Kokoşş Hatunlar Kulübü

doğru diyosun valla:))) ama bak yine yalnız bıraktım. o gitti hastaneye ben evdeyim. kıyafetlerimizi yıkadım. yemeğimi yaptım. pişsin ben de gideyim. kocam dinlen dedi ama gtmem lazım merak ederim

ay ay ay ay evinde ilk yemek mi oluyor şimdi bu :)

o da beni kıskanıyo kız. ne yapcaz biz senin minilerinle der dün yine dedi hep dokuz yıldır aynı laf:))

ama şimdi yakışan da giymeli vallahi mini :) Bende sürekli mini giyiyorum Allahtan pek karışmıyor tek bir şartı var arabada şal ile kapattırıyor bacaklarımı o kadar :) da yani bir kadına eğer mini yakışıyor ve o kadın onu taşıyorsa çıkarmasın zaten :)

Gerçi benim bacaklar pek bir kürdan kalıyor onuda çizmeyle toparlıyoruz artıkın :)

Son düzenleme:
ilginç
daha zor erkek tipi

eve git dimekistedim tatlıişımmmm

ilginç
daha zor erkek tipi

eve git dimekistedim tatlıişımmmm

Kuşum gözüm kesmiyor ki Ahmet beni şuanda bırakamaz bizim yıl başlarında çok gelenimiz gidenimiz bankacılar filan onun yanı dolu benimde inan varya adım atsam başım dönüyor o derece kötüyüm şu adamlar gelsin gitsin bırakacak ahmet beni eve zaten

Ahmet hayatımda tanıyıp tanıyabileceğim en zor insan sanırım :) Ama ben onun o halini seviyorum böyle erkeksi duruşu var ki offfff aşığım ona karakterini ahmetin yüzünden duruşundan oku ayyyy canım kocam benim gidip öpeyim misafiri gidince :)

Son düzenleme:

ayyy canım Allah nutluluğunuzu daim etsin
öp kız kocanı hahahyyyyyyy

kızlar ben iyi olmaya çalıştıkça insanlar bişeleri üstelior sinir oluyorum

saat 12 de kadına yemek söle dedim götüyle dinledi gene..

sat 12 .25 te söledi...

ben kimsyı kırmak istemıorum ama.. canımı sıkmaya başladı..

sabah kahvesi... hergün içilir bilirr...

ben 2 kere sölerim anca yapar... ciddi ciddi konuşacm ama tutuyorum kendımı benden büyük... ayıp olur diee...

yazık kıza halbuki ne denirse yapacak cinsten
bence şimdiden aklını başına toplasın

ben neyi anlamıyorum biliyormusun anladığım kadarıyla damat etrafında pervane oluyor kayınvalide kayınpeder de öyle görümceye niye takılırlar bu kadar kendilerine zehir ederler.

kim o kadın canım ??

ben neyi anlamıyorum biliyormusun anladığım kadarıyla damat etrafında pervane oluyor kayınvalide kayınpeder de öyle görümceye niye takılırlar bu kadar kendilerine zehir ederler.
neyse BDV Yİ bugün okumak istemiyorum nedense
hahahahahahahahha valla süper fikir sanırım Ahmetin bütün artitsliği afrası havası yerle bir olur kikikkiki kekelemeye başlarmış :)
hahhayyy süper bişiy ben yaparım koceme arada
hıncımı böle alıyom hahahyyyyyyy
noldu kuşum yaa
bak bugün streslisin sakin ol tatlışım

neyse BDV Yİ bugün okumak istemiyorum nedense

hahhayyy süper bişiy ben yaparım koceme arada
hıncımı böle alıyom hahahyyyyyyy

noldu kuşum yaa
bak bugün streslisin sakin ol tatlışım

az hain değilsin sen varya :) daha önce hiç denemedim vallahi güzel fikir :)

az hain değilsin sen varya :) daha önce hiç denemedim vallahi güzel fikir :)

napam kuzum benimkide ciddi bir adamdır yerine göre tabide
bu da benim silahım
garu dediğin silah kuşanacak zamanında dan dan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…