nasıl yani niye olmamışmıydın bebek istemiodun ondan mı?
bende çok mutsuzum kocişle tartıştım
bide grip oldum üstüne eczaneye gittim hamileyim die ilaç vermedi...
cnım daha 2 ayşık evliyim gecen gün anlatmıştım ya demir eksikliği için doktora gitim doktor hmilemisin dedi aklıma kurt düştü fln demiştim üülmüştüm eczaneden test al faln demiştniz haplarım bitti ve bugün regli oldum
hayırdır canım neden kavga ettiniz neden üzdü seni bide hamilesin üzülmemen gerek çok kızdım onageçmiş olsun inş. en kısa zamanda atlatırsın gribi salgın var şimdi tam mevsimi bol bol meyve ye tattlım
selam herkese :) başlıkta kokoşş hatunlar yazıyorda çok dikkatimi çekti :) makyaj bakım güzellik hakkında konuşuyor musunuz ?
aaa evet hatrladım kız bu hamilelikten herşeyi unututyorum artıkiyi bari sevindim adına sen taşın bebeişi sonra yaparsınız bir tayin çıksın...
kendime şehriye çorbası yaptım salçalı bol domatesli limonla yicem bide portakal sıkarım napim....böyle idare etcem artık...
AVM gidip bebeğ battaniye bakmak isityordum sonraya kaldı
kocişim çarşmba taşıncaz nakliyeydi eksik beyaz eşyalardı ben hallettim ama kendi daha bir kontrat yapmadı emlakçıyla yaparız ederiz die die 3 gün sonra taşıncaz eve temizlikçi sokcaktım kaldı pazartesiye tartıştık benle ilgili konularda hep böylesin falan filan diyince sinirlendi neymiş taşınmayı ben isityomuşum felan...ee herşeyi hallettim tenmizlikçi bile buldum git yap kontratı emlakçıyla dah ne bekliyoruz anahtarı al dedim ona kızyo yarın gitcekmiş bugün olmazmış..
günaydınn kokelitalar.... (öylemiydii güneşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş)
miroşşşşşşşş geçmiş olsun cnm bende çook hastayım ağır grip oldum..
izin alıcm öğleden sonraa
nana burcu gelince gör ozman bebeişimin cicileri bak burda görünyo adı gelince bakarsın...Eki Görüntüle 304727 Eki Görüntüle 304728 Eki Görüntüle 304729 Eki Görüntüle 304730
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
miroş kız çok cici bebişin kıyafetleri maşallahhh
geçmiş olsnnn
esmoşum geçmiş olsun
gecmiş olsun bacımmmmmmmmmmmmmmmmmm
sağol kuşummm yaaaa
Tşkk ederim şekerimmm.... Insanın sağlığından değerli bişe yok valla..
nan burcu garusu hoşgeldinnnnnnn
hoş buldukkk canımmmm sende hoş geldınnnnn
günaydınnnn
mıroş geçmiş olsun cnm ayrıca mınık prensın kıyafetlerı cok hoşama şimdıden acele etme derım bakarsın kızdır
esma sana noldu hasta mısn kaçırdım mı nee
efet hemde çoookk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?