olsunnn azimli sıçanın hıkayesını bılıyorsunnnnnnnnn
HAYIR BEEEE çekilş yapcaz katılcak mısın dedım oda bı sorayım dedi.
istanbul olayını zaten kenıdısı demişti gelcem görüşelim diye
aakşam kocişimle konuşim eğer izin verirse katılırım bakalım hee esen bana tamtur alda bende göreyimmm
bilmiyorum kısss ne olmuş sıçana bende azim çokk 17 aralıkta spk bitsin lisans grubu kpss sınavlarına giricem ona hazırlanıcam azimliyim bu sene yerleşecem bende devlet memuru olucam bende salla başı al maaşı yapıcam
yaws hazal eşine söle eğlenecez kendi aramızda öyle çok pahalı bişiler almıcaz ki...:26:
ben eşime dedim dün çekiliş yapcaz aman başka işiniz gücünüz yokmu dedi güldü geçti ....hediyeni noel baba götürsün bide diyo espirili kocam...
oohhh sistemler gitti inşallah gelmez bugün yarın hiç bi günnn
yaws hazal eşine söle eğlenecez kendi aramızda öyle çok pahalı bişiler almıcaz ki...:26:
ben eşime dedim dün çekiliş yapcaz aman başka işiniz gücünüz yokmu dedi güldü geçti ....hediyeni noel baba götürsün bide diyo espirili kocam...
gelmesin inş....kız karular güzelmi orada sizin bankada...off burdakileri görsen kadın tüm parayı kendine yatırım yapmış her gittiğimde hayran kalıyorum resmen moda dergisinden fırlamış gibi kadınlar hepside evli olaya bak..
Canım benim kociş polis olduğu için olaylara hep polis gözüyle bakıyor ve kolay kolay kimseye güvenmiyor yani bazen birileri hakkında bir yorumlar yapıyor diyorum heee işte mesleğiini çok güzel icra ediyorsun yani o kadar senaryoyu nerden buluyor da söylüyor anlamıyorum bebemmm şimdi akşam gör bak bir sürü senaryo uydurucak
ben daha dımedımama katılacam sonna solerımmm
gelmesin inş....kız karular güzelmi orada sizin bankada...off burdakileri görsen kadın tüm parayı kendine yatırım yapmış her gittiğimde hayran kalıyorum resmen moda dergisinden fırlamış gibi kadınlar hepside evli olaya bak..
Yok beeee ne güzeli en güselleri benimmmama ist. da genel müdürlükte çalışırken var yaaaa ben bile bakmamak için kendimi zor tutuyordum ben burda elbiselerimi bile giyemiyorum doğru dürüst hem çok soğuk hem görmemiş gibi bakıyorlar insan rahatsız oluyor
Canım benim kociş polis olduğu için olaylara hep polis gözüyle bakıyor ve kolay kolay kimseye güvenmiyor yani bazen birileri hakkında bir yorumlar yapıyor diyorum heee işte mesleğiini çok güzel icra ediyorsun yani o kadar senaryoyu nerden buluyor da söylüyor anlamıyorum bebemmm şimdi akşam gör bak bir sürü senaryo uydurucak
iş yeri adresini ver sende zaten 2 kişi bilecek adres bılgınııı başka kımse bılmıcekk
o kacana sole bomba koyacak halımız yok zatı koysakda karsa gelene kadar patlar
slmmm kızçelerr
Ali Taran gerizekalısının
karısı vardıya eski işte o vafat etmiş
çok üzüldüm vallaaaa
evet genelde bakımlı ve hoş hatuncuklar oluyor gıyım kusam o biçimmmmmmm
Ben kocişimden gizli iş yapmam kociş bana yapsa ben kıyameti koparırım o yüzden bana yapılmasını istemediğim şeyi ona yapmammm kuzummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?