kızlar yazıcam yazıcam unutuyorummm hepinizde cıktınız ama yarın cevap verırsınızzz...
yuzmde tuylenme oldugunu farkettım sarı sarı ama dun kas aldrmaya gıttım resmn butn suratıma agda yaptrdmmm sok gecrdmmmkadın bıle deıd evet cok tuy var dıye bu kullandıgımz kremlerm yapıyor bunu yaaaa offf
ben hayatmda suratmda tuy aldırmadımmm sıyah deıl ama sarı sarı gorunmeyen ama hıssedılen cınsten hahahaha
YARIN ACIL HERKSTEN CEVAP BEKLIYORUM BILGINIZ VARSA !!
MUJK HERKESE İİ AKŞAMLAR
canim keske aldirmasaydin, benim kuzenimin görümcesi yüzündeki tüyleri aldirmis zamaninda, simdi sürekli aldirmasi gerekiyor hatta artik rengi koyulasti ve aralarinda resmen kil da var :18::18:
insallah sende bidaha cikmaz
nerdesiniz ülennnnnnnnnnnnnnnnnnn
burdayız leeennn nolduuu
ayyy az sohbet edelim yahuuuuu ne hiç yazmıyonuz skıldımmm
kızlar merhaba canım sıkılyo muhabbet edelım mi
ben 7:45 servise binyom 8:00 işbaşı burdayım evi yakına taşıdım 15 dk bura ama yürüncek kadar deil tabe oyüzden servisle gelyom....
kahvaltı burda ediom domtes peynir çay masamda yedim size yazarken bitti 8:30 kadar etmiş oluyorum yane...sütü akşam içyom zaten midemi bulandıryo oyüzden sabah içmiom.
töbee öyle deme kız kurban olma...
evet cnm fena yakışıklı bende pek beğenirdim...
kızlar ben bugün seminerde olucam ticaret sanyi odasının toplantısı var oraya gitcem saat 10 da başlıcak bugün yokum ona göre kendinize cici bakın....
siz konuşun ben akşma bakarım sizlere 5 e kadar anca biter toplantı öptüm sizi....
gunaydın hatunlarrr nasılsınızz?
oglum sabah bırakırken mızklandı sızlere de yazayım mutsuzm oyuzden ama bugn zırt bırt ogretmenı aramıcam soz verdım kendımeee 11 gıbı ararrm ama:):)
hayat kız yuzumee bırsuru sey surmeye basladım buaralr eskıdn krem bıle surmezdım yafsss gerek yoktu birde bunumu surem sımdı
bocuk kız harbıden adamn gozler superr yakusuklu kendusu
biz seni görmedık hıc dımııı fotonu
nerdesiniz ülennnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar merhaba canım sıkılyo muhabbet edelım mi
gız kimyon garusu niye gelmiyon heeeeeeeeeeeeee
anladım cnm
kendıne cok ıyı bakmalısın kış şuan bol bol balık ye ve c vıtamını al ok.
sütü asla ıhmal etme çünkü 40 yaşından sonra içersen fayda etmez kemık erımesıne bırebır
ve beben için tabısı
işyerın yakınmış cnm evde yap kahvaltını olmaz mı
evde daha rahat ınsan
olmım tamam
tmm cnm görüşmek üzere
ıyım ben cnm sen nasılsın
arama tabı ya öle zırt pırt bırak oluşuna hayatı az
kayganana dıyonda sendede var heee
benı görmedın mıyuhh kaçkez ekledım bee
ben burdym bak dun ne yazmstm kremler accaba tuylenmemı yapıyor surtmda dıye cvp vırsene leyn
benimde düğün için kuaförde hep almışlardı tüy müy doğru önceden belli değildi heç şincik her kaşta aldırıyom valla
napim kötü görünür bu sefer
kaygana olmazmı kızz bendekı alasııı:) gormedın nan nezmn ekleıdn anaummm kacırdım aşgumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?