evet biliyorum heryere gidin demiyorum ben 2 ay araştırdım burdada yanan vardı lisanslı bu işi senelerdir yapmış bir uzmana gittim...zaten önce az ısıyla başladık..sonra yükseltti...önce denedik yani....bende çok korkmuştum ki istçdaha nice uzman cilt analizine kadar yapan yerler var...
canım bende 1.5 ayda bazen 2 ayda bi sir ağdaya gidiyorum baya azaldı farketti ama uğraşmak istemiyorum tamamen kurtulayım hazır azalıyorken tamamen kurtulmak varken niye bekleyip durayım diyorum canım
off öyle bacaklar sanki rüyamda görürüm hayal kurmaktan bıktım gerçeğini görecekmiyim acabaaaapürüzsüz pırıl pırıl bacaklar kocamın aklını başını alayımmm
yok bizi bırakmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cnm doğur bebişi sonra hızlı başlarsın lazere hem en gelişmişi çıkar....ben menun kaldım ancak hamilelikte hormonlar coşuyor...
tekrara devam edicem bebiş olsun...:119:
bende koltuk altı ve kollar için gitmiştim bacağımda yarım kalmıştı ama az az çıkıyor yine epilasyon aletimle alıyorum
hıhhhh terkedicem siziiii bi daha böyle ben topikteyken beni bi başıma bırakıp giderseniz....
Benim ist. da bir arkadaşım gidiyordu lazere hamile kaldı sonra 3. aydan sonra tekrar gelebilirsin demişler zararı yok demişler ama doğrumu bilememmm
epilasyon aleti cilde zararlı ama...hem batık yapıyor ben anneme verdim o aleti...
cnm bugün bir karar verdim başka topiklere gidip yorumda yapmıcam kendi topiğim anniş toği belki bide gidersem böcüğün topiği 3 yer yeter artar bile kafam bulanıyor takip edemiyorum..hem günde böyle bitmesin biraz uzaklaşım az az KK dan çünkü bilg başından kalmaz ve yazmakatan dikkat çeker oldum burda...işyerinde...
bende koltuk altı ve kollar için gitmiştim bacağımda yarım kalmıştı ama az az çıkıyor yine epilasyon aletimle alıyorum
hangi şehirdesin canım ona göre mutlaka en iyi yapan bir yer vardır kkda mutlaka gitmiş birileri var yorumlarına bakıp gidebilirsin
cnm doğur bebişi sonra hızlı başlarsın lazere hem en gelişmişi çıkar....ben menun kaldım ancak hamilelikte hormonlar coşuyor...
tekrara devam edicem bebiş olsun...:119:
miroşş...
kız ben hamişkenn hormonlarım coşmadı..
kılsız tüysüz gezdim...
sender artışmı oldu...
her ay sire giden ben hamişken 3 aya bir gittim nerydesee...
ne güzellllll
eskişehirdeyim ben canım o kadar çok yer var ki heryerde lazer yapılıyor ama iş arkadaşım var 4 seans ücretini ödemiş 4 seansta onlar hedi etmişler toplam 8 seans kollarında 1 tane kıl yok yaaaa bide bikini bölgesini komple orayı aldırmış paket bölgesinde hiç kılı yokmuş
hadi yaaaaa coşuyor demekkkkk
sen hamilesin sanırım canım kaç aylık allahım darısı isteyenlere nasip etsin bizim biraz zor olacak bebiş sanırım 2.5 yıldır korunmuyoruz ama ne gelen var ne giden
miroşş...
kız ben hamişkenn hormonlarım coşmadı..
kılsız tüysüz gezdim...
sender artışmı oldu...
her ay sire giden ben hamişken 3 aya bir gittim nerydesee...
şekşi şeeeeeeeeeeeeeeeeee.................................yerim seni lüpppppppppppp ayyy böle kıyafet olsa keşke alırdım yılbaşına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?