Kokoşş Hatunlar Kulübü

off daraldım beeeeeeeee
yarın iş var yine bana pofffffffff

bendnmı daralıyon yırrumm ben yarn evdeyım kocemın yanınaa gıder yenı kreasyonu ıncelerım belkı 1-2 cıftte ayakkbı koparrm bellimi olur

gunaydın kızlarr...

bugun çalışanlar el kaldırsın bakalım...

ayrıca çalışmayan arkıdeşleredeee bir armağanım olcakkk.....

kızlarr bu şarkı çook dilimde bayılıyorum..

[video=youtube_share;YcFHF5iEJd0]http://youtu.be/YcFHF5iEJd0[/video]

hayatcımmm

öncelikle herşeyin başı sağlık bacım geçmiş olsunnn çok çokk
sevgili olayınada üzme kendini sakın boşver gidene yol ver kendi kaybeder
ama noldu da ayrıldınız kızzzz

hayat cım hoşgeldın cok gecmıs olsunnn bende herks gıbı herseyn bası saglık dıyorum saglgn yerınd eolsunda herks hakettıgını bulur boşverrr...

Geçmiş olsun canım, Ruh ve beden sağlığı diliyorum. hayat devam ediyor:113:

hayatcım canım öncelikle geçmiş olsun dıyorummm
neden ayrıldınız böle bırden bıre noldu

canlarrr hepinize tek tek teşekkür ederim beni anlayan yanımda olan birilerinin olması çokk güzel,, artık biraz daha olumlu düşünmeye başladım olacağı varsa hayırlısı böyleyse böyle olsun diyorum ayrılma sebebide ailesi istemiyormuş 10 aydır ikna etmeye çalışıyormuş ama edememiş o da yıpranmış artık ben çok inanmıyorum ailesi beni tanıyo ve de çok severlerdi bilmiyorum artık ama ayrılmak istedi ben kabullenmedim önce ama sonra yol verdim ,, allah ne verirse ne yaşatırsa bi bildiği vardır iyi insanlar çıkarsın karşımıza ,, hayat felsefemle yoluma devam ediyorum sabır ve DUA

anam yalana bak
banada hıc ınandırıcı gelmedı
benım ablamın cocukluk aşkı vardı 10 yıl çıktılar belkıde geçtı
aynı mah.oturuyorduk aılesıde ablamı cok severdı
hatta ablamın resımlerını odalarında bulundururlardı
sonra ıstemeye geldıler
benımm babam ısteemedı dedıkı bak kızm sevıon tabıkı buna karşı cıkmam ama o cocuktan adam olmaz cok serserı sevmıyorum
sonra babam tmm dedı tabı
ama 2.ıstemeye gelmedıler nıye gelmedıler dersın
aılesı ıstememışsalağız ya yedık
neyse annesı ıle annem hala konuşur
ayrıldılar onca yıl üstüne
sonra cocuk aradan bıkaç hafta gectı geldı düğünü bıle ablamın gözu önunde yapmışlardı
ablam o gun sabahlra kadar ağlamıştı
sonra ablam açık dıye ıstememış aılesı lafı cıktı aldıkları kızda kapalıydı
aradan bıkaç ay gectı ablamdan daha cok acıldı sacıldı sabahtan akşama kadar sokağın aşası yukarısı demezdı bıkaç kezde evden kaçtı
annesı anneme dert yanardı
sonra cocukları oldu kadın cocuğuyla kaçtı
sonra bu teyzesının kızını aldı evlerını satmak zorunda kaldı falan fılan
babası öldü çatıda mangal yaktı falan
sonra ablam o budur cok akıllandı ne derse dınleerım hep doğruyu bılır mantıklıdır
bende tecrube kazandım sözlumle ayrılarak
kısacası hayat acılar verır sanırız ama aslında en tatlısından önumuze sermıştır nımetlerınıhiç üzülme
Allah sana ve aılene sevdıklerıne can sağlığı versın
gıdene bay bayy o üzülsün yıpransın

nan burcu sen daha iştemisin

kocişe nazar değdi sabah banyoya girdi sıkıştırdım kaçtı istemiyorum dedi orda bi şok oldum zaten üşüyorum kapa kapıyı diyede çıkıştı ben şok oldum yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…