kim o kadın canım ??
burda çay işlerine bakan bayan
iyi yapmışsın:)) sinir oluyorum öyle dikkatsizliklere
sinir bozucu bişey daha yaşadık ama neyse. ayyy bende kıskançlık bitmez:))
Taksi ne arar la bazarda :) Burda taksi yok ki kuşum olan da 80 tl para istiyor şimdi tel geldi 13:30 dan sonra misafirim gelicekmiş ondan sonra da ahmet beni eve bırakır iş miş yapma dedim kocam takılıyorum öyle sizinle :)
Ay otobüs süper ya bayılıyorum ben etrafımı gözetlemeye :) hele tripcan kızlar varya onlara ölüyorum. Böyle erkek dursa karşısında offf pofff yapan. :) Daha İstanbuldayken Ahmetle bir gün bir yerden bir yere gidiyorduk hatırlamıyorum nere otobüsle daha çıkmıyoruz bile birbirimizi de pek sevmediğimiz zamanlar neyse ayakta duruyoruz körüklüde ortada :) orda da tekli koltuklar var ya bi kız oturuyor biz tabi ahmetle kızın tam karşısındayız kız ofladı pofladı allam ya fln demeye başladı ahmet dedi ki ya bu bana mı ofluyor anlamadım ki yer değişsek. dedim tamam kız devam etti böyle oflamaya poflamaya ama ahmet kıza hiç bakmıyor ordayım bende kız en sonunda gerizekalı birine mi benzettin ne bakıyorsun dedi. Ahmet şok cevap bile veremedi kuzum :)
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/494549-gorumcemin-ilk-gunden-yaptigi.html
takı toka amma tartışma sebebi oluyor yaa dalga geçmek için koymadım kızlarda ben çok üzülüyorum bu duruma gelinlikti setti hep bir sorun kızlar hiç memnun değil kayınvalideler memnun değil daha baştan yazık yaa valla
benden büyük olmasa dalcaktımm nyese dedm
bıtmez bıtmez
80 tl mı yuhhhh
otur oturduğun yerde
anam yazık la adama
konuyu okumadım ama benımkılrden kötusunu tanımadım
bana taktıları takı emanetmış
gelınlığım üstümde sahıbesı ıstedı
ay ay ay ay evinde ilk yemek mi oluyor şimdi bu :)
ama şimdi yakışan da giymeli vallahi mini :) Bende sürekli mini giyiyorum Allahtan pek karışmıyor tek bir şartı var arabada şal ile kapattırıyor bacaklarımı o kadar :) da yani bir kadına eğer mini yakışıyor ve o kadın onu taşıyorsa çıkarmasın zaten :)
Gerçi benim bacaklar pek bir kürdan kalıyor onuda çizmeyle toparlıyoruz artıkın :)
patron geldı zor gırerım bıraz
ölede çalışılmazkı bılıyorum mecbur ama bence baksın bı yerlere cnm cunku bak eşinin yaşıda var ne kadar erken başlarsa ssk karda olur
ınsan nıye çalışıo gelecek için
eşinin geçen zamanına yazık valla
benım eşimde asgarı ücret alıo ama ssk var şüküronsuz çalışılmaz zaten bende hıc çalışmadım
40 50 tl mıyok yok sızın hemen iş bulmanız lazım
eşinin şöforluğu falan yok mu
Benim gelin başım vardı sadece makyajımı başkasına yaptırmam takıntılıyım biz o zaman 300 TL para ödedik annemler benim nikahımın olduğu gün geldiler uşağa doğruca kuaföre yanıma geldiler ahmet onların parasını da ödedi sonra kasaya gitmiş annem tabi ben sonradan öğrendim bunları demiş ki borcumuz ne kadar :) 350 gelin başı 200 de sizlerin 500 :) Bizde 300 gelin başı 100 annemler için ödedik 400 de bizden aldı 900 cukka tabi bu olay ortaya çıkınca ben bastım kuaförü paramı çatır çatır aldım geri o ayrı :)
ya bend ebu anlayısı anlayamıyorum parası yok dıye yada az dıye kotumu olmak zorunda o sacorta karar bır fıyat belırleseler keske herkes işini guzel yapsaaa benm butcem azz aa ozaman kotuyu hakedıyorummm... cok sacma!
Onu diyorum bende işte :) malzeme standardı olmalı ya şimdi marketten 15 tl ye boya alınabliyorsa ve bunun üzerinde de belli bir kar payı varsa ne biliyim imkansızı istiyoruz belki ama franchising sistemi olmalı :) Kuaförler bir örnek kira bedeli personel sayısı belirlenmiş olmalı ne uçuk ne çok ucuz her bütçeye uygun hahahahaahahahahaha süper valla çok fazla kapitalistim galiba kikikikki franchise mranchse dövün leyn beni :)
nilcinm hoş geldin bak sana demedimmi koş yanına damat beyin haklıymışım bak
geçmiş olsun bu arada
güneşve yeşo ben size katılamicam bu konuda frencahsing de değil ve tek fiyat sisitemi de mantıklı değil
kuaförlük mesleğinde
neticede yapan var yapan var bu mesleği
beceri işi bu
şarkıcılık gibi
canım bakaıyoruz başka işlere zaten. ama yok. şöforlüğü var ama ehliyeti yok.
ben bu meslekten burda nefret ediyorum.
burda kuaförler sigorta yapmıyor.
çok büyük terbiyesizlik.
canım o dediğin olmaz işte. standart olması imkansız.
şöyle anlatayım benim eşim istanbuldan geldi. orada eğitimlere katıldı kendini geliştirdi.
boya konusunda çok çok iyi burdaki birçok kuaföre göre.
satandart fiyat olamaz çünkü her yer aynı boyayı kullanmıyor.
şimdi a boyası pahalı b boyası ucuz ve arada olan fiyatta boyalar var.
herkes aynı boyayı kullanmaz.
kaç çeşit boya var buna standart uygulanmaz.
hadi bunu bırak eşim kaç yılını verdi bu mesleğe şimdi mahalle kuaförü küçümsemek için söylemedim ama adı böyle
eğitimi yok becerisi farklı aynı fiyatta çalışamazlar.
paran yok diye elbet kötü hizmet almayacaksın ama ucuz etin yahnisi kötü olur derler.
şimdi düşün bir meyve alacaksın 2 tlye de var 5 tl ye de
5tl olan daha kalitelidir bunu bilirsin.
bu sadece saç ile ilgili değil.
mahalle kuaföründeki temizliğe özene bak birde iyi kuaförlere...
cnm işte o dedgını demıyorum ben heryer standart olsun demıyorum ama ıste paran yoksa gıt ucuz yerelre ordada ztn kotu yapıyorlar demek cok sacma herkes ısını cok ıyı yapabılmelı ne yanı kocan ucuz bır kuaforde calıssa kotumu yapcak sacları burası nasılsa ucuz dıyeee hıc kusura bakmayınn bu konuda sıze katılamıcam
BEN HERYER SABIT OLSUN ESIT OLSUN DEMIYORUM AMA YOK DUVAGI EVDE TAKMIS TABI EVDE TAKICAKK O KADAR PAHALI OLURSA BIR DUVAK TAKMAK GELIN BASI VS ODA GIDECK TABIKI EVDE TAKTIRCAK BEND EOLSAM PARAMDA AZ OLSAAA OLE YAAPRIM GIDER TOPUZ YAPTIRR EVDEDE DUVAGIMI TAKARIM BU BÖLEDIR YANI AMAN GIT UCUZ YERE PARA GORE ORDADA KOTU YAPSINLAR DIYE KIMSE SOLEYEMEZZZ ...
ÖZET OLARAK SUNU SOLIM SEN UCUZ ETIN YAHNISI KOTU OLUR DERSEN TABIKI GIDER TOPUZUNU YAPTIRR TOPUZ PAARSINI ODER DUVAGINIDA EVDE TAKAR AL İŞTE SANA YINEDE EMEK PARASI VERMIS OLUR DEMEKKI TOPUZ PARASI SABIT ASLINDA !
Arz talebe göre ya şehirlerde açılış fiyatı ben şehrin 40 km dışındayım ve burada taksi yok şehirden çağırıyorsun adam geliyor ve geri gidiyor taksimetre açmazlar anlaşırsın fiyat en uygunu 80 diyor.taksi metre açsa batarız bizim evle hastane arası sanırım 2 3 km filan ama taksi 16 tl alıyordu son hatırladığım. Oturuyorum oturduğum yerde kız ama acaip bişey robot gibi sabit durursam sorun yok kafamı oynatırsam başım fıldır fıldır dönüyor bir noktaya bakmaya gayret ediyorum. Mesela şuan gözümü ekrandan sn ayırmadan yazıyorum. Şu adamlar gelsin gitsin de eve gidicem kocam götürcek gelemdi bunlarda deliricem daha uykusuz kaldığım günlerde oldu hatta hamileyken bile başım dönmemişti benim neyin nesi anlamadım bir anda başladı
Banada bişey takılmadı vallahi benim nikahıma gelende olmadı 3 kere de düğünüm iptal edildi düğünümde olmadı işte kocamın hedayeleri vardı bana onlar yetti zaten. Huzurum yerinde varsın millet ben halvet edicem diye göbek atmasın. mutluysam sıkıntı yok benim için valla yorgunluk zaten düğün ya
hepiniz kaybolun bugün hıh
bugün biraz daha iyiyim ,,, iş yerindeki arkadaşla konuştuk uzun uzun baya bi teselli etti beni,, birileriyle konuşmak iyi geliyo .. rahatlıyorum
inşallah her geçen gün daha iyi olurum .. iyileşirim...
kızlar bakıyorum da bugün sohbet baya koyu...
yesho benım keyıfler tıkırrr
sadece oglum hasta dıye bıraz asklım onda
ya beni döv demedim mi ben sana :):) hala alıntı yapıyo bak yaaa :):) :)
bugün biraz daha iyiyim ,,, iş yerindeki arkadaşla konuştuk uzun uzun baya bi teselli etti beni,, birileriyle konuşmak iyi geliyo .. rahatlıyorum
inşallah her geçen gün daha iyi olurum .. iyileşirim...
anladım aynı bızım köy ozaman bızdede öle
anamm bu ınsanlar cok cımrı cok yuva yapana artık yardım yapan yok ancak yoluyorlar
geldım len ama napam bacımkaçmazsam kovulcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?