Kusura bakma ama kuzum ben parçalarım öyle adamı heleki annesi yüzünden bana küsücek ciğerini söker eline veririm...
ayy valla diyom da kimse inanmıyor
vallahi garular hamiş olunca bu erkekler huy değiştiriyorrr anaları babaları değerli oluyor yahuuuu kanıtlandı bu artık inanin naannnn
doğuruncada ayrı bi tantana benim anamda baksın gelsin ayyyyy sinirlerim zıpladı vallaaa
Heee merdivenlere kırmızı halı döşicem
Hem yarın kocişim evde eve kapanıcazzz
valal hepimiz sölemedik şey bırakmayız kazen hemen uyarır....poahahhahha tüm topik banlanırız ne komik olur...hatta biri komuşunla otur felan bile dyip sana kızabilir çok hoş şeyler olur denesekmi...
canım sıkkın yaa...bu adam niye böyle hem benim dibimden ayrılmaz hem anasına değişmez değişsin demiyorum ama bukdarı fazla yaa...
Bak ona neler edicem dönüşüm muhteşem olacak...
eyse kızlar ben çıkıyorum toplantı yapcakmışş müdür efendiii
Deneylim kıs bi gün ben açayım bir topik biraz geçsin yeni yeni inciler dökülsün ortaya gerçi ben görüşmeyi düşünmüyoruz amaaa
Valla ciddi ciddi uyar bebem önlemini al gerçi onu baştan yapıcaktın ama neyse
eyse kızlar ben çıkıyorum toplantı yapcakmışş müdür efendiii
umudum bebişin olması ..ben ona düşcem çünkü o anasına varsın düşsün hatta gitsin onunla uyusun...
kız anneme gidiyorum benle kavga ediyo benle ilgilenmiyosun yok beni geçirmedin annen varken..
ama bidaha onlarla biyere gitcekse ben diyecem iyi değilim sen git...oda gitmicek öyle olunca bunlar bana kızcak miray bizi istemiyor diye ahhh sorunlar gelmsin bitsin artık
Valla canım bende taşınmayı çok düşündümm ama biz lojmanda oturuyoruz bazen eşim geceleri gidiyor güvenlik açısından dışarda geceleri tek kalmak ürkütür beni tanımadığım bilmediğim memleket bişey olur falan diye taşınmıyorum yoksa kaç defa niyetlendik ev bile bulduk ama işte söylediğim sebepten dolayı sırf taşınmadık... Yoksa benim karşı komşunun yaptıklarını anlatsam kitap olur yani heleki yarın geliyor artık anlatırım karşı komşunun incileri diye
ayy valla diyom da kimse inanmıyor
vallahi garular hamiş olunca bu erkekler huy değiştiriyorrr anaları babaları değerli oluyor yahuuuu kanıtlandı bu artık inanin naannnn
doğuruncada ayrı bi tantana benim anamda baksın gelsin ayyyyy sinirlerim zıpladı vallaaa
gitme kızz vallaaaa bu ne cnm alla allaaa
hee haklısn tasnmak mantıklı olmz snde bız ztn evdn memnun dııldıkkk dedıkodu ortamı falan mahalle arasydı orası kactm bendee:):) iide yaptm
hehehe benmkı hep arkmdydıda elk evlndgmz zmn anasıyla teyzelerıyle opş sarmas dolas el ele oturrdu cok komıktı ya ılk evlendım işte akrba ortamnda bn oturyrm benmkı anasnn elını tutms karsmda oturuyor bıkac böle oldu dedım annesıdır hoş goırdum ama baktm bu baska aıle fertlerylede oluyor kardesı vs bıkac fırca bıkac ortmdn uzak kalma sımdıı dokndrtmaz kendısıneeee gayet akıllandı sıkıyorsa akıllanmasınnnnn
bizde anası mıncıklar oğlunu bide şımartır çok yakışıklısın bilmem ne...bana gıcığına yapıyor kız...
yok gitmicem artık karar verdim hep mazeret uydurcam...uzak kalcam bebek olunca yoğun olurum zaten...
hatta biz mobılya bakmaya gıttıkkkk evlencgımz zamn kocemmm annesıyle el ele tutstuuu gezdu hahahahaha :):) onlrn acısını 1 1 cıkrttım amaaa cok pişman yaptklrına
yaaa anasıdaaa yapıyor hala da yapıyor teyzesı danası hepsı asılıyor koceme kocem artık yuz vermıyorrr veremıyorrr
aa bune canum böle sacma seymı olur karısı karsıda otursun bunlr sapur suprrr cok sacma artk kocamn adam yaaa yalnz kaldklrnda napıyorlrsa yapsnlr helekı kalabalk ortmda komık gozukyrlrrrr
hatta biz mobılya bakmaya gıttıkkkk evlencgımz zamn kocemmm annesıyle el ele tutstuuu gezdu hahahahaha :):) onlrn acısını 1 1 cıkrttım amaaa cok pişman yaptklrına
yok artık küçük çocuk gibi elinden tutup gezmelere götürenler gibi
miroş senin işinde zor o kaynana abla olduktan sonra sen koy mesafeni
hayatta gelemem öyle şeylerene o vıcıl vıcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?