Kokoşş Hatunlar Kulübü

bende koltuk altı ve kollar için gitmiştim bacağımda yarım kalmıştı ama az az çıkıyor yine epilasyon aletimle alıyorum

canım bende 1.5 ayda bazen 2 ayda bi sir ağdaya gidiyorum baya azaldı farketti ama uğraşmak istemiyorum tamamen kurtulayım hazır azalıyorken tamamen kurtulmak varken niye bekleyip durayım diyorum canım

hangi şehirdesin canım ona göre mutlaka en iyi yapan bir yer vardır kkda mutlaka gitmiş birileri var yorumlarına bakıp gidebilirsin

off öyle bacaklar sanki rüyamda görürüm hayal kurmaktan bıktım gerçeğini görecekmiyim acabaaaapürüzsüz pırıl pırıl bacaklar kocamın aklını başını alayımmm

cnm doğur bebişi sonra hızlı başlarsın lazere hem en gelişmişi çıkar....ben menun kaldım ancak hamilelikte hormonlar coşuyor...

tekrara devam edicem bebiş olsun...:119:

cnm doğur bebişi sonra hızlı başlarsın lazere hem en gelişmişi çıkar....ben menun kaldım ancak hamilelikte hormonlar coşuyor...

Benim ist. da bir arkadaşım gidiyordu lazere hamile kaldı sonra 3. aydan sonra tekrar gelebilirsin demişler zararı yok demişler ama doğrumu bilememmm

hıhhhh terkedicem siziiii bi daha böyle ben topikteyken beni bi başıma bırakıp giderseniz....

cnm bugün bir karar verdim başka topiklere gidip yorumda yapmıcam kendi topiğim anniş toği belki bide gidersem böcüğün topiği 3 yer yeter artar bile kafam bulanıyor takip edemiyorum..hem günde böyle bitmesin biraz uzaklaşım az az KK dan çünkü bilg başından kalmaz ve yazmakatan dikkat çeker oldum burda...işyerinde...

Benim ist. da bir arkadaşım gidiyordu lazere hamile kaldı sonra 3. aydan sonra tekrar gelebilirsin demişler zararı yok demişler ama doğrumu bilememmm

bende duydum 5.ayında gidenleri ama benim uzmanım doğur bir ay geçsin öyle gel dedi...

kızlar bu akşam benim şu leoparlıyı giycem şık olcam eşimi özledim ...parise gitcem ....ona yemekte yapıcam iyi davranım adama benimle pek ilgileniyor maş.

miroşş...

kız ben hamişkenn hormonlarım coşmadı..

kılsız tüysüz gezdim...

sender artışmı oldu...

her ay sire giden ben hamişken 3 aya bir gittim nerydesee...

bende koltuk altı ve kollar için gitmiştim bacağımda yarım kalmıştı ama az az çıkıyor yine epilasyon aletimle alıyorum

ne güzellllll

hangi şehirdesin canım ona göre mutlaka en iyi yapan bir yer vardır kkda mutlaka gitmiş birileri var yorumlarına bakıp gidebilirsin

eskişehirdeyim ben canım o kadar çok yer var ki heryerde lazer yapılıyor ama iş arkadaşım var 4 seans ücretini ödemiş 4 seansta onlar hedi etmişler toplam 8 seans kollarında 1 tane kıl yok yaaaa bide bikini bölgesini komple orayı aldırmış paket bölgesinde hiç kılı yokmuş

hadi yaaaaa coşuyor demekkkkk
sen hamilesin sanırım canım kaç aylık allahım darısı isteyenlere nasip etsin bizim biraz zor olacak bebiş sanırım 2.5 yıldır korunmuyoruz ama ne gelen var ne giden

miroşş...

kılsız tüysüz gezdim...

sender artışmı oldu...

yenileri çıkmadı ama kalanlar coşmuştu..bende tertemiz olsun diye haftada bir jilete devam...ağda yasak dedi kadın...

olur cnm daha belki zamnını ayarlamıyorsun kızların katıkısı çok hemşom burda doping uygulattı sonuç eşiminkiler işe yaradı pohahahha

hamilelikte işte hormonlar yüzünden coşuyor malesf dökülenin yerine yenisi çıkmıyor ama kalanlar onlar fena...
ama baya azaldı öteki türlü napardım bilmem jiletle 15 dkda bitiyor iş...

miroşş...

kılsız tüysüz gezdim...

sender artışmı oldu...

anam sorma yaaa ilerde karnım büyüynce napcam bilmem...kuaföre gitcez mecbur ak pak olmak lazım herdaim.

yaws yılbaşına ne giycez siz hiç alışveriş etcenizmi güzel ve bakımlı girelim...plan yapanlar varmı?

şekşi şeeeeeeeeeeeeeeeeee.................................yerim seni lüpppppppppppp ayyy böle kıyafet olsa keşke alırdım yılbaşına...

tşk ederim datlummm bende yakında evi süslemeye başlarım yılbaşı ağacı çıkar ortaya en çok sevdiğim şey ağacaı süslemesiii... Kırmızı şaraplar önceden alınıcak ooohhhh gelsin noellllll bu arada ben katılmıyorum yılbaşı çekilişine aklımdayken söylimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…