- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
böcük makarnayı işyerinde yeme bence.
evde kendin daha lezzetli yaparsın.
bana makarna sosu tarifi yazsana canım.
ama kıyma sevmiyorum makarnada.
nan delü garuuu menüsü makarna yemezse aç kalicak
öle bi lüksü yok
meloş alem garusun vesselam
merhaba hoşgeldin =)) ilk önce seni tanıyalımmm
nilcimm ayy başını ağrıttık ama çizgi film izlemeleri hakkında ne düşünüyorsun çocuğun
özellikle caliou ve pepe
benim kız ikisinide ama özellikle caliou çok seviyo
bazı pedagoglar caliou izlesin öğretici derken bazılarıda kesinlikle izletmeyin diyor.
hepinize merhaba.ben 31 yaşındayım.155 boyunda 50 kiloyum.12 yaşında bir oğlum var.taşlar, boncuk, pulu çok severim.kıyafetlerimde,eşyalarımda mutlaka taş, boncuk vardır.dolapdaki kulplar bile taşlıdır.taş dendimi ailede ben aklagelirim.makyajı çok yapmam ma dekor ürünleri benim en sevdiğim şeydir.değişik aksesuarları bulurum.herkeste sen nasıl buldun bizde o mağazadaydık görmedik falan derler.
mecbursun kreş konusunda yapacak bişey yok tabiki. şunu öneriyorum canım. çocuk canınızı yaktığında ah of acıdı demeyin kızma yapma demeyin. sadece bırakın ilgilenmeyin hatta biraz yokmuş gbi davranın. bunu en fazla bir iki kere daha yapar. belki biraz da babası üzerinde falan dener. baba da aynı şekilde davranırsa çocuk bakar ki bu yanlış böyle yapınca benimle ilgilenmezler diye düşünür ve vazgeçer şiddetten. baba sabahları bırakıyosa akşam da sen alıyosan çocuğun babaya kzıp sana sarılması normal. çünkü baba beni istemiyo anne beni alıyo beni istiyo diye düşünüyo çocuk. babayla arası sorunlu olabilir biraz bu yüzden akşamları baba olabildiğince onunla güzel zaman geçirmeye çalışsın. huysuz davranışlarında bırakın. istedği olmayınca böyle elde edebileceğini düşünmesin. sadece dikkatini başka yöne çekmeye çalışın o da olmuyosa bırakın biraz ağlasın. anlayacaktır böyle elde edemeyeceğini. ağlamasına dayanman zor olur anlarım ama biraz dayanman gerekecek
yok canım ne demek yardımcı olabilirsem ne mutlu. ben de sadece ikisini öneriyorum açıkçası. ama tvye karşıyım. sadece bir iki çizgi film yeterli diye düşünüyorum
anamm sohbete katılamadım bi türlü bu konular beni aşarrr
patlat bi kokoşluk sen de canım:)) başka bişey de konuşurz bunun yanında. sen konu aç yeterki:)))
tatlım babamız sakindir kızmaz heleki kızına
ama çok dikkatlidir takdir ediyorum bazen
benıde yaaa
31:
patlat bi kokoşluk sen de canım:)) başka bişey de konuşurz bunun yanında. sen konu aç yeterki:)))
böcük evden yemek götürsen olmaz mı hergün makarna yenmez yaw,
börek çörek filan yaptığında götürsen ne bileyim.
makarnadan soğur insan.
ben makarnayı yoğurlu peynirli yada domatesli kekikli sos yapıyorum.
değişik sos arıyorum sen bilirisin diye sordum.
alya kıs nerden bilim ne yediğini böcüğün.
kıs sen de bakim sos tarifi.
bugün kendimi hhhiiiççç güzel hissetmiyorum kokoşluk falan hak getire yaniii,,, bi bayan her daim güzel olabilr mi yaaa=((
nan sizde hiçbir konu beğenmiyonuz haa
madem öle açın konu onada yetişirik merak etmeyin
artık hiç makyaj da yapmıyorum bi gözüme sürme bide ruj tamam mı akşama kadar ondan da eser kalmıyo gerçinoldu bişeymi eksik
bende evden koştur koştur çıkınca böle hisse kapılıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?