Kokoşş Hatunlar Kulübü

miroşum ne yalan söylim benim kocemde aşırı kıskançtır
ama şu 2 yıldır duruldu ses etmez oldu çok şükür.bizde çoook tartıştık
bekle geçer evliliğiniz yeni daha ama cezalandır iyi yapıyon anlasın suçunu

kıskanacaksan götürme yahu bunlar böl işte napcan

cnm öyle böyle değil deli etti beni hiç değimicek bence 34 yaşına gircek demişmez artık ama onunla biyere gitmemeye karar verdim...

ah kıyammmm ne bu be böleeee allahm yarabıım benmkdıe kıskancda işte bend eonun ayarına gore taklmaya calısyrm ama ortmda fazla benı bunaltmıyor bnmkıdee cunku bılır cok pis huyum vardr kımseyı takmam masyaı kafasına gerıverımm oracıkdaa neyse duzlr mıroş erkklerde akıllnyr bır sure sonra baba olnc aolgunlascktr emnm sen hams hams uzlme takmamayaaa calıss

kocana söyle aklında bulunsun yine ateşin yükselirse düşürmek yerine hemn hastaneye götürsün ciddi bu 39,5 nedemek...

kızz kkocem benı gece dovcktı kalkmıyrm dıye kackere kalk doktora gıtcz deıdi kalkamdm tıtremektennnn acayp bişidi backlrm falan utmyrdu hatta bıara felc gecrdm dıye agldm yaa cok kotydum cocugm ortasda kalr onu sefıl edemem hastaneye gıdp falan fıln basldm zırlamayaaaa aman neyse baklm ıns bıdaha olmaz yoksa benı zorla ısten cırktırlrrr kendıme bakmıyorm dıyee

canım cok geçmiş olsunnnnnnnn bebegım ya

sagol bibğimm

gecmis olsun cnm
teşekkurler hoşgeldın

sus be sen hala tayt gıyebılıyorsn ben gıyemıyormm:):)

canım asıl sen napıyorsun bakalım noldu bole bı anda uzuldum ya

valla ben artık üzülmemeye gayret edemiyorum burcum sevgisinin arkasında duramayacak kadar zayıfmış işte tanıyamamışım 3 yıldır gözümün içine bakan insan gitti bana düşman biri geldi sanki güzel bi veda bile etmedi ama pişman olacak biliyorum tabi iş işten geçmiş olacak,,, sende ne var ne yok datlımmm

EVET COK İLGİNÇ CANIM YAAA sıkma canını acınıda yaşıycaksın göz yaşınıda dokeceksın ama gecıcek emın ol hayırlısı ne ıse o olsunnn

maşallah annesi bak büyüsün tekmiklere başlasın bi...ancak 20. haftadan sonra hissedersin tekmiklerini..çok güzel bişe ama benim kız hiç durmuyo kıpır kıpır maşallah bi tekme atıyo göbüşüm hopluyoerkekler genelde hemen açıyo gösteriyo benim kız inat etti bi türlü açmamıştı çok zor görmüştü doktor..16-17. haftada görebildi..ama önceden kıza benziyo die yorum yapmıştı doğru çıktı...2 li testten sonra kesinlesir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…