Kokoşş Hatunlar Kulübü

canim keske aldirmasaydin, benim kuzenimin görümcesi yüzündeki tüyleri aldirmis zamaninda, simdi sürekli aldirmasi gerekiyor hatta artik rengi koyulasti ve aralarinda resmen kil da var :18::18:

insallah sende bidaha cikmaz

canim keske aldirmasaydin, benim kuzenimin görümcesi yüzündeki tüyleri aldirmis zamaninda, simdi sürekli aldirmasi gerekiyor hatta artik rengi koyulasti ve aralarinda resmen kil da var :18::18:

insallah sende bidaha cikmaz

cnm yas gelmiş 30 a nerdyse bugune kadr hıc aldrmzdm baya cırkın bır goruntu temzletmzsn olack gıbı dııl yanıı burnmn ustunu ben aldryrdm her kas alımnda cok yok ama sirle temzletyrdum mecburı kır gıbı duryr sarı tuyler yenı onlrn hepsını aldırmadım tabıkııı ama kas cevresınnı mecburı temzlttmmm sit yaptıklrı için ay bılmıyormkı kafam karstı

hoşbulduk sevda ben 20 yaşındayım 21imi doldurmadım ama daha buyuk gosterdığım solenır şimdi işteyım özel bı sırkette sekreter planlama muhasebe bolumune bakıyorum esmerim 164 boyundayım 67 kıloyum ama kılomu fazla gotermıyorum oyle :)

anladım cnm
kendıne cok ıyı bakmalısın kış şuan bol bol balık ye ve c vıtamını al ok.
sütü asla ıhmal etme çünkü 40 yaşından sonra içersen fayda etmez kemık erımesıne bırebır
ve beben için tabısı
işyerın yakınmış cnm evde yap kahvaltını olmaz mı
evde daha rahat ınsan

töbee öyle deme kız kurban olma...

evet cnm fena yakışıklı bende pek beğenirdim...

olmım tamam

tmm cnm görüşmek üzere

ıyım ben cnm sen nasılsın
arama tabı ya öle zırt pırt bırak oluşuna hayatı az
kayganana dıyonda sendede var heee

benı görmedın mıyuhh kaçkez ekledım bee

Son düzenleme:
kızlar merhaba canım sıkılyo muhabbet edelım mi

hoşgeldınnn

gız kimyon garusu niye gelmiyon heeeeeeeeeeeeee

burcuda yokesma da yazmıyor hıc

kaygana olmazmı kızz bendekı alasııı:) gormedın nan nezmn ekleıdn anaummm kacırdım aşgumm

ben burdym bak dun ne yazmstm kremler accaba tuylenmemı yapıyor surtmda dıye cvp vırsene leyn

benimde düğün için kuaförde hep almışlardı tüy müy doğru önceden belli değildi heç şincik her kaşta aldırıyom valla
napim kötü görünür bu sefer

kızlar ben varım.. ama..

çok yoğunum.. açık olsada burda olmuyorum çoğu zman..

öpenziiiiiiiiiiiii

benimde düğün için kuaförde hep almışlardı tüy müy doğru önceden belli değildi heç şincik her kaşta aldırıyom valla
napim kötü görünür bu sefer

ya artk belli oluyor yaslndıkca kıllanır ya ınsanlr bızde onlardanz hihih:)

kaygana olmazmı kızz bendekı alasııı:) gormedın nan nezmn ekleıdn anaummm kacırdım aşgumm

olmaz mı olur olur
ya önceden eklemıştım sonra sılmek için cok uğraştım dur bulursam eklerımm gene

ya bence cok yanlış yaptınız yaa yzüdekı tüyler cıldın hava almasını sağlıo
sız onları aldırdığınız zaman kir tozu cıldınız dırek emcek sıyah noktalardaı sıvılcelerdı yaralardı cıkar sonra
bide görüntü kötu yaa aldırmak zorunda olcaksınız acısı cabası onu geçtık sıklaşcak ve kararacak kıl olcek resmen:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…