- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
görümce güzellik salonu var kaynan emekli maaşı ama görümcem nedense pek sever eşimin bişi almasını çocuklarına para vermesini sıkıştığında eşimin bişiyi ödemesini onun dışında evine yardım etmiooo evlerine zaten para giryoo iii kaazanıyor ama cnm nerdeyse 10 tane kredi kartı var onları ödemek zorunda kalyo hep AVM lerde 2 güne bir bir alış veriş edio 300-400 çok harcıyo
çok süslü marka takılyo bide....ondan yetiştirmemiyor bide 4 bankaya kredi borcu var neyaptı bukadar parayı bilemm salonu açmaya harcadıydı...şimdi salonu işletiyor ...tabee hergün iş olmaz ondan harcaması çok olunca krediye sığınyor....Hiç tarzım olmayan insanlar....
umarım eşimin kafasına birgün dank eder...annem diyo şuan çok seee bekleme bir 3-4 sene geçsin ebebişin büyüsün kocan size düşer diyo onun dedikleri hep çıktı şimdi bunu umut ediom.
güneş diğer topıcte 9225 e bak cnm orda var
uğur böcükü sen kaç yaşındasın ya çok küçük görünüyosunnn kaç yaşında evlendin?
olmaz mı olur olur
ya önceden eklemıştım sonra sılmek için cok uğraştım dur bulursam eklerımm gene
ya bence cok yanlış yaptınız yaa yzüdekı tüyler cıldın hava almasını sağlıo
sız onları aldırdığınız zaman kir tozu cıldınız dırek emcek sıyah noktalardaı sıvılcelerdı yaralardı cıkar sonra
bide görüntü kötu yaa aldırmak zorunda olcaksınız acısı cabası onu geçtık sıklaşcak ve kararacak kıl olcek resmen:18:
güneş diğer topıcte 9225 e bak cnm orda var
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...-bayanlar-haydi-buyrun-9225.html#post19732409
al len neyse burdayık kocemle bak
22 yaşında evlendım cnm ordada 22 yım
25 yaşında olcemm
ama şuan 24 tamam mı
22 yaşında evlendım cnm ordada 22 yım
25 yaşında olcemm
ama şuan 24 tamam mı
kız ama napım zt tuy ama sıyahlasmıs belli oluyor pofff ay napcam ben yaaa
gızz ne gözelmişsin sen öleee maşallaaahhhhh:):) hihihih yasn kac nan senın kucuk duryorsn valla kocende sende:):)
aldım cevabımı:):) maşllh maşllh cıtrsn sen daha ben 28 ım pof yaslaniyykk
temaaammmm
böcük laaa senelerdir aynı resmi gösteriyon git yeni bi resim çekin goncanla öle göstert
haklısın bebeğim üzülmesin duymasın bunları sende ara sıra uğra bizi rahatlat yaws bi gelyosun sonra hiç görünmüyosun?
gunaydın hatunlarrr nasılsınızz?
oglum sabah bırakırken mızklandı sızlere de yazayım mutsuzm oyuzden ama bugn zırt bırt ogretmenı aramıcam soz verdım kendımeee 11 gıbı ararrm ama:):)
hayat kız yuzumee bırsuru sey surmeye basladım buaralr eskıdn krem bıle surmezdım yafsss gerek yoktu birde bunumu surem sımdı
bocuk kız harbıden adamn gozler superr yakusuklu kendusu
biz seni görmedık hıc dımııı fotonu
tabisiii bebişiiim. burda olduğum sürece yardımcı olmak isterim
sıyahlaşmaya mı başladıyapmycaktın işte nolcekkı tüydenn
ayy ınş.duzelır yaa
ben 24 eşim 27 bebemmersı
ınan yenı görduğunu ılk defa duydum he bılıon benı sandımmm
böcük laaa senelerdir aynı resmi gösteriyon git yeni bi resim çekin goncanla öle göstert
nerem çıtır lenn 25 olcem 5 ay sonra
senın beben var anamm benımde o yaşta belkı o yaşta bı bebem olur ancak düşünüyom ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?