neyın var cnm
dr a gıt ızın al olmaz mı
anam yalana bak
banada hıc ınandırıcı gelmedı
benım ablamın cocukluk aşkı vardı 10 yıl çıktılar belkıde geçtı
aynı mah.oturuyorduk aılesıde ablamı cok severdı
hatta ablamın resımlerını odalarında bulundururlardı
sonra ıstemeye geldıler
benımm babam ısteemedı dedıkı bak kızm sevıon tabıkı buna karşı cıkmam ama o cocuktan adam olmaz cok serserı sevmıyorum
sonra babam tmm dedı tabı
ama 2.ıstemeye gelmedıler nıye gelmedıler dersın
aılesı ıstememışsalağız ya yedık
neyse annesı ıle annem hala konuşur
ayrıldılar onca yıl üstüne
sonra cocuk aradan bıkaç hafta gectı geldı düğünü bıle ablamın gözu önunde yapmışlardı
ablam o gun sabahlra kadar ağlamıştı
sonra ablam açık dıye ıstememış aılesı lafı cıktı aldıkları kızda kapalıydı
aradan bıkaç ay gectı ablamdan daha cok acıldı sacıldı sabahtan akşama kadar sokağın aşası yukarısı demezdı bıkaç kezde evden kaçtı
annesı anneme dert yanardı
sonra cocukları oldu kadın cocuğuyla kaçtı
sonra bu teyzesının kızını aldı evlerını satmak zorunda kaldı falan fılan
babası öldü çatıda mangal yaktı falan
sonra ablam o budur cok akıllandı ne derse dınleerım hep doğruyu bılır mantıklıdır
bende tecrube kazandım sözlumle ayrılarak
kısacası hayat acılar verır sanırız ama aslında en tatlısından önumuze sermıştır nımetlerınıhiç üzülme
Allah sana ve aılene sevdıklerıne can sağlığı versın
gıdene bay bayy o üzülsün yıpransın
günaydınn kokelitalar.... (öylemiydii güneşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş)
miroşşşşşşşş geçmiş olsun cnm bende çook hastayım ağır grip oldum..
izin alıcm öğleden sonraa
günaydınn kokelitalar.... (öylemiydii güneşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş)
miroşşşşşşşş geçmiş olsun cnm bende çook hastayım ağır grip oldum..
izin alıcm öğleden sonraa
sağol cnm hala atlatamadım gribi ilaç kullanamayınca bol bol C vitamini yüklendim...günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
miroş kız çok cici bebişin kıyafetleri maşallahhh
geçmiş olsnnn
esmoşum geçmiş olsun
uyyyyyyyyyyyyyy çok tatlı MAŞALLLAH
günaydınnnn
mıroş geçmiş olsun cnm ayrıca mınık prensın kıyafetlerı cok hoşama şimdıden acele etme derım bakarsın kızdır
esma sana noldu hasta mısn kaçırdım mı nee
efet hemde çoookk
gunaydın kızlar nasılsınzzz
haha esmoş cok guldum kızz koketaalrr diceksin hehehe yarına ödev sana bacım);
kızlar kotu bir haftasonu gecırdım hayallerım böle deıldı gezcm tozcak keyfıme bakcam dıyordum :)
ama olmadı cuma gunu gece bana bişler oldu sırtıma agrı gırdı falan karnm agrıyor koceme dedım tutldm herlde bana masaj yap vıks ledi benı neyse sonradn benı aldı bır tıtreme kat kat gıyndım ustume battanıye aldım
ama kasıyrm kendımı nasıl okadr kasıyrmkı hattabıara sınr krızı gecıryrm sandı kocam aglamaya basladım falan.
neyse işte sonra uyuyakaldım öleee
cocuguda kocem uytms .
sonra yataga gotrdu gece benı bı bakms atesım 39.5 larda
sabaha kadr benı ıslamıs benm ceneye vurms tabı o benı normla sanıyor kalk dus al ıstemıyorm dıyormusum .senı ıslıcam bezle dıyormus yapma ben ıyyım falan dıyormusum neyse sabahı sabaha etmısız oda uyumamıs
zorla bırker eılık dusa soktugunu ahtrlıyorm ama sıtma tutuyor benı sabah kadr zangır zangır tıtriyorum falan.neyse sabahda ıyym falan deıdm sen gıt işe dedim. gıtmedım sonra gıttı babasını falan bırakıp gerı donms
benım ates hala devam en son zorla yuru deıd hastaneye gıtcez gecede dedı ama ben ınatlşmştım usuyorum kalkamam dıye neyse gıttım baktılar bagrsklrda harekt var falan bır ıgne yaptılar ben ıgneden sonra bır kalk
korıudorda bayıl kocanın kucagına gozlerım karardı kulakrım duymamaaya basladı sonrasını hatrlamıyorm kendımı yatakta buldum. ayaklar havada tansıyona baglanmısım budefada kendıme geldım ama tansıyon
yukselene kadar gondermedıler benı anam tansıyonda yukselmek bılmeıdmı neyse sonra dıskı tahlılı falan mıkrobık bişi yok ama oglmdada ıshal var anlamadık gıttı
sukur bıraz daha ıyyım ama busayede koceme butun evı dıp köşe temzlettım garıbmmm sımdı yere toz dusse kızyorr batrmayn evı dıye:):)
neyse bugnde bahvolmus durmdayım karnımn agrısı devam e tmekdeee
cumartesı gunu kayınvalıdem baktı bana buarada hehe saolsun
miroş bebşn saglkla gıysn ınsss ciclerini superrrler
ayyy geçmiş olsun neler atlatmışsın
Senin ateş yükseldiğinde gitseydin keşke hastaneye 39,5 nedmek iyi 40 çıkmamış havele geçirme ihtimalin varmış...
Gelmeseydin bugün işe yatsaydın ...k.v. Bakcak tabii kız bu halde seni kim görse bakar...
Eşin iyi ilgilenmiş aferin ona..
ya ben atesımnn oldugnu farketmedım cnm yanı bır sıkntı var ama ne bılemdm surklı sıkyrm kendımı sıtma tutya ben hatta sınr krızı gecıryrm sandm cnmda cok sıkkındı esımde öle sandı ılk daha ates yenı baslrkn. Ee sonra artms kendımde dııldım. Kalk gıdlm dıyor ama kalkmam bananee ıyym falan sacmalamasım iştee valla yapr kocısde ıste baydr yapmyrduuu ıı oldu işler aradn cıktııı
güneşim tekrar geçmişler olaa
aprillllllllllllllllll annemmm yaz okuma sadece gözetleniyor gibi hiç hoş olmuyo bee
yazda sohbet edlim kızzz güsel olmaz mı ama
ya ben atesımnn oldugnu farketmedım cnm yanı bır sıkntı var ama ne bılemdm surklı sıkyrm kendımı sıtma tutya ben hatta sınr krızı gecıryrm sandm cnmda cok sıkkındı esımde öle sandı ılk daha ates yenı baslrkn. Ee sonra artms kendımde dııldım. Kalk gıdlm dıyor ama kalkmam bananee ıyym falan sacmalamasım iştee valla yapr kocısde ıste baydr yapmyrduuu ıı oldu işler aradn cıktııı
kuşum işe gelmeseydin keşke problem olurmuydu ki
günaydın cnm
ne güzel izin al dinlen bencede ben alamam çarşamba alıcam ev taşıyacam..
sağol cnm hala atlatamadım gribi ilaç kullanamayınca bol bol C vitamini yüklendim...
ama hiç değişmedi..
hadi darısı başına bucu....
yokya ne bılm ızn almyı ben hıc sevmyrm ztn yrn cocugmn asısı olck buyk ıhtml bırz gec gelme ıhtmlm olck zor durmlara saklıyorm sansımı birde işler nasıl youn bılyrmsn yenı sırkt gecısı yaptık pofff
gunaydın kızlar nasılsınzzz
haha esmoş cok guldum kızz koketaalrr diceksin hehehe yarına ödev sana bacım);
kızlar kotu bir haftasonu gecırdım hayallerım böle deıldı gezcm tozcak keyfıme bakcam dıyordum :)
ama olmadı cuma gunu gece bana bişler oldu sırtıma agrı gırdı falan karnm agrıyor koceme dedım tutldm herlde bana masaj yap vıks ledi benı neyse sonradn benı aldı bır tıtreme kat kat gıyndım ustume battanıye aldım
ama kasıyrm kendımı nasıl okadr kasıyrmkı hattabıara sınr krızı gecıryrm sandı kocam aglamaya basladım falan.
neyse işte sonra uyuyakaldım öleee
cocuguda kocem uytms .
sonra yataga gotrdu gece benı bı bakms atesım 39.5 larda
sabaha kadr benı ıslamıs benm ceneye vurms tabı o benı normla sanıyor kalk dus al ıstemıyorm dıyormusum .senı ıslıcam bezle dıyormus yapma ben ıyyım falan dıyormusum neyse sabahı sabaha etmısız oda uyumamıs
zorla bırker eılık dusa soktugunu ahtrlıyorm ama sıtma tutuyor benı sabah kadr zangır zangır tıtriyorum falan.neyse sabahda ıyym falan deıdm sen gıt işe dedim. gıtmedım sonra gıttı babasını falan bırakıp gerı donms
benım ates hala devam en son zorla yuru deıd hastaneye gıtcez gecede dedı ama ben ınatlşmştım usuyorum kalkamam dıye neyse gıttım baktılar bagrsklrda harekt var falan bır ıgne yaptılar ben ıgneden sonra bır kalk
korıudorda bayıl kocanın kucagına gozlerım karardı kulakrım duymamaaya basladı sonrasını hatrlamıyorm kendımı yatakta buldum. ayaklar havada tansıyona baglanmısım budefada kendıme geldım ama tansıyon
yukselene kadar gondermedıler benı anam tansıyonda yukselmek bılmeıdmı neyse sonra dıskı tahlılı falan mıkrobık bişi yok ama oglmdada ıshal var anlamadık gıttı
sukur bıraz daha ıyyım ama busayede koceme butun evı dıp köşe temzlettım garıbmmm sımdı yere toz dusse kızyorr batrmayn evı dıye:):)
neyse bugnde bahvolmus durmdayım karnımn agrısı devam e tmekdeee
cumartesı gunu kayınvalıdem baktı bana buarada hehe saolsun
nana burcu gelince gör ozman bebeişimin cicileri bak burda görünyo adı gelince bakarsın...Eki Görüntüle 304727 Eki Görüntüle 304728 Eki Görüntüle 304729 Eki Görüntüle 304730
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?