cnm beni sinir eden o kadın sende olsa boğarsın emin ol 5 dk durmazsın çeker gidersin ben eşimi çok sevdim deli gibi ondan vazgeçmedim hep bana inansın beni korusun diye bekledim ben bvv ye girsem KK yıkılır o derce ondan giripte yazmam ne yazcam ...
cnm benim eşim ailesine diyorum yaa çok düşkün onlarda demişledi sana kızmı yok çok aile bulamazsın ama kız çok benim gözümün içine baka baka bunları söyledi...ama allah biliyor yaa kendide mutlu değil kocası içerde kendi borç içinde ters bir kadın mutluluğu hep arkdaşaları ile akşamalrı fink atarak arıyor...midem bulanıyor o kadından inan....karaktersiz zaten...
allah yardımcım olsun evet...
çok dualar ettim eşimi kaybetmemk için beni anlasında gitmesin diye ben çok sevdim esma yoksa asla ve asla bunlara katlanmazdım annem bile bırak diye resmen yalvardı neyse işte böyle üzdüler yüzsüz gibi bide hediye almalar beni dışarı davet etmeler bu dengemi sence...
zaten şçyle bir tabir var ,eğer ki kendi mutlu değilse başkalarının mutluluğuna göz koyarlr,bu gerçekten doğru.
Burdan belliymiş kıskandığı,çekemdiği,ama boşver sen bunları.kadın resmen eşini kullanıyor ya.
Bundan sonraki hayatına bak canım ,
emin ol oğlun dünyaa gelince hayatın bambaşka olucak sıkma sen canını
çocuk insana olgunluk katıorr..
hayat sıralamsını değiştiryor.
önceliklerin değişiorr..
mutlu gunler kapıda ..
allaha havale et..
hamişliğin keyfine bakk
kıyamam mıray yaa işteeee napıcaksın zorrrama basetmek zorundayızzz
evet eşimde uyanık olsun kullandırmasın kendini ben yüzüne söledim seni kullanıyor diye hiçte inanmadı..kondurmaz ablası ya...
aman değişelim konuyu yaa yılbaşına neyapıyoruz onları konuşalım...
iyiki bebişim var bende anne olucam inş.
hayat sıralamam değişmesi süper olucak bebek hep ilk uğraşım olucak onu paylaşamam ben bide bebeği alıp götürmezler inş. buna korkar oldum...elimden onu almazlar dimi esma bişi olursa...bu görümceden herşey beklenir bebeğime bakcanı söylüyüp duryo alıp alıp evine götürmesin...
başettim ama nasıl dersen resmen yoruldum zayıfladım ...şimdi şimdi rahatım ...
Allahım o günleri uzak tutsun inş...beni o kadından korusun inş.
bebeğimide korusun inş..
Selam kızlarrrrr
Ben geldim
kızlar yazıcam yazıcam unutuyorummm hepinizde cıktınız ama yarın cevap verırsınızzz...
yuzmde tuylenme oldugunu farkettım sarı sarı ama dun kas aldrmaya gıttım resmn butn suratıma agda yaptrdmmm sok gecrdmmmkadın bıle deıd evet cok tuy var dıye bu kullandıgımz kremlerm yapıyor bunu yaaaa offf
ben hayatmda suratmda tuy aldırmadımmm sıyah deıl ama sarı sarı gorunmeyen ama hıssedılen cınsten hahahaha
YARIN ACIL HERKSTEN CEVAP BEKLIYORUM BILGINIZ VARSA !!
MUJK HERKESE İİ AKŞAMLAR
günaydın kızlarrr ya en erken ben mi iş başı yapıyorum yaaaaa
kızlaaaaar. psikolojik danışmanınız var burada. sıkıntılarınızda yardımcı olmaya çalışırım:))
MİRAYcım sıkma canını. hamilelik daha çok etkiliyor bu durumları anlıyorum ama içini ferah tut lütfen. sakın unutma bebiş her an hissediyor senin hislerini. çoğu kişi düşünmez bunu belki ama bebek ana rahmine düştüğü an anneyle bağı başlar ve anne ne düşünür neyle ilgilenir ne yaparsa bebiş de ona göre mutlu huzurlu keyifli ya da tersine üzgün sıkıntılı olur. o yüzden sen herşeyden önce kendini ve bebeğini düşün. ne zaman istersen konuşabilriz. elimden geldğince yardmcı olmaya çalışırım
günaydın kızlarrr ya en erken ben mi iş başı yapıyorum yaaaaa
bugun barı yavaş yazın heee
günaydın bu arada
bacım ben senın ıkıncı üyelık sandım hee morarmıştınnn
bende yapıyorum cnm hatta böcükte yapıyor ...
günaydın şekerim nasılsın.
şifremi değiştirdim yeni şifrede aktifleşmeyince morardım bacımm bizde olmaz 2. üyelik falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?