKDR DUSUKLUK BİRYERDN KAN KAYBEDIYORSN FALAN DEID BUGNDE İŞTE DIŞKIDAN BAHSTTIM ACABA NEDN BÖLE FALAN DIYE ODA DEDIKI OZMN ÖLE KAN KAYDEBYRSN FALAN DEDI . HANI KAN ILACINDANDA OLABLR DEDIM AMA KULLANMADN ONCEDE OLUYORDU ZTN UFFF DOKTORLARADA KIZYRM UFAK BİŞİ BİLE OLSA ARASTRMALARI LAZM HADI DEYIP GONDERIYRLR BEN 10 KERE IZIN ALAMAMKI
BİDE DEMİR EKSİKLİĞİ CIDDI PROBLEMLER EYOL ACAR DEDI KORKUTTU SADECEEE PUFFF SIMDI NAPMAM LAZIMMMKİ ACABA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?