anam utandım azgun karuuu gibi çok şee anlatyom ben burdaa
tşk ederim datlummm bende yakında evi süslemeye başlarım yılbaşı ağacı çıkar ortaya en çok sevdiğim şey ağacaı süslemesiii... Kırmızı şaraplar önceden alınıcak ooohhhh gelsin noellllllbu arada ben katılmıyorum yılbaşı çekilişine aklımdayken söylimde
nan az önce bucu vardı nere gitti bu kızz....:26:
olur cnm daha belki zamnını ayarlamıyorsun kızların katıkısı çok hemşom burda doping uygulattı sonuç eşiminkiler işe yaradı pohahahha
hamilelikte işte hormonlar yüzünden coşuyor malesf dökülenin yerine yenisi çıkmıyor ama kalanlar onlar fena...
ama baya azaldı öteki türlü napardım bilmem jiletle 15 dkda bitiyor iş...
yaws yapmayalım ozman sen birsen katılmıyor böcükte bişi demedi.....
3-5 kişi tadı olmazki...
biz alıştık sanaben izindeyken ist. dan almıştım kırmızı jartiyerli ama hiç giymedimm yılbaşına saklıyorummm çok güsel kıyafet olarak henüz bir şey almadım bakıyorm alşıveriş istelerine hoşuma giden bir mini elbise olursa almak istiyorum
söyleyince kızıyor işteee bırakıp gidiyor bakkkkk
hiç...kız müdürü ile tartıştıktan sonra böyle oldu fazla girmez oldu...
bana baksana nerdeyse KK nin asistanlığını yapcam töbee az çıkıyım bende arada heç ayrılmıyom haa...
ne güzell darısı bizim gibilerin başına canımmm
ee yapın canım siz yine var burcu sen güneş esma belki nekle böcükte katılır kalabalık olursunuz
bana baksana nerdeyse KK nin asistanlığını yapcam töbee az çıkıyım bende arada heç ayrılmıyom haa...
denizsiz memlekette yaşıyorum kıskandırma benii yaaaa
ben bilmem yazan yazıyorrrr sen yazmıyonn nennn görmedim seni başka topikte dedektif gibim izledim herkesiiii
yok yaa boşver 3-5 kişi ile olmaz öyle...heyecanı olacak kalabalık olucakki...
yapmıyoz mu nennn yapalım yaaaa ossun kalan sağlar bızımdırrr pes etmeyın bole hemennnnn hattıraaa edecz sonra paylaşıp o katılmayanlar hava atcaz bakın gıder obur kızların cekılışıne katılırım haaaaaaaa
öbür kızlar kim kıssssssssssssssssssssssssssssssssss
yok yaa boşver 3-5 kişi ile olmaz öyle...heyecanı olacak kalabalık olucakki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?