amwayin kapatıcısı var tavsiye ederim..birde lorealin var odaha güsellll
sen iste bebeeem ben sana kaka çiş muhabbeti yaparım bol bolDD yeni evliyken bende donup yatıyodum acısı oluyoduya ) şimdi beyefendinin performansı yüksekmişte biraz ara versekmiş....mişmiştemiş hiç demiy karıcım seni doyrmak zor geliyo...
bende sevmiyorum avonu banada kalitesiz geliyor
ama işte celebreyi bir beğeniyorum ama çok uzun zamandır almıyorum
oriflame bakıyorum acaba üye olsammı diyeee karar veremedim sırf kendime almak için satmayla uğraşamam çünkü zaten tanıdğımda pek yok burda
ya ben yenı evlndm bızm o iş 2 ay falan olamdı sonr abaska muhbbtler oldu ben en son doktora gıttım doktor bana bişlr dedı işte her neysee sonra dedı catın dar gıbı biraz ama tabe vaj... da bırz kalms hala dedı yarıdm al dedı neyse bende sacmlıyor bu karu deıdm ama hams kaldm herlde catım dar doguramam dedım dooktorm dedıkı son anıma kdr catın dar falan dııl norml doguma elverıslısn vs ama nasıp olmadıkız kaç kiloydun hamiş kalmadan sen hamişliğinde kaç kilo aldın yani çatım darmıdır zayıfım die herkes dio sana sez. der die...
cnm ne güzel bebeğine eline almışsn..
normal doğuma müsait değilmiş demekki vucudun..
bebek için sağlıklı normal doğum diye bişey yok..
anne ve bebeğin sağlığını tehlikeye atmıcak her doğum sağlıklıdır bana göre..
normal doğumda kanala sıkışan ıkanmakla çıkmayan.. hasar oluşan , kakasını yiyen bebeklerde var..
çok rahat doğuranda var..
çok şükürki sağlıkla getirmişsin dünyaya... önmli olan bu bence...
ne normalle doğan bebek sağlıksız nede sezeryanla doğan bebek sağlıksız diyemeyiz..
herkezin vucut yapısı farklıdır.. kimisi normal doğuma elverişlidr.. kimisi değildir..
benm elverişliydi ama 3.5 atıyordum... kordon 2 kere dolanınca ve plesanta yaşlanınca bebek kakasını yapmasın ve normal doğumda kordondan boğulmasın die... sezeryndan başka şansımız yok dedi..
bebeğimde sağlıklı bende...
lan heriflermi sınıyorsunuzzz azgın gacılarrrrrrrrrrrrrrrrrr
sennkide sabah 5te kalkmıodur heralde:)bnmkine bi dolansam yıkanması bilmem nesi 1 2 buluyo 3 4 saatlik uykuyla işe gidilirmi kıs bide işinden edicem adamı
kız kapatıcı olmaz krem kullansın geçsin hücreleri yenilesin kapatıcı ile bide kırıştırmasın göz altlarını...
bencede bu süper bi krem tedavi edici
bencede iyi ama gitti ddf aldı ama araştırdım oda süermiş hatta kk da kullananlar iyi yorum yapmışlar benim eşim çok bakımlıdır benden iyi takip eder kremleri kendine alır ama bana diil uyuz...
Bana sütyen alıcakmış hehhehehe
kız benimkide bana yılbaşı için süper iç çamaşırı alcakmış öle dedi
iççamaşırını geçtim boydan çorap istiyorum ama getittirmesi problem:))
manniksnz nan sizz:d
nan öyle çorap diiil sanmam trendyola koymaslar onu..senn dediğin jrtiyl çorabı..benm dediğim boyundan tüm vücut sade totuşu açık annadın...hiç gördünmü..kargoynan gettrsem valla kargocunun yüzüne bakamam:dd
iççamaşırını geçtim boydan çorap istiyorum ama getittirmesi problem:))
niyekü geçenlerde trend yolda vardı aldım ben kızzzzz
niye nan adam seviyor böle şeleri napim bende çok severim alırım
o çorapmı neydi adı o almıştı bana
sende hıcbısdn eksık kalmıyn anldkgördüm tabi nan okadarda cahil deyilik
vardı tabi bi iç çamaşır firması sırf öle şeyleri koymuştu hemide garulara geydirmişti delüüüüüüüüü
bi sen anlıyon bu işten heeeeeeee
gördüm tabi nan okadarda cahil deyilik
vardı tabi bi iç çamaşır firması sırf öle şeyleri koymuştu hemide garulara geydirmişti delüüüüüüüüü
bi sen anlıyon bu işten heeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?