güzel olur tabiki ama herzaman vakit bulamiyorum, acik kaliyor sayfa genelde
miroşum ne yalan söylim benim kocemde aşırı kıskançtır
ama şu 2 yıldır duruldu ses etmez oldu çok şükür.bizde çoook tartıştık
bekle geçer evliliğiniz yeni daha ama cezalandır iyi yapıyon anlasın suçunu
kıskanacaksan götürme yahu bunlar böl işte napcan
cnm evet belli bak resim koyayım anniş topiğine koymuştum pipi rsimleri var
bak bacaklarını ayırmış doktor okla işaretledi ama kimse erkek olcana inanmıyor...
Eki Görüntüle 305619 Eki Görüntüle 305620 Eki Görüntüle 305621 Eki Görüntüle 305622
slm kızlar bende cmtesi eşimle tartıştım ev meselesi yüzünden geri okumuşsunuzdur...
Dün akşamda tartıştık yemeğe davetliydik....bende hoş bir elbise lacvi.bide rugan topuklu çapraz saten soraplar bide hoş bir saç yaptım güzel oldum yani keşke olmasydım...
yemeği bana zehir etti.yemeği bizim kafe 21 numara 24 tane kafe var öyle deniz kenarında bu kafelerin sahibi tüm işletme kiracılarını bizim gibi eşleriyle bir restaurantta yemeğe davet etmişti. eşimle gittim çok iyi de taşıdım onu gitti masanın en başına oturdu benim yanıma adam oturdu kaldırdı beni ötüke tarafına geçirtti ben masanın en başına geçmiş oldum karşımızada yaşlıları denk getirdi bir sıkıcıydı ki yemek sormayın neyse bende sahnede oynayanlar vardı Ankara havası felan ben onları izlemeye daldım bana dedi: Ne bakıyosun öyle durup durp insanlara dedim nere bakim sıkıldım okdar ses varki bana diyo benle sohpet et...dedim bu sestemi dedi önüne bak kimseye bakma adamlara bakma onlar anlmazlar oyuna baktını dedim sen bana yemeği yine zehir etcen...off ladı poff ladı...
neyse ben yine sahneye baktım ister istemez önümde napim bu cimcikledi bacağımdan bende sinir oldum yüzüne cimcik attımn karşı masadan yaşlılar bizim didişmemize baktı...eşim diyo resil ediyosun napıyosun sanki ben bişi yaptım sıkıcı bir yemek napimmm bide en başa oturttu...neyse erken kalktık ...
arabada bir tartıştık sormayın...bana diyo sen benimle konuşcana sağa sola bakyosun bağırdım çağpırdım hep böyle kıskançsın sinir ediyosun diye sinir krizi geçirdim resmen bu hızla arabayı sürmeye başladı sonra aniden durdu beni sarstı yeter çok streslisin bilmem ne diye bağırdı çocuğa zarar...
dedim sen çocunu düşünsen böle yapmazsın bıktım senden dedi istemniyorum seni beni evime bırak defol dedim...
bu dahada sinirlendi..neyse eve bıraktı bastı gaza gitti cafeye...bende işe gitceğimden uyumaya hazırlandım baktım arıyor...Açmadım...
yattım gece 1 buçukta kalktım baktım gelmemiş tekrar yattım gece bir ara gelip elimi okşadını duydum ama açmadım gözlerimi leş gibi içki kokusu geldi burnuma içmiş...
Gitmiş salonda uyumuş sızmış kalmış sabah işe giderken baktım orda dedim geç yatak odasına kalktı geçti hiç konuşmadım...
Az önce annemle temizlikçi eve bıraktı beni arıyor söylüyor soğuk konuştum ...diyo başka yapmam gerekn varmı sonra benimle kavga edersin dün gece yaptığın gibi dedim konuşmıcam bu konuyu yok bişi yapma bugün artık dedim..tamam dedi kapattı...
böyle işte kızlar ben kocamın kıskanlığından bıktım gerçekten dün çok üzdü her ortamda böyle yapıyor bana güvendini söylüyor ama çatlıyor bişe baktımmı biri baktımı benle kavga ediyor...
kocana söyle aklında bulunsun yine ateşin yükselirse düşürmek yerine hemn hastaneye götürsün ciddi bu 39,5 nedemek...
canım cok geçmiş olsunnnnnnnn bebegım ya
teşekkurler hoşgeldıngecmis olsun cnm
miroşum ne yalan söylim benim kocemde aşırı kıskançtır
ama şu 2 yıldır duruldu ses etmez oldu çok şükür.bizde çoook tartıştık
bekle geçer evliliğiniz yeni daha ama cezalandır iyi yapıyon anlasın suçunu
kıskanacaksan götürme yahu bunlar böl işte napcan
bak bacaklarını ayırmış doktor okla işaretledi ama kimse erkek olcana inanmıyor...
kaldır cabuk delı nazr deger yaaa maşşallah maşşalllh
heyy millet nabersiznizzzzz
Eki Görüntüle 305619 Eki Görüntüle 305620 Eki Görüntüle 305621 Eki Görüntüle 305622
canım asıl sen napıyorsun bakalım noldu bole bı anda uzuldum ya
valla ben artık üzülmemeye gayret edemiyorum burcum sevgisinin arkasında duramayacak kadar zayıfmış işte tanıyamamışım 3 yıldır gözümün içine bakan insan gitti bana düşman biri geldi sanki güzel bi veda bile etmedi ama pişman olacak biliyorum tabi iş işten geçmiş olacak,,, sende ne var ne yok datlımmm
sagol bibğimm
teşekkurler hoşgeldın
sus be sen hala tayt gıyebılıyorsn ben gıyemıyormm:):)
kaldır cabuk delı nazr deger yaaa maşşallah maşşalllh
kız onuda tunik giydim üstüne bee
bak bu h.sonu giydirmedi
trlelliydi yok büyüklerin yanına gidiyomuşuz falan filan
bende üstüne gitmedim
artık 2 mizde tanıdık birimiz bişe deyince susmaya çalışıyoz işte
yoksa yürümez ama yeri geldiğinde susturmasınıda bilicen
sevmiyosa üstüne çok gitmiyom napim ozman tatsızlık çıkıyo
bizde böle idare ediyoz işte
heyy millet nabersiznizzzzz
aman sız benımkı gıbı olsa napcaksınız acaba?
niye kız neyi var adamın
benimkide çok fenadır beeeeeeeee
kıskanç dıyorsunuz yaaaaa hee benımkıne bakın asıl tayt yok elbıse yok etek yokkkk offf offffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?