yaws bir yoğunlaştım sorma ben çıkıcam anneme gidiyorum bana yemek yapmış byess yarın girerim bakarım size..
sapıkk balkonda mı okadan da değil hanii
tamam uleyn esprı yaptıkk
off daraldım beeeeeeeee
yarın iş var yine bana pofffffffff
bendnmı daralıyon yırrumm ben yarn evdeyım kocemın yanınaa gıder yenı kreasyonu ıncelerım belkı 1-2 cıftte ayakkbı koparrm bellimi olur
gunaydın kızlarr...
bugun çalışanlar el kaldırsın bakalım...
ayrıca çalışmayan arkıdeşleredeee bir armağanım olcakkk.....
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa
BUKADAR OLUR AZ ÖNCE AKLIMA GELDİN YAAA....olamaz böyle bişi.................
dedim kimler yok topikte uzun süredir kendime hayat hatta seninle ilgili yazıcaktım şimdi ezan okunyo vallahi böyle doğdu içime...töbe yarabbim....
Öcelikle çok geçmiş olsun...cnm iki şeyi birden yaşlamışsın bu durumda erkek arkadaşınla ayrılmanda kötü olmuş...sebep neydi neden bittii?
senin kıymetini bilememiş üzme kendini hakketmemiş seni...kendine iyi bak sağlık önemli ayrılalı nekadar oldu...
hayat h geldın cnm
öncelıkle cok büyük geçmiş olsun tatlım
herşeyın başı sağlıkk sağlık oldu mu herşey yaşanır unutulur geçer gıder
3 yıllık ilişki kolay değil
bende 3 yıllık sevgılımle sözlenmıştım
nışan hazrlıkları herşey hazrıdı 1 hafta kala ayrıldı sebepsz
o zamn cok ağladım sen gıbı ama zaamn gercekten herşeyın ılacı
Rabbım yolunu açık etsın
hayatcımmm
öncelikle herşeyin başı sağlık bacım geçmiş olsunnn çok çokk
sevgili olayınada üzme kendini sakın boşver gidene yol ver kendi kaybeder
ama noldu da ayrıldınız kızzzz
hayat cım hoşgeldın cok gecmıs olsunnn bende herks gıbı herseyn bası saglık dıyorum saglgn yerınd eolsunda herks hakettıgını bulur boşverrr...
hayat öncelikle çok geçmiş olsun diliyorum. sağlık gerçekten herşeyden önemli.
ayrılman konusunda kendini üzme bunu bende yaşadım zamanında ama şimdi iyiki ayrılmışım diyorum.
herşeyde vardır bir hayır derler ama üzülüyoruz elimizde olmadan. bunu kendine tecrübe olarak gör.
miraycım acele etme diyorum sana. kapı süsü almak için çok erken. son aylarda alırsın.
ayrıca hamilelikte lıght ürün yemek çok çok yalnış canım. benim dr. lıght ürün önermedi.
kilo istemiyorsan hamur işi pilav makarna az yiyeceksin.
ben çok tatlı yiyordum. birde bol bol yürüyüş yap.
Geçmiş olsun canım, Ruh ve beden sağlığı diliyorum. hayat devam ediyor:113:
hayatcım canım öncelikle geçmiş olsun dıyorummm
neden ayrıldınız böle bırden bıre noldu
canlarrr hepinize tek tek teşekkür ederim beni anlayan yanımda olan birilerinin olması çokk güzel,, artık biraz daha olumlu düşünmeye başladım olacağı varsa hayırlısı böyleyse böyle olsun diyorum ayrılma sebebide ailesi istemiyormuş 10 aydır ikna etmeye çalışıyormuş ama edememiş o da yıpranmış artık ben çok inanmıyorum ailesi beni tanıyo ve de çok severlerdi bilmiyorum artık ama ayrılmak istedi ben kabullenmedim önce ama sonra yol verdim ,, allah ne verirse ne yaşatırsa bi bildiği vardır iyi insanlar çıkarsın karşımıza ,, hayat felsefemle yoluma devam ediyorum sabır ve DUA
kızlarr bu şarkı çook dilimde bayılıyorum..
[video=youtube_share;YcFHF5iEJd0]http://youtu.be/YcFHF5iEJd0[/video]
merhaba kızlar bugün regli oldum çok sevinçliyimm:103:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?