o da beni kıskanıyo kız. ne yapcaz biz senin minilerinle der dün yine dedi hep dokuz yıldır aynı laf:)):) Sen çalış kocan evde dursun o zaman :)
Hahah sizinki de iyiymiş yalnız :)
doğru diyosun valla:))) ama bak yine yalnız bıraktım. o gitti hastaneye ben evdeyim. kıyafetlerimizi yıkadım. yemeğimi yaptım. pişsin ben de gideyim. kocam dinlen dedi ama gtmem lazım merak ederim
o da beni kıskanıyo kız. ne yapcaz biz senin minilerinle der dün yine dedi hep dokuz yıldır aynı laf:))
ilginçay yok ne koruyayım kuşum be o ara aramızda hiç bişeyler yoktu ki aksi gibi pek hoşlanmazdıkta birbirimizden mecburiyetten aynı otobüsteydik :) Ben koptum güldüm kahkahalarla o anda kıza sadece aferin ız baktırdın kendine sonunda dedim ama bana sarmadı allahtan :) ya yok benim ki sessiz değil artist şekerim muhattap olmaz bana karşı da öyle bazen duvara konuşsam daha iyi yani.
nerde yatıcam kuşum burda hayır yatayım saçlar kısa ve kıvırcık malum misafir gelicek cadı gibi çıkarım karşılarına :) Ama şöyle 24 saat uyusam doymam yani 45 dk lık uykuyla duruyorum. Haftaya annem geliyor veririm Yunusu ona ben uyurum artıkın :)
ilginç
daha zor erkek tipi
eve git dimekistedim tatlıişımmmm
Kuşum gözüm kesmiyor ki Ahmet beni şuanda bırakamaz bizim yıl başlarında çok gelenimiz gidenimiz bankacılar filan onun yanı dolu benimde inan varya adım atsam başım dönüyor o derece kötüyüm şu adamlar gelsin gitsin bırakacak ahmet beni eve zaten
Ahmet hayatımda tanıyıp tanıyabileceğim en zor insan sanırım :) Ama ben onun o halini seviyorum böyle erkeksi duruşu var ki offfff aşığım ona karakterini ahmetin yüzünden duruşundan oku ayyyy canım kocam benim gidip öpeyim misafiri gidince :)
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/494549-gorumcemin-ilk-gunden-yaptigi.html
takı toka amma tartışma sebebi oluyor yaa dalga geçmek için koymadım kızlarda ben çok üzülüyorum bu duruma gelinlikti setti hep bir sorun kızlar hiç memnun değil kayınvalideler memnun değil daha baştan yazık yaa valla
hahahahahahaha misafirler varken yapiyimmi :)
yazık kıza halbuki ne denirse yapacak cinsten
bence şimdiden aklını başına toplasın
yok annem tekken yap
misafir varken tahrik et
kızlar ben iyi olmaya çalıştıkça insanlar bişeleri üstelior sinir oluyorum
saat 12 de kadına yemek söle dedim götüyle dinledi gene..
sat 12 .25 te söledi...
ben kimsyı kırmak istemıorum ama.. canımı sıkmaya başladı..
sabah kahvesi... hergün içilir bilirr...
ben 2 kere sölerim anca yapar... ciddi ciddi konuşacm ama tutuyorum kendımı benden büyük... ayıp olur diee...
neyse BDV Yİ bugün okumak istemiyorum nedenseben neyi anlamıyorum biliyormusun anladığım kadarıyla damat etrafında pervane oluyor kayınvalide kayınpeder de öyle görümceye niye takılırlar bu kadar kendilerine zehir ederler.
hahhayyy süper bişiy ben yaparım koceme aradahahahahahahahahha valla süper fikir sanırım Ahmetin bütün artitsliği afrası havası yerle bir olur kikikkiki kekelemeye başlarmış :)
noldu kuşum yaakızlar ben iyi olmaya çalıştıkça insanlar bişeleri üstelior sinir oluyorum
saat 12 de kadına yemek söle dedim götüyle dinledi gene..
sat 12 .25 te söledi...
ben kimsyı kırmak istemıorum ama.. canımı sıkmaya başladı..
sabah kahvesi... hergün içilir bilirr...
ben 2 kere sölerim anca yapar... ciddi ciddi konuşacm ama tutuyorum kendımı benden büyük... ayıp olur diee...
neyse BDV Yİ bugün okumak istemiyorum nedense
hahhayyy süper bişiy ben yaparım koceme arada
hıncımı böle alıyom hahahyyyyyyy
noldu kuşum yaa
bak bugün streslisin sakin ol tatlışım
az hain değilsin sen varya :) daha önce hiç denemedim vallahi güzel fikir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?