Kokoşş Hatunlar Kulübü

anammm
pantolona talim desene kız oda çok kötü beeee
az işle adamı kız cilve et bişe yap işte

heeee pantolona devammmmm birtek özel günlerde elbıseye ızın var dugun muğun olursa oda kısa olmıcak gercı ben eskıdende gıymezdım hıccc ama işte yas ilerleyınce ınsan ozenıyor tabeee sadece kıyafet konusunda çoğu seyde kıskançlık yapar

anammm
pantolona talim desene kız oda çok kötü beeee
az işle adamı kız cilve et bişe yap işte

heeee pantolona devammmmm birtek özel günlerde elbıseye ızın var dugun muğun olursa oda kısa olmıcak gercı ben eskıdende gıymezdım hıccc ama işte yas ilerleyınce ınsan ozenıyor tabeee sadece kıyafet konusunda değil çoğu seyde kıskançlık yapar

aman eşimin hiç öyle takıntıları yok istediğim herşeyi giyebiliyorum bir tek göğüs dekoltesi çok olmayacak o kadar
onun dışında sağolsun hiç kısıtlamaz benii gerçi burda soğuktan etek elbise giyemiyoru o ayrııı donuyorum çok soğukkk

maşalhhhhhhhhhh

beni bıktrıdı güneş yaa az öncede aradım tartıştık yine hiç bie kabullenmiyor hatalı olduğunu hastayım konuşmak istemiyorum sen kafasızsın kocanla konuşcana etrafı izliyosun dio deli yaa o seste kim sohpet ediyodu sanki..dedim kapa konuşmıcam artık sen düzelmezsin beni snir edip duryo..
canımmm cok sırın ayyy burnu top gibi gördünüzmü erkek ayyyy belli suratından
erkek tabi maşallah yetti gariii kız diyip duranlar var bende kanıtı var işte

Allha korusun bebeğimi dün çok gerildim dün bişi olmamıştır umarım...

ben ikiliyi çoktan yaptırdım orda erkek dedi zaten 12 haftada belli oldu...şimdi 15 e girdik...tekmelerini hiç hissetmiyoum işin ilgici artık bebek oldunu unutyorum bir belirtide yok mide bulantılarımda bitti...umarım yaşıyordur bilmiyorum yani..

hazal nere gittin bak bi bu elbise yılbaşı için nasıl sence gitttigidiyorda buldum...

bu kız bana benziyor zati bence olur üstüme standartmış...

Son düzenleme:
hazal fiyatı 49,90 yanisi 50 TL çok ucuz ama göğüs kısmı sence sırf dantelmidir yanisi kadın siyah sütyenlemi göğüs bölgesini kapamış dersin?

bide bu var bak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…