Kokoşş Hatunlar Kulübü

böcük makarnayı işyerinde yeme bence.
evde kendin daha lezzetli yaparsın.
bana makarna sosu tarifi yazsana canım.
ama kıyma sevmiyorum makarnada.

ne yıyım o zaman başka bişi yok
et yemıom her yemekte et var
makarna sosu mu düşünem az
ben paket alıom sos öle yada kıymalı domateslı sos öle yanı

nan delü garuuu menüsü makarna yemezse aç kalicak
öle bi lüksü yok
meloş alem garusun vesselam

heçç

nilcimm ayy başını ağrıttık ama çizgi film izlemeleri hakkında ne düşünüyorsun çocuğun
özellikle caliou ve pepe
benim kız ikisinide ama özellikle caliou çok seviyo
bazı pedagoglar caliou izlesin öğretici derken bazılarıda kesinlikle izletmeyin diyor.

Son düzenleme:

merhaba hoşgeldin =)) ilk önce seni tanıyalımmm

hepinize merhaba.ben 31 yaşındayım.155 boyunda 50 kiloyum.12 yaşında bir oğlum var.taşlar, boncuk, pulu çok severim.kıyafetlerimde,eşyalarımda mutlaka taş, boncuk vardır.dolapdaki kulplar bile taşlıdır.taş dendimi ailede ben aklagelirim.makyajı çok yapmam ma dekor ürünleri benim en sevdiğim şeydir.değişik aksesuarları bulurum.herkeste sen nasıl buldun bizde o mağazadaydık görmedik falan derler.

yok canım ne demek yardımcı olabilirsem ne mutlu. ben de sadece ikisini öneriyorum açıkçası. ama tvye karşıyım. sadece bir iki çizgi film yeterli diye düşünüyorum

hoşgeldin. ne güzel kokoş kokoş ohh

görümcelere gelince bence hepside kaprisli ve kıskançlar.gelinlerinin güzelliği, zayıflığı ve yaşantısını çekemiyorlar.aldıklarında gözü var hepsinin.

demek ki kızmam canım acıdı demem yanlışmış. babasına da aynı şeyleri yapıyor özelliklede ısırıyor ona da hayır diyoruz. ısırması dişten diye düşünüyorum bir ara yine yapıyordu bıraktı.
hayır yapma demek yanlış sanırım.
babası bırakıyor ama ben eşime yolda onunla konuş onu çok sevdiğini ama çalıştığımız için kreşe götürmek zorunda olduğumuzu anlat diyorum.
babayla iyi anlaşıyorlar sorun yok ama akşam maalesef eşim geç geliyor ve oğlum uyumuş oluyor.
sabahları görüyor.
birde şöyle bir durum var kayınvaldem 2 hafta evde bakarken biz işe giderken bizi kapıda uğurladılar.
yani önce babsı evden çıkıyor benim kucağımda babasını uğurladık
sonra babanesi ie beni uğurladılar ve hiç ağlamadı ve huysuzluk yapmadı.
kv. kreşte kötü davranıyorlar ondan ağlıyor dedi
birde bu yaş döneminde ne tür oyuncak ve oyunlar öneririsin.
akşamları kaliteli zaman geçirmek istiyorum.
eğitici köpeğimiz var 2 gündür onunla oynuyoruz.

yok canım ne demek yardımcı olabilirsem ne mutlu. ben de sadece ikisini öneriyorum açıkçası. ama tvye karşıyım. sadece bir iki çizgi film yeterli diye düşünüyorum

saol tatlım tabiki oluyosun.

ama bişiy sölicem akşamları eve gidince yemek faslı çay faslı ve illaki tv açılıyo izliyoruz bişiler
benim kız masasında oturuyo yazar çizeriz ama tabi tv açık ve kulak veriyo napcaz ki

Son düzenleme:
böcük evden yemek götürsen olmaz mı hergün makarna yenmez yaw,
börek çörek filan yaptığında götürsen ne bileyim.
makarnadan soğur insan.
ben makarnayı yoğurlu peynirli yada domatesli kekikli sos yapıyorum.
değişik sos arıyorum sen bilirisin diye sordum.

alya kıs nerden bilim ne yediğini böcüğün.
kıs sen de bakim sos tarifi.

tatlım babamız sakindir kızmaz heleki kızına
ama çok dikkatlidir takdir ediyorum bazen

bızde cıs kelımesıne karsıyızz:):)
hayır dıyoruz gereklıyse dokundurtuyoruzz ama sevıyor sıcak sureklı dokunup cekmek ıstıyor budefaDA OYUNA CEVIRIYORR:)): ama cok agladıgı zamn ılgılenmıyorz bıraz aglıyor baktık yorlmaya baslıyor ozmn alıp sakınlstryrzzz:):) hoss oara sesı kıslmıs oluyor tabisiii

uğraşamam yaa soğuk olur ısıt falan ben çoğu şeyı sıcak severım z yağlı dahı olsa yıyemem ondan ne bulursam yıyom olmadı patrona dıom ısmarlıo sorun yok
bugun yoktu ondan yedımm
sonra bı çıkolata aldırırım oldu bıttı

tmm cnm aklıma gelırse yazcamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…