Kokoşş Hatunlar Kulübü

yokkı uyku değil bir film vardı fx te bende daldım gittim sonunda zaten geç oldu benmki 5te kalkıo 2 gecedir uyuyamıom acı bana deyince bende üstelemedim...ama intikamım acı olcek..

bizimki geceleri uyumaz su uyur kociş uyumaz...2 gün uyumasın paris varr diyim gör bak sen onu adamı mahfettin kızz biraz iyi bak adama...

kız kaç kiloydun hamiş kalmadan sen hamişliğinde kaç kilo aldın yani çatım darmıdır zayıfım die herkes dio sana sez. Der die...

öle şeylere inanma çatı darlığının zayıflıkla alakası yok
bırak dr karar versin kuşum

kız kaç kiloydun hamiş kalmadan sen hamişliğinde kaç kilo aldın yani çatım darmıdır zayıfım die herkes dio sana sez. der die...

51 kiloyduy ama boyum 170. 25 kilo aldım 75i gördüm düşün...normal doğum yaptım çokta güzelanında kilolar gitti 5 kilo kaldı üzerimde 6 7 ay sonrada kalanları gitti ve şuannn 54 falanım göbek möbek kalmadı...folikaside başladım 2.si için hadi bakalım...sen bakma insanlara moral bozarlar habire..biri vardı 17 yaşında doğurdu minyooon zayııııf hiiiç bişe hissetmedim dedi kolay olmuştu..böyle şeyler kısmet..

öle şeylere inanma çatı darlığının zayıflıkla alakası yok
bırak dr karar versin kuşum

burada özel hastaneler sezeryandan fazla para almak için sezoş diyolar hemen...
bende iki doktora giderim onlar uyanıksa bende uyanığım...

yoo canım şaka yapmıyorum
zaten yaparsam oda pek çocukla aram yok benim arkadaşlar bilirler
hatta planlarımızda uzun zaman yok çocuk fikri
ama yaparsamda sezeryan yaparım başka şekliyle yapmam

hazalım senin yazışmalarından k.kardeşimi gördüm oda çocuk sevmiyodu yapmam diyodu
neyse yaptı şu an 8 aylık kızı var ama doğum konusundada senle aynı fikre sahipti
düşün kanaması olduğu gün sezeryana girdi önceden alınmıştı sez günü
belkide 3-5 saat beklese normal olucaktı
istemedi normal oda
bana sende deli cesareti var diyo ki ben korkağın tekiyim
kimse benim normal doğurduma inanmdı kızz

bence sen çocuğu söle leylekler getirsin sen zahmet etme hem daha pratik...

taşıyıcı bir anne bulmak lazım

neyse çocuk konusu beni geriyor bana göre değil yaniii

miroyy bir arkadaşım sordu bana göz altında baya karalıklar var nasıl bişey kullanim dedi
bana krem önersene sen bilirsin hiç gözaltı için krem kullanmadım fikrim yok

cnm ne güzel bebeğine eline almışsn..

normal doğuma müsait değilmiş demekki vucudun..

bebek için sağlıklı normal doğum diye bişey yok..

anne ve bebeğin sağlığını tehlikeye atmıcak her doğum sağlıklıdır bana göre..

normal doğumda kanala sıkışan ıkanmakla çıkmayan.. hasar oluşan , kakasını yiyen bebeklerde var..

çok rahat doğuranda var..

çok şükürki sağlıkla getirmişsin dünyaya... önmli olan bu bence...

ne normalle doğan bebek sağlıksız nede sezeryanla doğan bebek sağlıksız diyemeyiz..

herkezin vucut yapısı farklıdır.. kimisi normal doğuma elverişlidr.. kimisi değildir..

benm elverişliydi ama 3.5 atıyordum... kordon 2 kere dolanınca ve plesanta yaşlanınca bebek kakasını yapmasın ve normal doğumda kordondan boğulmasın die... sezeryndan başka şansımız yok dedi..

bebeğimde sağlıklı bende...

hımmm anladım iyi bari bebeğe bişi olmazsa epidural normal doğum istiyom bakalım olucakmı...

Yoo canım şaka yapmıyorum
Zaten yaparsam oda pek çocukla aram yok benim arkadaşlar bilirler
hatta planlarımızda uzun zaman yok çocuk fikri
ama yaparsamda sezeryan yaparım başka şekliyle yapmam

canım bende çocukları pek seven biri değildim. eşim nerde çocuk görse sever kucağına alırıd.
ben uzaktan bakardım öyle.
ama evlat bambaşkaymış ben birde yeğen büyüttüm yeter çocuk sevgisine doydum derdim.
evladım oldu anladım sevgisi çok başka.
öpmeye sevmeye doyamıyor insan.
bebişin olduğunda nasip olursa konuşuruz seninle tekrar.
normal doğumdan krkuyor musun peki?
ben epidural normal yaptım. çok rahattı. 1 saatte doğdu ve çok fazla sancı çekmedim.
tabi senin kararın.

bizimki geceleri uyumaz su uyur kociş uyumaz...2 gün uyumasın paris varr diyim gör bak sen onu adamı mahfettin kızz biraz iyi bak adama...

sennkide sabah 5te kalkmıodur heralde:)bnmkine bi dolansam yıkanması bilmem nesi 1 2 buluyo 3 4 saatlik uykuyla işe gidilirmi kıs bide işinden edicem adamı

kardeşinde bendenmiş
ya ben korkmaktan değil inan istesem yaparım ama bana işte ne bilim boşuna o sancıyı sıkıntıyı çekmek saçma geliyor bebem
yat uyu uyan bitsin en güzeli

bu kremi mercimek tanesi gibi sabah akşam sürcek...

clinique

amwayin kapatıcısı var tavsiye ederim..birde lorealin var odaha güsellll

Benim eşimde sevmiyor çocuk çocuğun ç'sini duyunca cinnet geçiriyor
bende sevmem canım ne bilim kendi hayatını başka birine göre ayarlamak bize saçma geliyor
şimdi yapsan çocuk herşeyini ona ayarlicaksın ne gerek var her istediğinde herşeyi yapmak varken
herkes yap fikrin değişir diyor ona göre çocuk yapılmazkii hadi yaptım ya fikrim değişmezse
ben ona göre yapamam işte en iyisi yapmamak bazen eşimle konuşuyoruz ciddi ciddi hiç yapmayalım diyoruz
bende çok fazla tahammülsüzlük var öyle rahatım bozulunca tahammül sınırlarım kalkıyor
çocuk olsa onada bazı zamanlar tahammül edemem biliyorum o yüzden bebek perişan olsun ne ben

bak eşime bunu aldık internette 135 biz 145 TL ye aldık

Göz altı leke, morluk ve şişliklerinin giderilmesi amacı ile formüle edilmiş güçlü bir jeldir.

Ürünün İçeriği ve Uygulama Şekli:

Liposomlar içerisinde K vitamini Liposomlar içersinde formüle edilmesi cilde penetrasyonu artırır. Kan damarlarının bütünlüğünü sağlar C Vitamini Melanin üretimini azaltır. Leke açıcı etkisi vardır. Antioksidan özelliği sayesinde serbest radikalleri bloke eder ve ciltte kollajen yapımını artırır.

• Parmak uçlarıyla sabah ve akşam olmak üzere günde iki sefer nazikçe göz çevresine uygulanır. • Üzerine makyaj yapılmasında bir sakınca bulunmamaktadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…