Eki Görüntüle 304139 küçük olsun dedim böyle bişey tabi bu güzel değil beğenmedimde
Eki Görüntüle 304139 küçük olsun dedim böyle bişey tabi bu güzel değil beğenmedimde
kız benimkide bana yılbaşı için süper iç çamaşırı alcakmış öle dedi
kızlar kocişim geldi çikolata istemiştim bir poşet kek meysu birüsrü bisküvi getirmiş cin bile var hemde 8 tane ben bir çikolata istemiştim adama bak be yaws...
tamam işte nan aldım diyom beee yalan mı sölüyom töbe töbe
bunların niceleri vardı belki 20-30 adet değişik biçimde vardı yahu
bu karalıkları gidermiyor heralde diğeri daha güzele benziyor
niçk bunu beğenmedim...
sütyeni yılbaşı hediyesi değilki memişlerim acıyo dedim oda sütyen alım sana birlikte gidelim dedi ee ben geceliksizde dönemem zati...
miray ne bu kız bın kere yazdın hihihihih adam sana enerjık verck seylerı alms hihihihhi
kızz bu fıle işte bızm burda mankene gıydrıyor adam hahaha ulen hayatta gıyemem ben böle seyler nan ben normal deeelmıyımmm:):) koce ii benı aldtmiyyyy
alya garusuuuu ne ara aldn yafss buarada lolıta yıne ındırme gırms trendyolda 50 ml
miray ne bu kız bın kere yazdın hihihihih adam sana enerjık verck seylerı alms hihihihhi
kızz bu fıle işte bızm burda mankene gıydrıyor adam hahaha ulen hayatta gıyemem ben böle seyler nan ben normal deeelmıyımmm:):) koce ii benı aldtmiyyyy
alya garusuuuu ne ara aldn yafss buarada lolıta yıne ındırme gırms trendyolda 50 ml
yok kız güneş bence bu karılar normal değil..
Bz normaliz sen merak etmee...
Bu ne lannn
kız yazsonuydu sanırsam bigece oturuyoduk nette gördük aldık
yok kız güneş bence bu karılar normal değil..
Bz normaliz sen merak etmee...
Bu ne lannn
evet yaaaaaaaaaaaa
haha
biz şincik anormalmiyiz
Değişiklik olsun diye farklı bi hava kuşum
amann hep aynı aynı olmuyo beeeee
gülme nannnn
niye güldün söle çabık
bir yaz akşamıııııı dedinguuldum bende hihihi balkonda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?