Kokoşş Hatunlar Kulübü

ya benden bişey istedi bende yaptımm onun görsel anlayışı kıt oldugu için kendimce yaptım önce tatam dedı sonra hazırladım felan yok dedı benım ıstedgım gıbı olsun bende dedim ben böle istoyummmmmmm oda dedı yokkkkkk bende iyi tamam dıye bagırdım oda bana surat yapma dıye bagırdı falan filan ben buldum benım dediğim gibi olcak dedı sankı bana amerıkayı keşfetti kıt zekasıylaaaaaa

nar ekşisiz biber salçasız baharatsız kısırmı olur lennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

doğum gunun kutlu mutlu olsun bebeğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sevdiklerinle bir ömur boyu mutlu olman dılegıyle nıce nıce yıllaraaaaaa senı sevıyorummmmmmmmmmmm

ayy çok duygulandımmmm bende seni seviyorum bebemmmm

ya bu arada bişeye bakmak için eşimin mail adresine girmiştim ona bir mail gelmiş internetten galiba yüzük almış bana alyanslarımızı aldığımız kuyumcudan ist.dan sipariş vermiş taşlı modelden ayyy şimdi gördüm mailden yazışmışlarr banada hiç söylemedi süpriz yapıcak demekkiiiiii

kısssssssssss adamın suprizini bozdunnnnnnnnnnnnnnnn

bende hergün birkaç kaşıkda olsa yemeye çalışıyorummm iyi geliyor kansızlığı önlüyor birde siyah üzüm varya çekirdekli olandan oda iyi geliyor
siyah üzümde alayım bari baya kansızım regli kanamamda çok oluyordu şimdi doğum kontrol hapı düzenledi az oluyor

evet d. kontrol hapı düzenliyor sancılarıda geçiriyor bende yasmin kullanıyorum en iyisi o demişti doktor

evet canım düzenliyor birde sancı fln pek olmuyor bendede ben yazz marka olanı kullanıyorum 5ay oluyor evlenmeden önce başlamıştım memnunun şimdilik ablamda yasmini kullanıyor

slm kızçeler

nasılsınız bakem geçmişi okumadım ilk defa

hazalcımın doğum günüsüymüşşşş
Nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllara kocişin ve sevdiklerinleeee inşş
bide bol alışverişli yıllar indirimlisinden olsun cebi yakmasın annemmmmmmm

sağol canım inşallah bütün istediklerim benimle olur

evet canım düzenliyor birde sancı fln pek olmuyor bendede ben yazz marka olanı kullanıyorum 5ay oluyor evlenmeden önce başlamıştım memnunun şimdilik ablamda yasmini kullanıyor

ben 2,5 sene oldu kullanalı ama hiçbir yan etkisini görmedim çokta memnunum yasminden

Hazalcım doğum günün kutlu olsun canımm, nice güzel yılların olsunnn

tşk ederim nekciğim

Hazalcım mutlu yıllaar canım ,doğum günün kutlu olsun
kokoş kokoş uzun yıllar olsun :)))

var mı bir programınız

merhaba kızlar nasılsınız bizde şimdi hastaneden geldik kociş izin aldı bugün bende kansızlık ve b12 vitamin eksikliği var tahlil yatırdık bakalım 2 de sonuçları alıcaz

ya bende sımdı hapa balsdm ama hap tek basına yetrlı dııl dıyorlrrr

demırım özllklee cok dusuk cıktı cok tehlıklıyms nerdyse yarnn altına dusmus KANIMDA DUSKMUS AMA ONMLİ OLN DEMIR DEDİ NAPCM BNDE BILMIYRM AGZM YRLRLA DOLU UFFFFFF SANADA ÇOK GECMİŞ OLSUNNNN.
BUARADA KIZLAR BİŞİ SORCAM AMA UTANIYORM NASIL SORCMM

hadi keyfiniz yerine gelsin kızlarrr

Bugün benim doğum günümmm buda benden size gelsinnnnn tatlı yiyelim tatlı konuşalımmmm

Eki Görüntüle 290525

CNM SABAHTN BERI KUTLUCM ARAYA BIRI GIRIYOR FECEDE NASIP BURDNMISSSS

NİCE YILLAR KOKETAAAACIMMMM MUTLU MUTLU EN MUTLU SENELER DILIYORUM SANA SAGLIKLAAA İNŞŞŞ

Son düzenleme:

Tşk ederim canım çok şımardım bugün
Sor kız çekinme ne sorucaksan

Hazalcım mutlu yıllaar canım ,doğum günün kutlu olsun
kokoş kokoş uzun yıllar olsun :)))

var mı bir programınız

Tşk ederim canım yaşlılığımdada kokoş olucağıma eminim iki tel saçım kalsada ne renge boyasam diye düşünürüm eminim tırnaklar ojeli falan

Ya burda pek bir yer olmadığı için yapıcak bir progrmada yok olan yerlerede güvenip gitmiyoruz evde hem evde kocişimle başbaşa olmayı tercih ediyorum

Bu arada bir konuda bilgilendirmek isterim d. kontol hapını içerken eğer antibiyotik alıyorsanız ek korunma yöntemleride uygulamanız gerekiyor. Antibiyotik d. kontrol hapının etkisini düşürüyormuş o yüzden hamile kalma riski ortaya çıkıyormuş. Bilmeyenlere söyliyeyim dedim herkes bilmez bunu.... Gerçi ben ikisini aynı anda kullandım ama herhangi bir sorun yaşamadım yinede aklınızda bulunsun...

anlaşıldı akşama romantik anlar yaşanacak
kocişinle hep mutlu olman dileğiyle bakarsın seneye ki doğum gününde aileye
biri daha katılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…