etek yok derken hafif diz altda mı yok kızz
yokkkkk kıs oda yokkkkkkkkkkkkk heçc birşey yok
anammm
pantolona talim desene kız oda çok kötü beeee
az işle adamı kız cilve et bişe yap işte
anammm
pantolona talim desene kız oda çok kötü beeee
az işle adamı kız cilve et bişe yap işte
slm kokoşlar nasılsınız
Bende Gelebilirmiyimmm
hazalım gemişşş naber canım ya
iyim burcum sen nasılsınnn
heeee pantolona devammmmm birtek özel günlerde elbıseye ızın var dugun muğun olursa oda kısa olmıcak gercı ben eskıdende gıymezdım hıccc ama işte yas ilerleyınce ınsan ozenıyor tabeee sadece kıyafet konusunda değil çoğu seyde kıskançlık yapar
maşalhhhhhhhhhh
ah kıyammmm ne bu be böleeee allahm yarabıım benmkdıe kıskancda işte bend eonun ayarına gore taklmaya calısyrm ama ortmda fazla benı bunaltmıyor bnmkıdee cunku bılır cok pis huyum vardr kımseyı takmam masyaı kafasına gerıverımm oracıkdaa neyse duzlr mıroş erkklerde akıllnyr bır sure sonra baba olnc aolgunlascktr emnm sen hams hams uzlme takmamayaaa calıss
kızz kkocem benı gece dovcktı kalkmıyrm dıye kackere kalk doktora gıtcz deıdi kalkamdm tıtremektennnn acayp bişidi backlrm falan utmyrdu hatta bıara felc gecrdm dıye agldm yaa cok kotydumcocugm ortasda kalr onu sefıl edemem hastaneye gıdp falan fıln basldm zırlamayaaaa aman neyse baklm ıns bıdaha olmaz yoksa benı zorla ısten cırktırlrrr kendıme bakmıyorm dıyee
erkek tabi maşallah yetti gariii kız diyip duranlar var bende kanıtı var iştecanımmm cok sırın ayyy burnu top gibi gördünüzmü erkek ayyyy belli suratından
maşallah annesi bak büyüsün tekmiklere başlasın bi...ancak 20. haftadan sonra hissedersin tekmiklerini..çok güzel bişe ama benim kız hiç durmuyo kıpır kıpır maşallah bi tekme atıyo göbüşüm hopluyoerkekler genelde hemen açıyo gösteriyo benim kız inat etti bi türlü açmamıştı çok zor görmüştü doktor..16-17. haftada görebildi..ama önceden kıza benziyo die yorum yapmıştı doğru çıktı...2 li testten sonra kesinlesir..
tabi ki hoşgeldinnnnBende Gelebilirmiyimmm
slm kokoşlar nasılsınız
Geldimm Gitti ozmannn hiç ellerimm boş gelirmiyimmm
aman eşimin hiç öyle takıntıları yok istediğim herşeyi giyebiliyorum bir tek göğüs dekoltesi çok olmayacak o kadar
onun dışında sağolsun hiç kısıtlamaz benii gerçi burda soğuktan etek elbise giyemiyoru o ayrııı donuyorum çok soğukkk
hazal nere gittin bak bi bu elbise yılbaşı için nasıl sence gitttigidiyorda buldum...
Eki Görüntüle 305726 Eki Görüntüle 305725 Eki Görüntüle 305724 Eki Görüntüle 305723 Eki Görüntüle 305722
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?