Kokoşş Hatunlar Kulübü

yuhh len 2 3 güne bır 300 400 tl harcanır mıpaşa kızı sankı ama dur gençlık gıdınce iş yapmamaya başlayınca napcak bakalım
ayy cok musrıf yaa ondan garu falanda olmaz

annen haklı olabılır ama eşinde nasıl bı kişilk yaa aıle oln sızsınız sankı onlar çok kazanınca sıze verıyor mu
kız gtsende bedava bakımlar yaptrsan barı
açığı kapatsan
valla ınş.annen haklıdır tatlım baktın eşin onlara para kaptırıyo sende elınden al ıhtıyacım var de kenara at
ödesın o bi şekılde yetışemezse zaten yardımcıda olamaz

kız ama napım zt tuy ama sıyahlasmıs belli oluyor pofff ay napcam ben yaaa

güneş diğer topıcte 9225 e bak cnm orda var

gızz ne gözelmişsin sen öleee maşallaaahhhhh:):) hihihih yasn kac nan senın kucuk duryorsn valla kocende sende:):)

kız ama napım zt tuy ama sıyahlasmıs belli oluyor pofff ay napcam ben yaaa

gızz ne gözelmişsin sen öleee maşallaaahhhhh:):) hihihih yasn kac nan senın kucuk duryorsn valla kocende sende:):)

sıyahlaşmaya mı başladıyapmycaktın işte nolcekkı tüydenn
ayy ınş.duzelır yaa

ben 24 eşim 27 bebem mersı
ınan yenı görduğunu ılk defa duydum he bılıon benı sandımmm

böcük laaa senelerdir aynı resmi gösteriyon git yeni bi resim çekin goncanla öle göstert

haklısın bebeğim üzülmesin duymasın bunları sende ara sıra uğra bizi rahatlat yaws bi gelyosun sonra hiç görünmüyosun?

canım ne yapayım yoğunum bu ara ben. ama bak sen bu görümceyi falan fazla takıyosun. amaaan çok da tınn de geç. bebiş olsun görürüz kocanı biz. bak nasıl ilgi alaka olacak senle bebişe. maddi olarak da çok dikkat edecek çünkü evladının geleceğini düşünecek. sıkma sen canını:)

oğlun niye mızıklanıyo kii. ve sen öğretmeni niye sürekli arıyosun. bi sorunmu var. yardımcı olacağım bişey varsa diye soruyorum tatlım. hani belki ben anlayabilirim çocuğun psikolojisini eğer sorun varsa tabii

nil devrim hoşgeldin tekrar bende sana bişiler sormak istiyodum iyi ki geldin tatlım

bende yaşlandımmı ne ayol. burdakileri de okuyunca:))
ben 26ya girdim yeni. kociş de 30 yaşında. tanrıııııım velevki yaşlanmışız

tabisiii bebişiiim. burda olduğum sürece yardımcı olmak isterim

psikologdun sanırsam
benim 2,5 yaşında kızım var
anane bakıyor kreşe vermeyi düşünüyom
bezlı hala
ama nanem istemiyor çok erken diyor napmalıyım
birde annem çok genç ve gayet ilgili 42 yaşında seneye veririz diyor

birde 2 yaş sendromuyla ilgili bişiy sorucam bu soruma cvp veridikten sonra merci tatlım

Selam kızlarrrrrrr

yılbaşında evde geçireenler nasl bir masa hazırlıcaksınız bakalım:)
ben düşünme aşamasındayım,almanyadan teyzemlerde burda ilk defa beraber geçiricez,güzel bişeyler yapayım diyorummm

sıyahlaşmaya mı başladıyapmycaktın işte nolcekkı tüydenn
ayy ınş.duzelır yaa

ben 24 eşim 27 bebem mersı
ınan yenı görduğunu ılk defa duydum he bılıon benı sandımmm

yok len enrde gorcmmmm :):) gostermedın ben gldktn sonnaaa

böcük laaa senelerdir aynı resmi gösteriyon git yeni bi resim çekin goncanla öle göstert

nan brck sen ugrarmıydın buralaraa:):)

nerem çıtır lenn 25 olcem 5 ay sonra
senın beben var anamm benımde o yaşta belkı o yaşta bı bebem olur ancak düşünüyom ya

ben 25 ımde anca evlendım sonra 28 dede ancadogurdm ettım gızzz senn kadr beklesydım evlendikten sonra 30 umda anca dogrrdum yaslanınca yanı senin yasın kucükmüs hakketten bekle bencede gez toz hersyın tadınıcıkar sonna dogur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…