- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
benımkı azalıo bıleevlenınce başladım öncesı kremdı
valla cok rahatmış yaa kremle falan 3 günde cıkıyordu sımdık ayda gıdıom ama ondada cıkmıo tam
bizim burda mescit falan yok tatlım kılacak yer neysede abdest zor yani
nilcim çok teşekkür ederim cevapladığın için,çok aydınlattın beni.
zorla değil tabisi böcüük hanım
konu aç diyom onuda yapmıyon
beğenmessen keyfin bilir hıhhhh
nilcim bugünlük bu kadar daha soracak çok şey var amma yorup sıkmayalım
biraz da sohbet edelim
çok sağol tatlım
nıye gülüyon lennben deborah mineralli kullanıyorum çok memnunum
ayy güldürdün beni kız:))
:) :) bende öyle kuaföre ağda için gidip fön çektirip geri dönüyorum :) utancımdan yerin dibine girecekmişim gibi :) makineye talim valla :) Çünkü ben ağdyı kendimde yapamıyorum denemelerim hep fiyasko oldu :) Ağdayı yapıştırıyorum ama çekemiyorum :)
giden arkadaşlarım çok memnun 10 dkda bitiyo çokda güzel oluyo diyo acımıyomuşta hiç ben kendim 2 saat uğraşıyorum yapcam die =((
hahayy desene parfümü boca etmişsindir ne yağı sürdün kız z.yağmı
ablam avonunkini kullanıyo gayette memnun güzel yani..
dün ağdaay gıttım kuafördekı kadın benım duduma dedıkı cok güzelnasıl yanı dedım
ınatçı değil ve japonlarınkı gıbı küçücüktöbe dedım sapık garu
güldüü
ben deborah mineralli kullanıyorum çok memnunum
ayy güldürdün beni kız:))
güneşim ben allık sadece kullanıyom
pek nadir pudra günlük kullanırım
nıye gülüyon lenn
makıne mıo daha cok acıtır
acıyo ama zamanla alışıyon ve cok rahat edıon ınsan
benim çok yoktu. annem ağdayla aldırmaya başlamıştı ilk seferden itibaren sağolsun rahmetli annecim çok iyi yapmış. ben alışmıştım on dakika da alıyodum hemen. fakat iki sene önce lazere gitmeye karar verdim evlenme olayı çıkınca:) gittim yaptırdım. şimdi kolaltında hiç yok. bacaklarım ve genital bölgemde çok çok az ince ince çıkıyo belli bile olmuyo hatta. ama ben pürüssüz istiyorum iki ikibuçuk ayda bir alıveriyorum hemen. onbeş yirmi dakikada tüm bacaklarım genital bitiveriyo:))
nilcim bugünlük bu kadar daha soracak çok şey var amma yorup sıkmayalım
biraz da sohbet edelim
çok sağol tatlım
böcükk alemsin kız
ya minyonların genelde güzel olur kutusu
ay bu lafıda ilk defa kullandım
çok gülüyom kendimeeeeee
bende kuaföre giderim heray sire
mannak bağa diyodun sen kabaktan öte açıldın
sende garu olmas bocuk gidp acıyon baskasına otur kendın yap karı resmen kutuna asılmıs tövbeeee
bende lazer dusunuyorum ama henuz bıryer bulamdm ıstedgım gıbııı nil resmdekı senmısn dedımmm cvp verdınmiğğğğ:)
benim çok yoktu. annem ağdayla aldırmaya başlamıştı ilk seferden itibaren sağolsun rahmetli annecim çok iyi yapmış. ben alışmıştım on dakika da alıyodum hemen. fakat iki sene önce lazere gitmeye karar verdim evlenme olayı çıkınca:) gittim yaptırdım. şimdi kolaltında hiç yok. bacaklarım ve genital bölgemde çok çok az ince ince çıkıyo belli bile olmuyo hatta. ama ben pürüssüz istiyorum iki ikibuçuk ayda bir alıveriyorum hemen. onbeş yirmi dakikada tüm bacaklarım genital bitiveriyo:))
anlatışın hoşuma gitti kız yanlış anlama:)
güneş ben kullanıyorum pudra flormar var bende fena değil. daha önce loreal ve mybelline kullandım.
böcük ben yerim valla. ben 2 gün aynı yemeği yerim. günlük yemem yapmam.
herkesin alışkanlığı farklı tabisi.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?