Kokoşş Hatunlar Kulübü

annem bende 1-2 gündür makarna soslara takmış durumdayım
evde kıymalı domates kekikli yaparım
bide mantarlı kremalı

netten bakıyom rada bulursam link atarım tatlım

nan sizde hiçbir konu beğenmiyonuz haa
madem öle açın konu onada yetişirik merak etmeyin

alya garusu cok ılgınc bişi oldu dun sacıma yağ surmustum:):)

neyse baya bekledımm ve yıkadım ay sampuanladım okadar ama bugun hala kokuyorr delırcem pofffffffff

alya garusu cok ılgınc bişi oldu dun sacıma yağ surmustum:):)

neyse baya bekledımm ve yıkadım ay sampuanladım okadar ama bugun hala kokuyorr delırcem pofffffffff

hahayy desene parfümü boca etmişsindir ne yağı sürdün kız z.yağmı

tembel garu seni ısıtmaya uğraşamazmış.
ay ilk çalıştığım yerde hep evden yemek götürürdüm.
ticket veriyorlardı onu alışverişe saklardım.
eşimede yemek koyardım. fazla fazla yapardım hep.
şimdi burda yemek var eşim bazen götürüyor oda taşımaya üşeniyor.

dün ağdaay gıttım kuafördekı kadın benım duduma dedıkı cok güzelnasıl yanı dedım
ınatçı değil ve japonlarınkı gıbı küçücüktöbe dedım sapık garu
güldüü

mesela küpler falan var kule yapılıyo onları birkilte yapabilirsiniz. onu ypıp sonra yıkmak ona çok keyif verir. renkli boya kalemleriyle karalama yapabilir. büyük parçalı ses çıkaran puzzlelar var onlardan alın bence çok faydalı. yemek takımı çay takımı gbi oyuncaaklar var onlarla oynaması hayal gücünü geliştirir. bir de çok öenmsediğim bişey var minik öykü kitapları oluyo çocuklar için resimli yaprakları sert olan tahta gbi. onlardan alın birlikte bakın. ona okyun sürekli. zihnini geliştirecektir. aklıma ilk bunlar geldi canım:))

canım biraz vazgececeksiniz siz de:) yapacak bişey yok yani. siz de uzak kalın biraz. onunla oynayın ilgilenin. kitap dergi okuyun yanında onun da ilgisini çekecek hoşuna gidecek. o da yapmak isteyecektir

keşke benimde öyle olsa hep ağda yapıyorum ama sankim bi yararı olmuyo ben kuaföre gitmeye utanıyorum ya hiç gitmedim asklında gitmkte istiyorum ama yok yok yapamam

ayy ben öle sevmı yaa yapıp getıremem
yerım bı yerlerden meyve yerım neysede yemekle taşı yap düşün
evde akşam yemeğını düşünüyom yeter
hem işte aynı evde aynı yıyemem ben
45 dk otobusle işyerım taşımam amann

keşke benimde öyle olsa hep ağda yapıyorum ama sankim bi yararı olmuyo ben kuaföre gitmeye utanıyorum ya hiç gitmedim asklında gitmkte istiyorum ama yok yok yapamam

benımkı azalıo bıleevlenınce başladım öncesı kremdı
valla cok rahatmış yaa kremle falan 3 günde cıkıyordu sımdık ayda gıdıom ama ondada cıkmıo tam

bende yapmıyorum cnaım istemıyor

buarada pudra kullanannn varmı yüzüne kızlar gunluk

ben deborah mineralli kullanıyorum çok memnunum

ayy güldürdün beni kız:))

nilcim çok teşekkür ederim cevapladığın için,çok aydınlattın beni.

:) :) bende öyle kuaföre ağda için gidip fön çektirip geri dönüyorum :) utancımdan yerin dibine girecekmişim gibi :) makineye talim valla :) Çünkü ben ağdyı kendimde yapamıyorum denemelerim hep fiyasko oldu :) Ağdayı yapıştırıyorum ama çekemiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…