- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
birazcık onlrn hatalrını gormesını saglayacaksın kocana gordukce emın ol sendn yana olack bnm kv cok akıllıdr mılltn yannda corabımı gıydrr o dereceee:):) suyu getrrr:) ama kımsecklr yokkn asar suratını oturrr anla işte
cnm benim eşim ailesinin kulu kölesi olur baba öldükten sonra onlara çok düşmüş...
onlarda ondan erkek diye çok çekinirler eşim serttir zaten...
görümcem ve onun arası okadar bağlıki ben ayırmaya çalışan gelin rolüne düştüm başlarda nasıl davransam kadın ters tepiyodu beni bunaltmıştı...kardeşine süper davranır ben zıt bişe sölesem eşime aaa der hemen niye öyleki diyip saçma bişeyde bile eşime destek gibi görünür göya arkasında oldunu hissetiryo...
bunlar her allahın günü telde konuşurlar birbirlerini ararlar o derce sen düşün eşimi nekdar seversem sevim mutlu edersem karısı oluyum çocuğun annesi durmunu bilemm ama güneş...beni kapıya koyar o derce ben buna inandım gördüm yaşadım...
sosyal statüm okumuş olmam kendi ayaklarımın üzerinde durmam felan durumları hepsi var ailemde var arkamda ...
ama bunlar bir kurtarıcı değil....amaç sadece benim için....aram onlarla bozuldumu eşimin suratı asılır gerçek bu ama gitmek istemezsem beni zorlayamaz...kavga tartışma dışında bişeye karışmaz eşim ama beni onlara asla savunmaz aslaaaaaaaaa
ben bazen diyorum büyü felanmı var kafam almıyor yaşadıklarım karşısında ayrılmamızı bile önermişti eşime çocuk olmadan ayrılın demişti..eşim ozmanlar benden ayrılmayı bile düşündü ablamın elini öp özür dile dedi...
dilemem bitecekse bitsin dedim annemde geldi bitiryodum o derce yani...tam işten ayrılıp gitcektim eşim bianda döndü baktı beni kaybediyor annemde ayrılın istemiyorum artık diyince gitti elinde çiçekle bizden özür diledi...
annem hayır gidicez dedikçe o yemeğe gidelim orda sizi barıştırım bilmem ne dedi...o yemek barışma yemeği oldu ama ben görümcemin yaptıklarını asla ve asla unutmadım
ayy şimdi bile üzüldüm
barışldı ama annemin tavsiyesi ne mi? Eşinle aranı iyi tut görümce ve kaynanandan uzak ol mesafeli ol ve eşinsiz gitme evlerine...
Onları hiç çağırmadım takiii bu bayrama kadar evime gelmelerini istemedim bunlar mayısta oldu geçtimiz...
şimdi benim görümcem normalmi soruyorum kim kardeşine ayrıl der çocuk olmadan bu kızı bırak der?
şimdide dengesiz bana hediyeler alıyor yok bebeğe neler alcakmış hala olcakmış v.s geç bunları geç.....
yanisi ben bunları yaşadım...
miray benım aram nıye kötü dıyımm
ben görumcemı ablam gıbı severdım cok güleryüzlüdr falan hep gel dıye yalvarırdım gel kal dıye
neyse
eşimin aılesınden bıktım ben tabı bı sorun olunca dayanamadım görumceme dedım
sorun şu
16 yaşındakı görumcem sürt..tekı öle uslu hanım hanımcık değil
anası babası ayrı
boşanmış değil ama
bu kız süreklı arıo eşimi abı annem bağırdı dövdu dedem küfür ettı
anası arar benı dınlemıo
bıktım yemınle sankı anası babası bızız
aradım büyük görumcemı dedımkı ban ben huzursz oluyom öle ağzımıda tutmam dedım bak sen uyarmazsan ben ağzımı açtım mı saygı falan kalmaz bende
o da tmm dedı
sızın aranızı nıye bozsunlar anasına kızdı sözde
neyse sonra anası geldı bayramda
bende kaldı sırf eşim ıcın 3 gün mısafır ettım kucuk görumcemı görmek dahı ıstemedım
onu buyuk görumcem götrdu
sonra anası gıttı bu benı ne aradı ne sordu
ramazan bayramından berı
sankı ben bişii yaptım
evıme alıp baktım
cok suratsızdım evt ben gerçeklerı yansıtır maske takamam
kızına dedı kızıda tavır almış olabılır
Anam az yok oldum nolmuş burda
topik bdv topiğine dönmüşş
abooooooooo ne çok dertliymişiniz görümceklerinizden
sonra bu anasını kızkardeşini yollamış tabı kocası cok raahtszı onların aylarca kalması
kaynana damatın evınde aylarca kaldı yanı
neyse
kızkardeşi gıttığı gıbı gerı geldı
görumcem iş buldu sımdık kardeşi çalışıo
tabı bu sürede bu eşimi arayıp gızlı gızlı
böcuk orda mı
ordaysa benı işten ara falan
ya sankı ben naptımsa
eşim bıgun hoperlörden açtı telı
resmen dıyorkıü
böcuk ordaysa benı sonra ara
iş cevırıyo aklı sıra arkamdan
kardeşini bıze sıkayet edıo
ya bıze ne ama bıze neee benım mı
eşimle arambozuldu
sonra gızlı gızlı aramalar msjlar
ondan sonra bende aramadım o da aylardır araşmıok
geçen gün yeğenımolunca ablamdayken aradı
gözun aydın falan ama asla bılsem o başkatelden aradı açmam
açtım mısafır vardı
Anam az yok oldum nolmuş burda
topik bdv topiğine dönmüşş
abooooooooo ne çok dertliymişiniz görümceklerinizden
cnm allah ayrdımcın olsn aslnda bnm esımde eskıden annesıyle kardesyle el ele tutsark oturan bır tıptııı yani bir şeklde bıkac tepkı gosterdım bıraktırdımm. ama işte bırzda admdn kaynaklanıyr yapı meselesi ama ınan zor yaaa bölede
of yaaa...
miroşş neler yaşamışsın annem sen böylee..
yaaa birde bişe olmamış gibi pişkin davranmıorlarmı ahh ahh..
allah yardımcın olsun canımm mm..
cnm beni sinir eden o kadın sende olsa boğarsın emin ol 5 dk durmazsın çeker gidersin ben eşimi çok sevdim deli gibi ondan vazgeçmedim hep bana inansın beni korusun diye bekledim ben bvv ye girsem KK yıkılır o derce ondan giripte yazmam ne yazcam ...
cnm benim eşim ailesine diyorum yaa çok düşkün onlarda demişledi sana kızmı yok çok aile bulamazsın ama kız çok benim gözümün içine baka baka bunları söyledi...ama allah biliyor yaa kendide mutlu değil kocası içerde kendi borç içinde ters bir kadın mutluluğu hep arkdaşaları ile akşamalrı fink atarak arıyor...midem bulanıyor o kadından inan....karaktersiz zaten...
allah yardımcım olsun evet...
çok dualar ettim eşimi kaybetmemk için beni anlasında gitmesin diye ben çok sevdim esma yoksa asla ve asla bunlara katlanmazdım annem bile bırak diye resmen yalvardı neyse işte böyle üzdüler yüzsüz gibi bide hediye almalar beni dışarı davet etmeler bu dengemi sence...
ayyy kızlarrr neler yaşamışsınız öyle ya
miraycım seni yazını okuudktn sonra geline msj attım aklıma geldi birden.
yazık ya insan kardeşinin beynini nasıl yıkar ya,nasıl ayrıl der anlamıyorum eşinde allahtan kendine gelmiş yani.görmcen çok fena cidden .ayrılsa ekmeğine yağ sürecek ama ona ne artı getirisi olacak ayrılıp onu anlamadım..:44:
böcükcümm hiç görüşme,boşver,sall gitsin,görümcende ikli oynamş sana.sende onlara öle davran,onlar nasl davranıyorsa..
cidden ben korktum yani,yarın birgün bende böyle şeyler yaşar mıyım acaba evlilik hayatında ya:44:
alyacım bdv ne ?
Böcüğü biliyodum da
senin hikayeyi bilmiyodum miroşum ayyy insan eskisi gibi olamaz hee ben çok soğurum
istemem ondan gelen hiçbişiyi
yaa yuva yıkmayı marifet sayarlar işte..
ama emin ol bir kadının ahı kolay kolay bir yere gitmez..
varsın eşin onlarla olsun.. sen karekterini sağlam tut yeter..
kimseye pabuç bırakma.. eşinede çok yüz verme..
ayaklarının üzerinde olduğunu bılsin..
çocuk oluncada çocuğunla daha mutlusun imajı çiz.. gerçi çizmene gerk yok emin ol öyle olucak..
seni kısandıracak şeylerle vurmasınlar senii..
umursama .. taktik kadını ol annecim.. bu kadar seviorsan yapmak zorundasın
herkes yaşamıyor cnm bunları kıskanç kaynana veya görümce oldumu onları ayırmaya çalıştını düşünen cahil insanlar oldumu yaşıyosun bunları....
Eşin çok fazla aileye düşkün olmayacak bu faktöre dikkat et yoksa asla ve asla herşeyine karışır ortalığı bularlar...
Görümcemin istediği buydu evet ayrılsında kardeşi kendine kalsın...borçlarına çok yardım etti eşim görümcemin çok kötü borçlara girmişti....şimdi bende kurtulsa eşimde onlara kalacak göya....
Bide zaten kendisi mutlu olmadığı için bizim birbirimizi sevmemizi kıskandı...
Düğün alışverişinde eşim gelinlik diktirmeye gittik görümcesiz değil tabiii oda geldi gelinliği görünce bu böle oldu
2 bin tl gelinlik aldı eşim görümcem kıskandı :aynen böle dedi şanslısın bana bunların hiçbiri yapılmadı....kardeşim herşeyin pahalısını alyor sana kıymet bil dedi aynen böyleee dedi......
allaha havale ettim boşver...
Eşimin ailesi biyana dünya bi yana...
Evet eşime yüzü çok başlarda verdim onsuz yapamam imajı anladınmı..oda emin davrandı...
bebeğimi hasretle bekliyorum iyiki oğlum olucak onu çok iyi yetiştricem okutcam allah biliyor ömrüm yeterse öyle bir evlat yetiştircem çatlıcaklar....
beni nerden vurcanı iyi bilir görümce çok güzel moralimi bozar...
çok yüzsüz ve karatersiz görsen miden bulanır ama güel görünür insalara sıcak davranır evdeki halini kimse bilmez...
bana şanslısın böle görümcen olcana diyenler oldu düşün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?