Kokoşş Hatunlar Kulübü

aynen işte bizimde öyle biz bide karşılıklı apartmanlarda oturuyoruz ayrılmadan 3 gün önce babannesi, ve yengeleri bana geçmiş olsuna geldiler çok ağladım evimizden ölü çıkmış gibiydi benim yüzüm gülmeyince evdeki kimsenin de tadı olmuyo ki,, ama kendi kaybetti kendime o kadar güveniyorum benim gibisini bulamaz

bu arada günaydın işime döndüm =))

gunaydın kızlar nasılsınzzz

haha esmoş cok guldum kızz koketaalrr diceksin hehehe yarına ödev sana bacım);

kızlar kotu bir haftasonu gecırdım hayallerım böle deıldı gezcm tozcak keyfıme bakcam dıyordum :)

ama olmadı cuma gunu gece bana bişler oldu sırtıma agrı gırdı falan karnm agrıyor koceme dedım tutldm herlde bana masaj yap vıks ledi benı neyse sonradn benı aldı bır tıtreme kat kat gıyndım ustume battanıye aldım

ama kasıyrm kendımı nasıl okadr kasıyrmkı hattabıara sınr krızı gecıryrm sandı kocam aglamaya basladım falan.

neyse işte sonra uyuyakaldım öleee

cocuguda kocem uytms .

sonra yataga gotrdu gece benı bı bakms atesım 39.5 larda

sabaha kadr benı ıslamıs benm ceneye vurms tabı o benı normla sanıyor kalk dus al ıstemıyorm dıyormusum .senı ıslıcam bezle dıyormus yapma ben ıyyım falan dıyormusum neyse sabahı sabaha etmısız oda uyumamıs

zorla bırker eılık dusa soktugunu ahtrlıyorm ama sıtma tutuyor benı sabah kadr zangır zangır tıtriyorum falan.neyse sabahda ıyym falan deıdm sen gıt işe dedim. gıtmedım sonra gıttı babasını falan bırakıp gerı donms

benım ates hala devam en son zorla yuru deıd hastaneye gıtcez gecede dedı ama ben ınatlşmştım usuyorum kalkamam dıye neyse gıttım baktılar bagrsklrda harekt var falan bır ıgne yaptılar ben ıgneden sonra bır kalk

korıudorda bayıl kocanın kucagına gozlerım karardı kulakrım duymamaaya basladı sonrasını hatrlamıyorm kendımı yatakta buldum. ayaklar havada tansıyona baglanmısım budefada kendıme geldım ama tansıyon

yukselene kadar gondermedıler benı anam tansıyonda yukselmek bılmeıdmı neyse sonra dıskı tahlılı falan mıkrobık bişi yok ama oglmdada ıshal var anlamadık gıttı

sukur bıraz daha ıyyım ama busayede koceme butun evı dıp köşe temzlettım garıbmmm sımdı yere toz dusse kızyorr batrmayn evı dıye:):)

neyse bugnde bahvolmus durmdayım karnımn agrısı devam e tmekdeee

cumartesı gunu kayınvalıdem baktı bana buarada hehe saolsun

günaydın cnm

ne güzel izin al dinlen bencede ben alamam çarşamba alıcam ev taşıyacam..

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
miroş kız çok cici bebişin kıyafetleri maşallahhh
geçmiş olsnnn
esmoşum geçmiş olsun
sağol cnm hala atlatamadım gribi ilaç kullanamayınca bol bol C vitamini yüklendim...
ama hiç değişmedi..
uyyyyyyyyyyyyyy çok tatlı MAŞALLLAH

hadi darısı başına bucu....

güneşim tekrar geçmişler olaa

aprillllllllllllllllll annemmm yaz okuma sadece gözetleniyor gibi hiç hoş olmuyo bee
yazda sohbet edlim kızzz güsel olmaz mı ama

günaydınnnn

mıroş geçmiş olsun cnm ayrıca mınık prensın kıyafetlerı cok hoşama şimdıden acele etme derım bakarsın kızdır

esma sana noldu hasta mısn kaçırdım mı nee

yaws sorma bir kadın var sinir etti beni senin kızın olacak kızım ben bilirim demiyomu dedim teyze gördük yaa göremezsiniz olmaz dha belli diyip durdu...

bunlar unisex miş kızda olsa kullanırım ama ben oğluşum olcana eminim...

ayyy geçmiş olsun neler atlatmışsın

senin ateş yükseldiğinde gitseydin keşke hastaneye 39,5 nedmek iyi 40 çıkmamış havele geçirme ihtimalin varmış...

gelmeseydin bugün işe yatsaydın ...k.v. bakcak tabii kız bu halde seni kim görse bakar...

eşin iyi ilgilenmiş aferin ona..

ya ben atesımnn oldugnu farketmedım cnm yanı bır sıkntı var ama ne bılemdm surklı sıkyrm kendımı sıtma tutya ben hatta sınr krızı gecıryrm sandm cnmda cok sıkkındı esımde öle sandı ılk daha ates yenı baslrkn. Ee sonra artms kendımde dııldım. Kalk gıdlm dıyor ama kalkmam bananee ıyym falan sacmalamasım iştee valla yapr kocısde ıste baydr yapmyrduuu ıı oldu işler aradn cıktııı

kuşum işe gelmeseydin keşke problem olurmuydu ki

slm kızlar bende cmtesi eşimle tartıştım ev meselesi yüzünden geri okumuşsunuzdur...

Dün akşamda tartıştık yemeğe davetliydik....bende hoş bir elbise lacvi.bide rugan topuklu çapraz saten soraplar bide hoş bir saç yaptım güzel oldum yani keşke olmasydım...

yemeği bana zehir etti. yemeği bizim kafe 21 numara 24 tane kafe var öyle deniz kenarında bu kafelerin sahibi tüm işletme kiracılarını bizim gibi eşleriyle bir restaurantta yemeğe davet etmişti. eşimle gittim çok iyi de taşıdım onu gitti masanın en başına oturdu benim yanıma adam oturdu kaldırdı beni ötüke tarafına geçirtti ben masanın en başına geçmiş oldum karşımızada yaşlıları denk getirdi bir sıkıcıydı ki yemek sormayın neyse bende sahnede oynayanlar vardı Ankara havası felan ben onları izlemeye daldım bana dedi: Ne bakıyosun öyle durup durp insanlara dedim nere bakim sıkıldım okdar ses varki bana diyo benle sohpet et...dedim bu sestemi dedi önüne bak kimseye bakma adamlara bakma onlar anlmazlar oyuna baktını dedim sen bana yemeği yine zehir etcen...off ladı poff ladı...

neyse ben yine sahneye baktım ister istemez önümde napim bu cimcikledi bacağımdan bende sinir oldum yüzüne cimcik attımn karşı masadan yaşlılar bizim didişmemize baktı...eşim diyo resil ediyosun napıyosun sanki ben bişi yaptım sıkıcı bir yemek napimmm bide en başa oturttu...neyse erken kalktık ...

arabada bir tartıştık sormayın...bana diyo sen benimle konuşcana sağa sola bakyosun bağırdım çağpırdım hep böyle kıskançsın sinir ediyosun diye sinir krizi geçirdim resmen bu hızla arabayı sürmeye başladı sonra aniden durdu beni sarstı yeter çok streslisin bilmem ne diye bağırdı çocuğa zarar...

dedim sen çocunu düşünsen böle yapmazsın bıktım senden dedi istemniyorum seni beni evime bırak defol dedim...
bu dahada sinirlendi..neyse eve bıraktı bastı gaza gitti cafeye...bende işe gitceğimden uyumaya hazırlandım baktım arıyor...Açmadım...

yattım gece 1 buçukta kalktım baktım gelmemiş tekrar yattım gece bir ara gelip elimi okşadını duydum ama açmadım gözlerimi leş gibi içki kokusu geldi burnuma içmiş...

Gitmiş salonda uyumuş sızmış kalmış sabah işe giderken baktım orda dedim geç yatak odasına kalktı geçti hiç konuşmadım...

Az önce annemle temizlikçi eve bıraktı beni arıyor söylüyor soğuk konuştum ...diyo başka yapmam gerekn varmı sonra benimle kavga edersin dün gece yaptığın gibi dedim konuşmıcam bu konuyu yok bişi yapma bugün artık dedim..tamam dedi kapattı...

böyle işte kızlar ben kocamın kıskanlığından bıktım gerçekten dün çok üzdü her ortamda böyle yapıyor bana güvendini söylüyor ama çatlıyor bişe baktımmı biri baktımı benle kavga ediyor...

kocana söyle aklında bulunsun yine ateşin yükselirse düşürmek yerine hemn hastaneye götürsün ciddi bu 39,5 nedemek...

kuşum işe gelmeseydin keşke problem olurmuydu ki

yokya ne bılm ızn almyı ben hıc sevmyrm ztn yrn cocugmn asısı olck buyk ıhtml bırz gec gelme ıhtmlm olck zor durmlara saklıyorm sansımı birde işler nasıl youn bılyrmsn yenı sırkt gecısı yaptık pofff

gecmis olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…