Kokoşş Hatunlar Kulübü

anam utandım azgun karuuu gibi çok şee anlatyom ben burdaa

biz alıştık sana ben izindeyken ist. dan almıştım kırmızı jartiyerli ama hiç giymedimm yılbaşına saklıyorummm çok güsel kıyafet olarak henüz bir şey almadım bakıyorm alşıveriş istelerine hoşuma giden bir mini elbise olursa almak istiyorum

yaws yapmayalım ozman sen birsen katılmıyor böcükte bişi demedi.....

3-5 kişi tadı olmazki...

ne güzell darısı bizim gibilerin başına canımmm

ben şimdi hamile jartosumu alcam yok dostum ben almıyım daha iyi yaaa ben fazla kilo almamak için yürüşlere başlıcam fiziğim düzgün ne güzel kaybetmiyim onu ben...

ben ne etcem ne alcam karnım büyürse...

söyleyince kızıyor işteee bırakıp gidiyor bakkkkk

hiç...kız müdürü ile tartıştıktan sonra böyle oldu fazla girmez oldu...

bana baksana nerdeyse KK nin asistanlığını yapcam töbee az çıkıyım bende arada heç ayrılmıyom haa...

bana baksana nerdeyse KK nin asistanlığını yapcam töbee az çıkıyım bende arada heç ayrılmıyom haa...

nan ben giriyom yazıyom yazıom kırk saate 1 cevap geliyo yavs burası bacım yavas az oncede bır cay bıde wc ye gettımmm ulaaaa

denizsiz memlekette yaşıyorum kıskandırma benii yaaaa

ben bilmem yazan yazıyorrrr sen yazmıyonn nennn görmedim seni başka topikte dedektif gibim izledim herkesiiii

heeee guzummm nere gıdıyon senın spor yapmana gerenk yok zaten guzel hoş hatunsunnnnn alla allaaaa dogumdn sonra sen kolylıkla verırsınnn kıloları herbıseyı

yok yaa boşver 3-5 kişi ile olmaz öyle...heyecanı olacak kalabalık olucakki...

yapmıyoz mu nennn yapalım yaaaa ossun kalan sağlar bızımdırrr pes etmeyın bole hemennnnn hattıraaa edecz sonra paylaşıp o katılmayanlar hava atcaz bakın gıder obur kızların cekılışıne katılırım haaaaaaaa

öbür kızlar kim kıssssssssssssssssssssssssssssssssss

lannn ... varyaa... bir kaç kişi katılmıyor die katılanları görmezden gelen miroşş..

sen istesende biz katılmıok lan artıkkk.... uyuzzz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…