- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
bir hesap vardı yanlş olmuş..
kontrol ederken farkettim..
onuda söyledim..
söylemesm ruhları duymaa.. 6.000$ zarar olurdu..
söylediğime pişman oldm...
cumartesi 2 de çıkıom die.. onu bile laf etmişler.. neler neler..
çok sinirlendm..
noldu cnmm
lütfen üzülme yaa düzelırr
ınsanın çalışası bıle olmuyooo
güneş sağol cnm azcık okudummm
december ve mırayın görumcelerını
anam ne onlar öle
ne hedıyelerını ısterım ne bişilerını benımkılerın
düğünde kaynanam emanet takı takıp gelınlığım üstümdeyken ıstedı sahıbı
kızı var 15 yaşında onada saat vermış altın kaplama mı ne
kro işi
bende onu saklıom mesela düğünü olsun aynısını takcemm 1 tl bıle etmıyoo
diğer görumcemde büyük 29 yaşında falan 2 kızı var
önceden cok severıdım sayardım
gel dıye yalvarırdım
3 4 aydır muhattap dahı olmuoom
aman böle öle mutluyumkı
desen bı türlü demesen başka
aman cnm duyma boşver
bir hesap vardı yanlş olmuş..
kontrol ederken farkettim..
onuda söyledim..
söylemesm ruhları duymaa.. 6.000$ zarar olurdu..
söylediğime pişman oldm...
cumartesi 2 de çıkıom die.. onu bile laf etmişler.. neler neler..
çok sinirlendm..
bunları çektim diye anlattım cnm yanlış anlama eminim sen öyle değilsindir kesinlikle boşver ben alıştım artık bunlara..k.v. ancak ben bişi dersem ağzı bana açılır onun dışında ne oğluna ne kızına laf eder...
görümcemin zor oludunu eşim ve anneside biliyor...hatta kuafördeki elemanlarınada acıyorum ben nasıl bağıryo onlara...içtikleri çok kahveye bile laf ediyo düşün..sadece kendini düşünen bencil insan hayret beni düşünmüşte hediye almış bence eşime yalakalık için yaptı...onun yanında verdi çünki...eşim çocularına hep yüzer lira harçlık verir kendisi bunu bilir ...kendisi iş yerine gelir bizim yer içer müziğini dinler beş kuruş para almaz eşim almasında zaten ben bunları çok görmem ailesi ama o bunları görerek yapıyor bişeyleri...
artık evime karışmıyor şükür....
taşındığmda gelseydi yine karışabilirdi ama gelmedi allahtan anasının dediğinide yok anne ben böyle beğeniyorum dedim artık toy değilim söylüyorum alınsınlar banane...
sizin gelin zor olup olmuyacağını evinize girdikten onu çok iyi tanıdıktan sonra anlayabilrsin.
şimdi saflığından da öyle demiş olabilir boşver takılma...
sen az git oda az gelsin tatlı kalın...en güzeli bu bence..
senimi suçladırlar...
bilirim o durumları kötü haberin acısını hep elemandan çıkarırlar bende muhasebede olmuştu..
sallama yaa boşver...cmtesi olayınıda abartmasınlar isk. cmtesi öğleden sonra eczeneler bile çalışmıyor hatta kuyumcular çok iş varda sanki cmtesi bile saçma zaten...
geçen gece benı aradı eşimde yanımda yanı odada
ben uyyom baktım o hemen telı kapattım meşgule alıp
eşimde kim dedı
aılem bılıo ben 10 da yatarım aramazlar çünkü
neyse dedım ablan
eşimin telı kapalı dıye benı aramış
normalde ne arar ne sorar aylardır bende asla muhattap olmuycam
200 tl etmeyen koluma takarken yamulan kırılcak sandım bı bılezık taktı ılk hangı kızı evlenırse ona takcam
2.düşünmemlazım
bundan sonra kım ne ekerse onu biçer benım hayatımda
ınsanlık mı bende kalmadı sayelerınde
sizde araya mesafe koyun
mırayım sen hamışsın sana senden büyük olsa dahı laf dıyenın altında kalma
eşinin zoruylada asla görüşme
sevmıyorsan sevmıyorsun
ben sevmedığimi dırek yüzlerıne derım
kımse kımseyı sevmek zorunda değil
ağladım işyerınde sabah sabah başım ağrıdı..
patronun damadı bunları dyen.
cumartesi erken çıkıormuşumda.. hata oluyormuşta nler neler..
patron gelsin konuşucm..
o ne karşyoki?
december ve mıray allah yardımcınz olsun ama valla bnmde sızden farklı bır durumum yok işte dun gorumcem bana dedıkı kendısı 22 yasında ben 28 yasındym :)):) ve yengeyım yaniii
annesıne dedımkı cok yufka yureklısın az sabret cocuk alıscaakkk .. Gorumcede ordan fırladıı daha ne ıstıyorsun senın cocugn ıcın endıselenıyorr senın gıbı olsa dahamı ıyı !!!
Yuh deıdmya bende dayanamdm yıne dedım banada uvey anne muamelesı yapmayın dedım ama yıne ınsanlık bende sakaya vurdum cunku dun cok atraksyonlu bırgun gecırdımm:)):
Ama kocem duydu tepesı attı ona neymıs sen ne karısyrsn desydınya dedı cıldırdı hehe cokta umrumdalar sankı
benle yaşıt görümcen:)
biizmki gelin kızlar,ben görümce olucam:)
eşin iyi arkanda senin canım.:)aman ölede söleseydin eşin bu sefer niye böle söledin derdi
niee karışmasın kii.. hissedaar...
uyuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
december ve mıray allah yardımcınz olsun ama valla bnmde sızden farklı bır durumum yok işte dun gorumcem bana dedıkı kendısı 22 yasında ben 28 yasındym :)):) ve yengeyım yaniii
annesıne dedımkı cok yufka yureklısın az sabret cocuk alıscaakkk .. gorumcede ordan fırladıı daha ne ıstıyorsun senın cocugn ıcın endıselenıyorr senın gıbı olsa dahamı ıyı !!!
yuh deıdmya bende dayanamdm yıne dedım banada uvey anne muamelesı yapmayın dedım ama yıne ınsanlık bende sakaya vurdum cunku dun cok atraksyonlu bırgun gecırdımm:)):
ama kocem duydu tepesı attı ona neymıs sen ne karısyrsn desydınya dedı cıldırdı hehe cokta umrumdalar sankı
helal olsun kocana benmki hayatta laf etmez ettrimez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?