Kokoşş Hatunlar Kulübü

sonra bu anasını kızkardeşini yollamış tabı kocası cok raahtszı onların aylarca kalması
kaynana damatın evınde aylarca kaldı yanı
neyse
kızkardeşi gıttığı gıbı gerı geldı
görumcem iş buldu sımdık kardeşi çalışıo
tabı bu sürede bu eşimi arayıp gızlı gızlı
böcuk orda mı
ordaysa benı işten ara falan
ya sankı ben naptımsa
eşim bıgun hoperlörden açtı telı
resmen dıyorkıü
böcuk ordaysa benı sonra ara
iş cevırıyo aklı sıra arkamdan
kardeşini bıze sıkayet edıo
ya bıze ne ama bıze neee benım mı
eşimle arambozuldu
sonra gızlı gızlı aramalar msjlar

ondan sonra bende aramadım o da aylardır araşmıok

geçen gün yeğenımolunca ablamdayken aradı
gözun aydın falan ama asla bılsem o başkatelden aradı açmam
açtım mısafır vardı

eşim demış onuda öle aradı ondan sonra çok pişman oldum keşke konuşmasaydım
öle işte
geçende eşimin telı kapalı dıye aramış benı sankıbılmım

cnm benim eşim ailesinin kulu kölesi olur baba öldükten sonra onlara çok düşmüş...

onlarda ondan erkek diye çok çekinirler eşim serttir zaten...

görümcem ve onun arası okadar bağlıki ben ayırmaya çalışan gelin rolüne düştüm başlarda nasıl davransam kadın ters tepiyodu beni bunaltmıştı...kardeşine süper davranır ben zıt bişe sölesem eşime aaa der hemen niye öyleki diyip saçma bişeyde bile eşime destek gibi görünür göya arkasında oldunu hissetiryo...
aynen öyle bana çok çektirdiler işte...

yanisi ben bunları yaşadım...

Son düzenleme:
Anam az yok oldum nolmuş burda
topik bdv topiğine dönmüşş
abooooooooo ne çok dertliymişiniz görümceklerinizden

cnm allah ayrdımcın olsn aslnda bnm esımde eskıden annesıyle kardesyle el ele tutsark oturan bır tıptııı yani bir şeklde bıkac tepkı gosterdım bıraktırdımm. ama işte bırzda admdn kaynaklanıyr yapı meselesi ama ınan zor yaaa bölede

of yaaa...

miroşş neler yaşamışsın annem sen böylee..

yaaa birde bişe olmamış gibi pişkin davranmıorlarmı ahh ahh..

allah yardımcın olsun canımm mm..

ayyy kızlarrr neler yaşamışsınız öyle ya

miraycım seni yazını okuudktn sonra geline msj attım aklıma geldi birden.
yazık ya insan kardeşinin beynini nasıl yıkar ya,nasıl ayrıl der anlamıyorum eşinde allahtan kendine gelmiş yani.görmcen çok fena cidden .ayrılsa ekmeğine yağ sürecek ama ona ne artı getirisi olacak ayrılıp onu anlamadım..:44:

böcükcümm hiç görüşme,boşver,sall gitsin,görümcende ikli oynamş sana.sende onlara öle davran,onlar nasl davranıyorsa..

cidden ben korktum yani,yarın birgün bende böyle şeyler yaşar mıyım acaba evlilik hayatında ya:44:

anladığım kadarıyla küçük görümcen yüzünden böyle oldu dimi huzurunuzu bozdular onlarda sorunlu insanlar ama sorunsuz k.v yokmu yaa...

Böcüğü biliyodum da
senin hikayeyi bilmiyodum miroşum ayyy insan eskisi gibi olamaz hee ben çok soğurum
istemem ondan gelen hiçbişiyi

boşver uzak olmak en iyisi zırt pırt gelmesinler zati....ama küslük yok dimi sizde şimdi...

küçük görümce ne oldu peki hala şikayet için arıyomu abisini? neden arıyor acaba destek içinmi?

Anam az yok oldum nolmuş burda
topik bdv topiğine dönmüşş
abooooooooo ne çok dertliymişiniz görümceklerinizden

cnm beni sinir eden o kadın sende olsa boğarsın emin ol 5 dk durmazsın çeker gidersin ben eşimi çok sevdim deli gibi ondan vazgeçmedim hep bana inansın beni korusun diye bekledim ben bvv ye girsem KK yıkılır o derce ondan giripte yazmam ne yazcam ...

cnm benim eşim ailesine diyorum yaa çok düşkün onlarda demişledi sana kızmı yok çok aile bulamazsın ama kız çok benim gözümün içine baka baka bunları söyledi...ama allah biliyor yaa kendide mutlu değil kocası içerde kendi borç içinde ters bir kadın mutluluğu hep arkdaşaları ile akşamalrı fink atarak arıyor...midem bulanıyor o kadından inan....karaktersiz zaten...

of yaaa...

miroşş neler yaşamışsın annem sen böylee..

yaaa birde bişe olmamış gibi pişkin davranmıorlarmı ahh ahh..

allah yardımcın olsun canımm mm..

allah yardımcım olsun evet...

çok dualar ettim eşimi kaybetmemk için beni anlasında gitmesin diye ben çok sevdim esma yoksa asla ve asla bunlara katlanmazdım annem bile bırak diye resmen yalvardı neyse işte böyle üzdüler yüzsüz gibi bide hediye almalar beni dışarı davet etmeler bu dengemi sence...

yaa yuva yıkmayı marifet sayarlar işte..

ama emin ol bir kadının ahı kolay kolay bir yere gitmez..

varsın eşin onlarla olsun.. sen karekterini sağlam tut yeter..

kimseye pabuç bırakma.. eşinede çok yüz verme..

ayaklarının üzerinde olduğunu bılsin..

çocuk oluncada çocuğunla daha mutlusun imajı çiz.. gerçi çizmene gerk yok emin ol öyle olucak..

seni kısandıracak şeylerle vurmasınlar senii..

umursama .. taktik kadını ol annecim.. bu kadar seviorsan yapmak zorundasın

herkes yaşamıyor cnm bunları kıskanç kaynana veya görümce oldumu onları ayırmaya çalıştını düşünen cahil insanlar oldumu yaşıyosun bunları....

eşin çok fazla aileye düşkün olmayacak bu faktöre dikkat et yoksa asla ve asla herşeyine karışır ortalığı bularlar...

görümcemin istediği buydu evet ayrılsında kardeşi kendine kalsın...borçlarına çok yardım etti eşim görümcemin çok kötü borçlara girmişti....şimdi bende kurtulsa eşimde onlara kalacak göya....

bide zaten kendisi mutlu olmadığı için bizim birbirimizi sevmemizi kıskandı...

düğün alışverişinde eşim gelinlik diktirmeye gittik görümcesiz değil tabiii oda geldi gelinliği görünce bu böle oldu

2 bin TL gelinlik aldı eşim görümcem kıskandı :aynen böle dedi şanslısın bana bunların hiçbiri yapılmadı....kardeşim herşeyin pahalısını alyor sana kıymet bil dedi aynen böyleee dedi......

allaha havale ettim boşver...

Eşimin ailesi biyana dünya bi yana...

Evet eşime yüzü çok başlarda verdim onsuz yapamam imajı anladınmı..oda emin davrandı...
bebeğimi hasretle bekliyorum iyiki oğlum olucak onu çok iyi yetiştricem okutcam allah biliyor ömrüm yeterse öyle bir evlat yetiştircem çatlıcaklar....

beni nerden vurcanı iyi bilir görümce çok güzel moralimi bozar...

çok yüzsüz ve karatersiz görsen miden bulanır ama güel görünür insalara sıcak davranır evdeki halini kimse bilmez...

bana şanslısın böle görümcen olcana diyenler oldu düşün...

zaten şçyle bir tabir var ,eğer ki kendi mutlu değilse başkalarının mutluluğuna göz koyarlr,bu gerçekten doğru.
Burdan belliymiş kıskandığı,çekemdiği,ama boşver sen bunları.kadın resmen eşini kullanıyor ya.
Bundan sonraki hayatına bak canım ,

emin ol oğlun dünyaa gelince hayatın bambaşka olucak sıkma sen canını

çocuk insana olgunluk katıorr..

hayat sıralamsını değiştiryor.

önceliklerin değişiorr..

mutlu gunler kapıda ..

allaha havale et..

hamişliğin keyfine bakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…