Kokoşş Hatunlar Kulübü

ayyy benimde yılbaşı akşamı misafirim olabülürrrrr
offff aldı beni telaşeeeee:26::26::26:

off nerde bu miroşş
hazal
burcu
esmoş da yoğunnn
hayde gelin yaaaaaaaa

başka resım yok napammmm
o da ben bu da ben 2 yıllık resım

du bı tane buldum ekleyımm

koy bakem beklimmm

ya aslında ben aramam cok fazla ama ıste 1.5 yasnda henuz derdını anlatamz bılmem ne cok aglarsa sesı kıslıyor hanı susturamadgmz zamnlr oluyor bızım bıle ole bişi olursa aramzlarsa dıye bırde malum kv faktoru var o sureklı arıyor yok yedıremzler ayagını sıcak tutmazlr hadı dıyorum onnda kalbını kırmayım ama her bı trftn koseye sıkstımm etrfmdakıler bana uvey anne muamelesı yaptı gaddar dedı krese verınce halbukı kresı kendılerı ıstedılerr snaırım suclarını bastrmaya calısyorlarr

böcük güneş alya
yakaladımmm siziiii

haha hoşgeldım cnmm arada kokoşda oluyorz bız

şimdi tatlım benim alanım pedagoji değil. ama gözlemediğim ve öğrendiklerimden yola çıkarak şunu söyleyebilrim. hiç kimseye 4 yaşından önce kreş düşünmemesini söylüyoruz psikologlar olarak. 3 yaş derler genelde fakat 3 bile erken. anneannenin bakması çok daha sağlıklı olacak emin ol. kreşe verdiğinde çocuğun iyi yetişeceğini zannetme kesnlikle. çocuklar küçük yaşta kreşe gönderildiğinde özellikle anneden soğuyolar ve anneye karşı tepkili büyüyolar. babaya karşı da oluyor bu ama anneye karşı ciddi bir boyut alıyor. psikolojik sorunların yanı sıra sağlığı da bozluyor kreşe erken göndrilen çocukların. çocuğun bünyesi zayıf oluyor ve çok fazla hastalanarak büyüyor. bunun sebebi de çocuğun ruh halinin ve bilinçaltının etkilenmesinden kaynaklanıyor. beyin metabolizmaya çalşıma çünkü sen önemli değilsin mesajını veriyor açıkçası. eğer ki annen sağlıklıysa bakabiliyosa şikayetiniz yoksa gönderme derim. emin ol annenden daha iyi bakanı bulamazsın. karar eşin ve senin ama kesinlikle önermem hiç bir psikolog da önermez canım

hoşbulduk alyacımmm
kızlar canım acayip içli köfte çekiyo

nerdn cıktı ıclı kofteee ayyy kıyamammmm

ya işte bole yorumlarada uzluyorumm ben 1.5 yasda verdım ama kendı annem uzakta kv arıza yapıyor napalım elımz mahkumm

Son düzenleme:

kuzum bakacak kimse yok mu yaaaaa. 1,5 yaşında kreşte olurmu bebek. üzüldüm şu an çok( canım bari eve bakıcı alsaydınız. çocuk en azından evinde aile ortamında büyüseydi. bu durum seni ilerde çok zorlayacak çünkü

tatlım anladım pedagog olmadığını ama yardım edersin diye düşündüm çok sağol cvp için
bi nebze olsun rahatladım suçluluk duyuordum evde bişiy öğrenemez sosyal ortm daha iyi falan ama senin sölediklerinde aklıma gelmiyo değildi
valla çok aydınlattın beni çok çok saol tatlım

2, soru mu sorabilirmiyim sana tatlım

ya bnm kv bakıyrdu ztn ama oyun ogrnsın falan dedı bend etam gun verıdm ztn benı bunaltıyordu fırst bıldım iştee

evde bakıcı esım ıstemz ztn fıyatlr daha ucuk ayrıca kres daha guvnlıdr evde bakıcıdn dıye dusndumm hyrlısı

çocuk herşeyi öğrenir tatlım hiç merak etme. bizim zamanımızda kreş anaokulumu vardı. pehhh. emin ol bişeyleri geç de kavrasa ruh sağlığı yerinde olur. bu daha mühim. sor canım

merhaba nildevrim

bende birşey sorabilir miyim?

tabiki sorabilirsin ne demek:)

ay ne biliyim güneşim geldi öle birden aklıma çok severim ya tutkunuyum resmen
kısmetse pzts albüm yapıcam yepisyeni fotolar eklicem inşş

senin bi süre çalışmaman gbi bir durum da yok galiba. maddi sıkıntı oluyosa sende haklısın çalışmakla. çok zor bir durum:S

ay ne biliyim güneşim geldi öle birden aklıma çok severim ya tutkunuyum resmen
kısmetse pzts albüm yapıcam yepisyeni fotolar eklicem inşş

senin bi süre çalışmaman gbi bir durum da yok galiba. maddi sıkıntı oluyosa sende haklısın çalışmakla. çok zor bir durum:S

yani maddıyat deıl ama meslegımı bırakmak sacma gelıyor bana bırsuru ögretmen doktor avukat vs vs .anneler var mesleklerınımı bırakmıslr cogu kreslerde buytmus valla zeka sevıyelerıne gelnce gordklerımde cok kotu durmda olan yok aslında hanı nerde hata yapıyorm haaa hanı olsa kendı annem sorun yasamam baktrrm ama uzakda ben cocuk ıcın ısını bırakanlara kızyorummm yanı aksama kadr olup delı gıbı bagrp cagrn annelerde var onlrdnsa calsp aksm ask yasmk oglmla daha mantıklı

benim 3,5 yaşında yiğenim var nisanda 5 e girecek ama dolu 4 yaşında olacak,
Çocuk 3 aylıkken babasını gördü ama bir daha hiç görmedi
Şimdi çok hırçın bir çocuk,en ufak birşeyde,dediği olmasın hemen bağırıyor,ağlıyor ve annesine eziyet ediyor çocuk.
acaba bu durum babasızlıktan kaynaklanabilir mi?

tabiki doğru ama çok küçük henüz. sorun o. inşallah sorunsuz büyür:)

bunu latında çok fazla etken olabilir. tabiki babasızlık etkiliyor ama çocuğu nasıl yetiştiriyor annesi. maddi manevi nasıl bakıyor. ve çocuğun babası yok diye şımartılarakmı büyütülüyor çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…