Kokoşş Hatunlar Kulübü

aynen cnm artık kimse cnmı sıkamıyacak bende çekerim fişini....

benimde göüm döner artık bıktırdılar patlarım bişey daha olursa...
onun ailesi umrumda değil karaktersiz insanlar değerleri yok gözümde.
valla kocamda çok sıkıntı ederse onunda çekerim fişini bebek olunca umarım artık bir ailesi oldunun farkına varır....

çek fişlerını gtsınnn

kocenı kafasına dank etmezse sen ettır cnm
maddı olarak yardım edıyor mu eşin onlara:26:

cnm benımmmm

sen kaçta kalkıyon cnm
kahvaltı ettın mı
süt ıcıyon demı

ben 7:45 servise binyom 8:00 işbaşı burdayım evi yakına taşıdım 15 dk bura ama yürüncek kadar deil tabe oyüzden servisle gelyom....

kahvaltı burda ediom domtes peynir çay masamda yedim size yazarken bitti 8:30 kadar etmiş oluyorum yane...sütü akşam içyom zaten midemi bulandıryo oyüzden sabah içmiom.

çek fişlerını gtsınnn

kocenı kafasına dank etmezse sen ettır cnm
maddı olarak yardım edıyor mu eşin onlara:26:

görümce güzellik salonu var kaynan emekli maaşı ama görümcem nedense pek sever eşimin bişi almasını çocuklarına para vermesini sıkıştığında eşimin bişiyi ödemesini onun dışında evine yardım etmiooo evlerine zaten para giryoo iii kaazanıyor ama cnm nerdeyse 10 tane kredi kartı var onları ödemek zorunda kalyo hep AVM lerde 2 güne bir bir alış veriş edio 300-400 çok harcıyo

çok süslü marka takılyo bide....ondan yetiştirmemiyor bide 4 bankaya kredi borcu var neyaptı bukadar parayı bilemm salonu açmaya harcadıydı...şimdi salonu işletiyor ...tabee hergün iş olmaz ondan harcaması çok olunca krediye sığınyor....Hiç tarzım olmayan insanlar....

umarım eşimin kafasına birgün dank eder...annem diyo şuan çok seee bekleme bir 3-4 sene geçsin ebebişin büyüsün kocan size düşer diyo onun dedikleri hep çıktı şimdi bunu umut ediom.

kızlar ben bugün seminerde olucam ticaret sanyi odasının toplantısı var oraya gitcem saat 10 da başlıcak bugün yokum ona göre kendinize cici bakın....

siz konuşun ben akşma bakarım sizlere 5 e kadar anca biter toplantı öptüm sizi....

canım bebek dünyaya gelsin bak nasıl değişir görürsün:)görümcen coşmuş be yuhhhhh 2 günde birrrr

günaydın kızlarrrrrr

tatlım ben ahmet marankinin sitesinde okumuştum,, hamam otu tozu iyi geliyomuş,, bi araştır istersen

çok yakışıklı demı ama
gözlerıne kurban olamm onun

gunaydın hatunlarrr nasılsınızz?

oglum sabah bırakırken mızklandı sızlere de yazayım mutsuzm oyuzden ama bugn zırt bırt ogretmenı aramıcam soz verdım kendımeee 11 gıbı ararrm ama:):)

hayat kız yuzumee bırsuru sey surmeye basladım buaralr eskıdn krem bıle surmezdım yafsss gerek yoktu birde bunumu surem sımdı

bocuk kız harbıden adamn gozler superr yakusuklu kendusu

biz seni görmedık hıc dımııı fotonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…