Kokoşş Hatunlar Kulübü

hahah delü çılgunnn:):)

orıflame kullnmdm ya sadece farlrını kullnmstm cok senerl onceee:):)sen denersn banada bılgı ver

kız kaç kiloydun hamiş kalmadan sen hamişliğinde kaç kilo aldın yani çatım darmıdır zayıfım die herkes dio sana sez. der die...
ya ben yenı evlndm bızm o iş 2 ay falan olamdı sonr abaska muhbbtler oldu ben en son doktora gıttım doktor bana bişlr dedı işte her neysee sonra dedı catın dar gıbı biraz ama tabe vaj... da bırz kalms hala dedı yarıdm al dedı neyse bende sacmlıyor bu karu deıdm ama hams kaldm herlde catım dar doguramam dedım dooktorm dedıkı son anıma kdr catın dar falan dııl norml doguma elverıslısn vs ama nasıp olmadı

çok guzl anlatmıssn cnms aol cok hevslıydım içimde kaldı ama sukur bebegımı aldım kucagıma benmde kordon dolanmış bebege bıkac hafta once doktr demstı kordn boynunda ama merk etme sakın korkma yanndan gecıyorda olabılr dolanmş olmayabılr bunu ozmn gorcz bakalım demstı neyse doguma gıttım ztn 2.5 hafta erken geldı kalp atıslrı falan dusnce herks panık yaptı bende yalvrdm barı tam bayıltmyn cocugmu oan gormk ıstyrm dıyeee hehe olede oldu sukur cocugm yanmdaa

bu kremi mercimek tanesi gibi sabah akşam sürcek...

cliniqueEki Görüntüle 304110

aa miro bak benm gozlatlrmda mınk mınk beyaz sıvlce gıbı seyler olmaya basladı yaslılık belrtısımıbu kız goz altı kremlerıde gozumu acıtyrr of yaaaaaaa

lan heriflermi sınıyorsunuzzz azgın gacılarrrrrrrrrrrrrrrrrr

karşılaştırma yapyos anacımDçok şükür hiç eksik bırakmadı kocacım...geçenlerde biriylen atıştım keşke söylemeseydim valla sonra pişman oldum tutturdu yoktur üstüme ytkta kimseleri kıyaslamam kendime zaten uyuz oluyorum komşunun biri bişey sanıyo kendini...biraz tesettür dşmanı bişeymiş kenddiside dillendirdi..yanımda!bizim çatlaklar bana dolandı bu ne diyyo diye..lafbenm azıma geldi dedim sen dışarıda gördüüğün kadarmı kadınlara pay biçiyosun,ben biz senn çorbana kaşık atamazmıymışız.yok diyo valla sanmıyorum bide geviş getirire getire..sen dedim ömrü hayatında 5defa orgsm oldunmu ha. dedi kaldı..o nedir onuda bilmiyosundur dedim..ama keşke söylemeseydim komşu sonuçta başkasına söylesin sitemem..kızlara sinir oldum beni sürdüler öne..bende yalaşap yaptım kızı ama çok mutlu oldum anlatamamDDDDmirayım sennde üstüne gelyolarmı kıııı meyve veryosya taşlıyolar adamı:)

bencede bu süper bi krem tedavi edici

bencede iyi ama gitti DDF aldı ama araştırdım oda süermiş hatta KK da kullananlar iyi yorum yapmışlar benim eşim çok bakımlıdır benden iyi takip eder kremleri kendine alır ama bana diil uyuz...

bana sütyen alıcakmış hehhehehe

kız benimkide bana yılbaşı için süper iç çamaşırı alcakmış öle dedi

benmkine parfüm aldırrıcammm...

yeni aldığım elbisimede giyicem...

yer ayırttımmı yılbaşı için tamamdır...

nan öyle çorap diiil sanmam trendyola koymaslar onu..senn dediğin jrtiyl çorabı..benm dediğim boyundan tüm vücut sade totuşu açık annadın...hiç gördünmü..kargoynan gettrsem valla kargocunun yüzüne bakamamD

gördüm tabi nan okadarda cahil deyilik
vardı tabi bi iç çamaşır firması sırf öle şeyleri koymuştu hemide garulara geydirmişti delüüüüüüüüü
bi sen anlıyon bu işten heeeeeeee

iççamaşırını geçtim boydan çorap istiyorum ama getittirmesi problem:))

niyekü geçenlerde trend yolda vardı aldım ben kızzzzz

niye nan adam seviyor böle şeleri napim bende çok severim alırım
o çorapmı neydi adı o almıştı bana

ne o lan bizm burda bır magaza vardı ole seksuuu camsrlr getıryrdu vıtrıne de gıydıryrdu mankene bıdene sırf fıle vardı sıyah boydan tulum gıbı ama fıle öle bişimi hahaha
ay ben ne cahılmsm bızm admda sevr cnm ama ben gıyemem öle seyler hayatmda ılkdefa gecnlerde aldm işte oda babydol gıbı bişidi huhhaaa

vardı tabi bi iç çamaşır firması sırf öle şeyleri koymuştu hemide garulara geydirmişti delüüüüüüüüü
sende hıcbısdn eksık kalmıyn anldk

trendyola koymaslar die düşündüm tontiş nie anlamıasın belki anlatamamışımdır dedim dur gösterym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…