Kokoşş Hatunlar Kulübü

olsunnn azimli sıçanın hıkayesını bılıyorsunnnnnnnnn

bilmiyorum kısss ne olmuş sıçana bende azim çokk 17 aralıkta spk bitsin lisans grubu kpss sınavlarına giricem ona hazırlanıcam azimliyim bu sene yerleşecem bende devlet memuru olucam bende salla başı al maaşı yapıcam

HAYIR BEEEE çekilş yapcaz katılcak mısın dedım oda bı sorayım dedi.
istanbul olayını zaten kenıdısı demişti gelcem görüşelim diye

yaws hazal eşine söle eğlenecez kendi aramızda öyle çok pahalı bişiler almıcaz ki...:26:

ben eşime dedim dün çekiliş yapcaz aman başka işiniz gücünüz yokmu dedi güldü geçti ....hediyeni noel baba götürsün bide diyo espirili kocam...

ben daha dımedım ama katılacam sonna solerımmm

oohhh sistemler gitti inşallah gelmez bugün yarın hiç bi günnn

gelmesin inş....kız karular güzelmi orada sizin bankada...off burdakileri görsen kadın tüm parayı kendine yatırım yapmış her gittiğimde hayran kalıyorum resmen moda dergisinden fırlamış gibi kadınlar hepside evli olaya bak..

......................

Son düzenleme:

evet genelde bakımlı ve hoş hatuncuklar oluyor gıyım kusam o biçimmmmmmm

iş yeri adresini ver sende zaten 2 kişi bilecek adres bılgınııı başka kımse bılmıcekk
o kacana sole bomba koyacak halımız yok zatı koysakda karsa gelene kadar patlar

slmmm kızçelerr
Ali Taran gerizekalısının
karısı vardıya eski işte o vafat etmiş

çok üzüldüm vallaaaa

ben daha dımedım ama katılacam sonna solerımmm

bende demicektim umrunda olmaz sanıyodum dün dio KK daki kızlar napıo ne konuştunuz bugün dedi

bende dedim hiç çekiliş felan sorunca söledim yoksa umrunda olmaz onun öyle şeyler...

işin ilginci sana kız olursa istediğini alcam dedim olur dedi sadece ee ne sitiyon diorum sonra sölerim dio...

ben erkek olursa sıraladım bunu alcan şunuda die adamın umrunda değil ona hediye almam....

Yok beeee ne güzeli en güselleri benimmm ama ist. da genel müdürlükte çalışırken var yaaaa ben bile bakmamak için kendimi zor tutuyordum ben burda elbiselerimi bile giyemiyorum doğru dürüst hem çok soğuk hem görmemiş gibi bakıyorlar insan rahatsız oluyor

kendini beğenmiş havalı garuuuuuuuu
iş arkideşlarını beğenmimisin sen haaaaaaaaa

nen 1 kişiye hediye alıp göndercen okadar bunun şüphesi olmazki anam öyle yaşanmaz insan şüphe ile yaşarsa rahat olmaz amanın hayatı zorlaştırmasın de kocana....

iş yeri adresini ver sende zaten 2 kişi bilecek adres bılgınııı başka kımse bılmıcekk
o kacana sole bomba koyacak halımız yok zatı koysakda karsa gelene kadar patlar

Ben kocişimden gizli iş yapmam kociş bana yapsa ben kıyameti koparırım o yüzden bana yapılmasını istemediğim şeyi ona yapmammm kuzummm

evet genelde bakımlı ve hoş hatuncuklar oluyor gıyım kusam o biçimmmmmmm

kadın aylık kuaföre bakım yaptıryomuş veledine bakıcı bakomuş kocayıda boşamış ....bide ondan nafaka alyomuş....

giyim akkabı çanta çeşit çeşit renk renk hatunda sarışın bir afet saçlar uzun.....

eniştem onların bankada hazalınkile aynı...dedim enişteme bu kadını adam nasıl boşar dedi kendine bakmaktan kocaya bide çocuğuna bakmıyor ondan dedi...şaşırdım ama insan önce kocasına süslenir sonra çevresindekilerin beğenisine ...bu senin görüşün o kendien aşık dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…