Kokoşş Hatunlar Kulübü

desen bı türlü demesen başka
aman cnm duyma boşver

aynen dediğin gibi hediyesi çok önem taşımıyor böyle olunca durumlar...
bende eskiden gel gidelim gezelim derdim artık demiyorum kendi arıyor soruyor ben hiç gitmek için istekli bile değilim ama eşim abla delisi işte bende mecbur onu ozman görmek zorundaayım sahte davranışları sergiliyoruz artık oda bende...

ama onu sevmiyorum kalbini biliyorum çünkü...allahım beni üzenlerden birbir çıkarsın hesabını..Allaha havale ediyorum.

senin görümcelerle aran niye kötüki.

senimi suçladırlar...

bilirim o durumları kötü haberin acısını hep elemandan çıkarırlar bende muhasebede olmuştu..

sallama yaa boşver...cmtesi olayınıda abartmasınlar isk. cmtesi öğleden sonra eczeneler bile çalışmıyor hatta kuyumcular çok iş varda sanki cmtesi bile saçma zaten...

yok canım yanlış anlamam emin ol buna,konu açıldı konuşuyoruz.ama gerçekten şimdi karışmadığına sevindim.insanı ister istemez sinirleri bozulur .insanın elle tuutlur yanı illaki olur ama sendeki örümcede hiçbişey yok yani,

annemde aynı şeyi söylüyor ,bakalım zaman göstericek..

kızlar ben çıkıyorum hadi görüşürz

ona kalsa... pazarda gelicez..

sinirimi attırddııı tepeme...

sen geçmişi okumadın herhalde bunları geçen sene ilk evlendiğimde yaptı...

bana hediye almışta mevzu oradan açıldı kızlar oo seni seviyo derken ben başladım annatmaya

bakın nekadar seviyo dimi nerdeyse biz nişanlıyken eşimle benim kavga etmemizze bile neden oldu kuaförden güzel bir kızla tanıştırmıştı 3 ü sohpet etmişler kardeşim die hemen atlamış tanıştırmaya ....
eşim ağzından kaçırmıştı kızı gördüğümde sen nerden tanıyon dedim kız onu görünce: ooo s....t sende mi burdaydın dedi direk benim yanımda şok oldum orda oturtup kızlarla müşterisile sohpet ettiryodu eşimi sen düşün artık amacı neydi sence...

dedim sen ne yapmaya çalışyosun dedim nişanlım bura geliyor sen kızlarla tanıştıryon hayırdır...

dedi doğru konuş benim burası bilmem ne evimide ben ona ayarlama yapcam ee dedim niyetin nee peki...konuşma dedim yüzüne kapadım teli....
5-6 ay konuşmadık anneme bile şikayet ettilr beni ana kız....kaynanatörde ondan farksız kızının kuklası kişilksiz ıyyyyy

ben ne gittim ne geldim sonra sonra buzlar eridi az az...

eşim bensiz gitmez ablasına sanki bana gösteriş...

december ve mıray allah yardımcınz olsun ama valla bnmde sızden farklı bır durumum yok işte dun gorumcem bana dedıkı kendısı 22 yasında ben 28 yasındym :)):) ve yengeyım yaniii

annesıne dedımkı cok yufka yureklısın az sabret cocuk alıscaakkk .. gorumcede ordan fırladıı daha ne ıstıyorsun senın cocugn ıcın endıselenıyorr senın gıbı olsa dahamı ıyı !!!

yuh deıdmya bende dayanamdm yıne dedım banada uvey anne muamelesı yapmayın dedım ama yıne ınsanlık bende sakaya vurdum cunku dun cok atraksyonlu bırgun gecırdımm:)):

ama kocem duydu tepesı attı ona neymıs sen ne karısyrsn desydınya dedı cıldırdı hehe cokta umrumdalar sankı

buarada burcu hıc gelmedı nerde acabaaa

esma cım boşver taakma kafaya gecnde ben projeyı yanlş yapmsm dıyorm gozumde canlanmıyor bıton laf konstu haddıne dusmeyen bırı bazn mecburen susyr ınsannnn

benle yaşıt görümcen:)

biizmki gelin kızlar,ben görümce olucam:)
eşin iyi arkanda senin canım.:)aman ölede söleseydin eşin bu sefer niye böle söledin derdi

esmacım hiç sıkma canını çalışan ve iş veren her zaman bu konumdadır,, bende yaşıyorum aynı şeyleri afedersin kıç....la göğe çıksam yinede yaranamm

benle yaşıt görümcen:)

biizmki gelin kızlar,ben görümce olucam:)
eşin iyi arkanda senin canım.:)aman ölede söleseydin eşin bu sefer niye böle söledin derdi

cnm sorun o deılkı bend egorumceyım bizm gelınde ıstanbulda cogu seylerımz zıt bıze cok sert konusr ama yapısı ole dıyedıare ederz sıkayetlenmem oda kendınce ole cunkuu laf sokmam . hayatına karsmamaya ozn gosterımmm . daha napayım..

gorumc eolmak laf sokmak huzrsuzluk cıakrmk dıılkı ayrıca kv ıcnde gecrlı bu bazn annem konusnca anne bosver konsma herksn yapısı der gecrmm.. ben onlara fazla ozen gosternce tepeme cıkıyorlr esım bana kızmaz hıc bılır cunku nerde nezmn ne dıyecegımı bılır bugune kadr hıcbrzmn nedn anneme kardesıme sole dedin demedıı.. ayarım belli cunku canım.. mesela kres mevzusunda dun ılkdefaa kalp kırmamaya calısark cok sey soledım yıne bişi demedı cunku bılıyor annesınn huyunu kard huyunuuu

toparlanıorum yavaş yavaşş..

desteğinize tşk ederim kızlar..

burcu burcu dişçiye gidicem diordu..

dişçidemi acabakünee..

selam kızlar kaynanasından derdi olmayan yok valla.
burda okuduklarımı hep kendime ders çıkartıyorum. benimde oğlum var.
gelinime böyle davranmam ben.

helal olsun kocana benmki hayatta laf etmez ettrimez.

helal olsun kocana benmki hayatta laf etmez ettrimez.

birazcık onlrn hatalrını gormesını saglayacaksın kocana gordukce emın ol sendn yana olack bnm kv cok akıllıdr mılltn yannda corabımı gıydrr o dereceee:):) suyu getrrr:) ama kımsecklr yokkn asar suratını oturrr anla işte

miray benım aram nıye kötü dıyımm

ben görumcemı ablam gıbı severdım cok güleryüzlüdr falan hep gel dıye yalvarırdım gel kal dıye
neyse
eşimin aılesınden bıktım ben tabı bı sorun olunca dayanamadım görumceme dedım
sorun şu
16 yaşındakı görumcem sürt..tekı öle uslu hanım hanımcık değil
anası babası ayrı
boşanmış değil ama
bu kız süreklı arıo eşimi abı annem bağırdı dövdu dedem küfür ettı
anası arar benı dınlemıo
bıktım yemınle sankı anası babası bızız
aradım büyük görumcemı dedımkı ban ben huzursz oluyom öle ağzımıda tutmam dedım bak sen uyarmazsan ben ağzımı açtım mı saygı falan kalmaz bende
o da tmm dedı
sızın aranızı nıye bozsunlar anasına kızdı sözde
neyse sonra anası geldı bayramda
bende kaldı sırf eşim ıcın 3 gün mısafır ettım kucuk görumcemı görmek dahı ıstemedım
onu buyuk görumcem götrdu
sonra anası gıttı bu benı ne aradı ne sordu
ramazan bayramından berı
sankı ben bişii yaptım
evıme alıp baktım
cok suratsızdım evt ben gerçeklerı yansıtır maske takamam
kızına dedı kızıda tavır almış olabılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…