Kokoşş Hatunlar Kulübü

Kusura bakma ama kuzum ben parçalarım öyle adamı heleki annesi yüzünden bana küsücek ciğerini söker eline veririm...

canım sıkkın yaa...bu adam niye böyle hem benim dibimden ayrılmaz hem anasına değişmez değişsin demiyorum ama bukdarı fazla yaa...

Bak ona neler edicem dönüşüm muhteşem olacak...

o allahın emri zaten kesin bizden çıkmıcak ve herşeye bilmiş yorumlar yapcak aman şöle yapma amn böle yapma..

valal hepimiz sölemedik şey bırakmayız kazen hemen uyarır....poahahhahha tüm topik banlanırız ne komik olur...hatta biri komuşunla otur felan bile dyip sana kızabilir çok hoş şeyler olur denesekmi...

Deneylim kıs bi gün ben açayım bir topik biraz geçsin yeni yeni inciler dökülsün ortaya gerçi ben görüşmeyi düşünmüyoruz amaaa

canım sıkkın yaa...bu adam niye böyle hem benim dibimden ayrılmaz hem anasına değişmez değişsin demiyorum ama bukdarı fazla yaa...

Bak ona neler edicem dönüşüm muhteşem olacak...

Valla ciddi ciddi uyar bebem önlemini al gerçi onu baştan yapıcaktın ama neyse

umudum bebişin olması ..ben ona düşcem çünkü o anasına varsın düşsün hatta gitsin onunla uyusun...

gitme kızz vallaaaa bu ne cnm alla allaaa

hee haklısn tasnmak mantıklı olmz snde bız ztn evdn memnun dııldıkkk dedıkodu ortamı falan mahalle arasydı orası kactm bendee:):) iide yaptm

hehehe benmkı hep arkmdydıda elk evlndgmz zmn anasıyla teyzelerıyle opş sarmas dolas el ele oturrdu cok komıktı ya ılk evlendım işte akrba ortamnda bn oturyrm benmkı anasnn elını tutms karsmda oturuyor bıkac böle oldu dedım annesıdır hoş goırdum ama baktm bu baska aıle fertlerylede oluyor kardesı vs bıkac fırca bıkac ortmdn uzak kalma sımdıı dokndrtmaz kendısıneeee gayet akıllandı sıkıyorsa akıllanmasınnnnn

bizde anası mıncıklar oğlunu bide şımartır çok yakışıklısın bilmem ne...bana gıcığına yapıyor kız...

yok gitmicem artık karar verdim hep mazeret uydurcam...uzak kalcam bebek olunca yoğun olurum zaten...

yaaa anasıdaaa yapıyor hala da yapıyor teyzesı danası hepsı asılıyor koceme kocem artık yuz vermıyorrr veremıyorrr

aa bune canum böle sacma seymı olur karısı karsıda otursun bunlr sapur suprrr cok sacma artk kocamn adam yaaa yalnz kaldklrnda napıyorlrsa yapsnlr helekı kalabalk ortmda komık gozukyrlrrrr

hatta biz mobılya bakmaya gıttıkkkk evlencgımz zamn kocemmm annesıyle el ele tutstuuu gezdu hahahahaha :):) onlrn acısını 1 1 cıkrttım amaaa cok pişman yaptklrına

hatta biz mobılya bakmaya gıttıkkkk evlencgımz zamn kocemmm annesıyle el ele tutstuuu gezdu hahahahaha :):) onlrn acısını 1 1 cıkrttım amaaa cok pişman yaptklrına

şok oluyom yaa
kaynanam 3 gün bayramda bende kaldı(daha kalamaz)
eşimhıc yanına bıle gtmedı
hep yanıma oturdu sevdı durdu benı

3.günde ablamı arayımannemı alsın dedı senın baktığın yetr sende gez bı tatılın var dedı

sıktılar beni...umarım soğutmaz beniş evlilikten soğursam ozman gözümde biter anası dadası kimse umrumda olmaz...

nekadar saçmalık sanki kocanı kaçırdın allah allah....oğlun olunca değiştimi eşin?

yok artık küçük çocuk gibi elinden tutup gezmelere götürenler gibi
miroş senin işinde zor o kaynana abla olduktan sonra sen koy mesafeni
hayatta gelemem öyle şeylere ne o vıcıl vıcık

yok artık küçük çocuk gibi elinden tutup gezmelere götürenler gibi
miroş senin işinde zor o kaynana abla olduktan sonra sen koy mesafeni
hayatta gelemem öyle şeylere ne o vıcıl vıcık

çok itici şeyler cnm soğudum resmen böyle yaptıkça onlar...neyse bundan sonra hep mazeret uydurcam onlarla biyere gittimi sen git ben iyi değilim dicem...yada hasta gibiyim dicem...

şöyle bir topiğe uğradm son yazılanları okudum yazmadan geçemedim.miray sende kendimi gördüm resmen benim nişanlımda aynısı.varsa yoksa anası babası.nasıl seviyo onları anlatamam hayatı anasından babasından ibaret.tamam benide çok seviyo şüphem yok ama delirtti artık ben,.bu çocukla 6 ay görüşemicez bak diyorum görüşelim daha fazla bende istiyorum ama babama dükkanda yardım etmeliyim diyo.ya ne yardımı artık zaten haftaya gidiyosun.yok illa anasıyla babasıyla durcak.onların üstünde çok hakları varmış.bitek anne baba onlar sanki bi ödeyemedi haklarını.ki bu çocuk üniversiteyi bile onlardan tek kuruş almadan okudu.ama yok onların hakkı ödenmez.tamam anne baba hakkı önemli ama abatyo ya.şimdide benle konuşmuyo.okadar şey söyledi bana bi özür bile dilemedi.akşama ailesiyle yemeğe gelyolar bakalım nolcak
ooooohh içimide döktüm:)sevgiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…