Kokoşş Hatunlar Kulübü

kıyamam mıray yaa işteeee napıcaksın zorrr ama basetmek zorundayızzz

evet eşimde uyanık olsun kullandırmasın kendini ben yüzüne söledim seni kullanıyor diye hiçte inanmadı..kondurmaz ablası ya...

aman değişelim konuyu yaa yılbaşına neyapıyoruz onları konuşalım...

iyiki bebişim var bende anne olucam inş.
hayat sıralamam değişmesi süper olucak bebek hep ilk uğraşım olucak onu paylaşamam ben bide bebeği alıp götürmezler inş. buna korkar oldum...elimden onu almazlar dimi esma bişi olursa...bu görümceden herşey beklenir bebeğime bakcanı söylüyüp duryo alıp alıp evine götürmesin...

kıyamam mıray yaa işteeee napıcaksın zorrr ama basetmek zorundayızzz

başettim ama nasıl dersen resmen yoruldum zayıfladım ...şimdi şimdi rahatım ...

Allahım o günleri uzak tutsun inş...beni o kadından korusun inş.

bebeğimide korusun inş..

amin cnmmm

Selam kızlarrrrr
Ben geldim

hoşgeldınnnn

kızlar yazıcam yazıcam unutuyorummm hepinizde cıktınız ama yarın cevap verırsınızzz...

yuzmde tuylenme oldugunu farkettım sarı sarı ama dun kas aldrmaya gıttım resmn butn suratıma agda yaptrdmmm sok gecrdmmm kadın bıle deıd evet cok tuy var dıye bu kullandıgımz kremlerm yapıyor bunu yaaaa offf

ben hayatmda suratmda tuy aldırmadımmm sıyah deıl ama sarı sarı gorunmeyen ama hıssedılen cınsten hahahaha

YARIN ACIL HERKSTEN CEVAP BEKLIYORUM BILGINIZ VARSA !!

MUJK HERKESE İİ AKŞAMLAR

okudum ama yazamadım patrona yakalandım

rüyamdada yakalanıp kovulmuştum ve nasıl ağlıyordumm
bu gördüğüm rüyalar cıkmasa şaşarım yaa
az buçuk ucundanda olsa kesın cıkıoo:18:hepp

mırayy amannn kımse için bu hayatta üzülmeye değmes
sağlık oldumu tmm
kocemmış aılesıymış tınn yanı
çekerımhepsının fişini
eşimden yana cok şanslı olduğum kadar aılesınden maalesef
ama bende az değilim
aman kırılmasın aman üzülmesın demem dırek lafımı derımm
ben üzülceme onlar üzülsünn tınn yaa
gaddar kaygana varsa benım gıbı gözu dönmüş gelınlerde var
ama ıyıkı varızz yehuuu

kızlaaaaar. psikolojik danışmanınız var burada. sıkıntılarınızda yardımcı olmaya çalışırım:))
MİRAYcım sıkma canını. hamilelik daha çok etkiliyor bu durumları anlıyorum ama içini ferah tut lütfen. sakın unutma bebiş her an hissediyor senin hislerini. çoğu kişi düşünmez bunu belki ama bebek ana rahmine düştüğü an anneyle bağı başlar ve anne ne düşünür neyle ilgilenir ne yaparsa bebiş de ona göre mutlu huzurlu keyifli ya da tersine üzgün sıkıntılı olur. o yüzden sen herşeyden önce kendini ve bebeğini düşün. ne zaman istersen konuşabilriz. elimden geldğince yardmcı olmaya çalışırım

tatlım ben ahmet marankinin sitesinde okumuştum,, hamam otu tozu iyi geliyomuş,, bi araştır istersen

haklısın bebeğim üzülmesin duymasın bunları sende ara sıra uğra bizi rahatlat yaws bi gelyosun sonra hiç görünmüyosun?

böcük sen barış akarsunun ( allah rahmet eylesin ) fanatik hayranısın sanırım hiç değişmiyo avatarın,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…