Kokoşş Hatunlar Kulübü

iyi yapmışsın:)) sinir oluyorum öyle dikkatsizliklere

benden büyük olmasa dalcaktımm nyese dedm
sinir bozucu bişey daha yaşadık ama neyse. ayyy bende kıskançlık bitmez:))

bıtmez bıtmez

80 tl mı yuhhhh
otur oturduğun yerde

anam yazık la adama

konuyu okumadım ama benımkılrden kötusunu tanımadım
bana taktıları takı emanetmış
gelınlığım üstümde sahıbesı ıstedı

Arz talebe göre ya şehirlerde açılış fiyatı ben şehrin 40 km dışındayım ve burada taksi yok şehirden çağırıyorsun adam geliyor ve geri gidiyor taksimetre açmazlar anlaşırsın fiyat en uygunu 80 diyor.taksi metre açsa batarız bizim evle hastane arası sanırım 2 3 km filan ama taksi 16 tl alıyordu son hatırladığım. Oturuyorum oturduğum yerde kız ama acaip bişey robot gibi sabit durursam sorun yok kafamı oynatırsam başım fıldır fıldır dönüyor bir noktaya bakmaya gayret ediyorum. Mesela şuan gözümü ekrandan sn ayırmadan yazıyorum. Şu adamlar gelsin gitsin de eve gidicem kocam götürcek gelemdi bunlarda deliricem daha uykusuz kaldığım günlerde oldu hatta hamileyken bile başım dönmemişti benim neyin nesi anlamadım bir anda başladı

Banada bişey takılmadı vallahi benim nikahıma gelende olmadı 3 kere de düğünüm iptal edildi düğünümde olmadı işte kocamın hedayeleri vardı bana onlar yetti zaten. Huzurum yerinde varsın millet ben halvet edicem diye göbek atmasın. mutluysam sıkıntı yok benim için valla yorgunluk zaten düğün ya

Son düzenleme:
ay ay ay ay evinde ilk yemek mi oluyor şimdi bu :)

yok kız daha önce de yaptım çeyiz serdiğimde yemek verdim herkese:)

bende giyiyom anam

alya kııız bana taktik ver sen süpersin. yeni evliyim yaa hani koceme neler yapim öğret sen bana:)))

canım bakaıyoruz başka işlere zaten. ama yok. şöforlüğü var ama ehliyeti yok.
ben bu meslekten burda nefret ediyorum.
burda kuaförler sigorta yapmıyor.

çok büyük terbiyesizlik.

canım o dediğin olmaz işte. standart olması imkansız.
şöyle anlatayım benim eşim istanbuldan geldi. orada eğitimlere katıldı kendini geliştirdi.
boya konusunda çok çok iyi burdaki birçok kuaföre göre.
satandart fiyat olamaz çünkü her yer aynı boyayı kullanmıyor.
şimdi a boyası pahalı b boyası ucuz ve arada olan fiyatta boyalar var.
herkes aynı boyayı kullanmaz.
kaç çeşit boya var buna standart uygulanmaz.
hadi bunu bırak eşim kaç yılını verdi bu mesleğe şimdi mahalle kuaförü küçümsemek için söylemedim ama adı böyle
eğitimi yok becerisi farklı aynı fiyatta çalışamazlar.
paran yok diye elbet kötü hizmet almayacaksın ama ucuz etin yahnisi kötü olur derler.
şimdi düşün bir meyve alacaksın 2 tlye de var 5 tl ye de
5tl olan daha kalitelidir bunu bilirsin.
bu sadece saç ile ilgili değil.
mahalle kuaföründeki temizliğe özene bak birde iyi kuaförlere...

cnm işte o dedgını demıyorum ben heryer standart olsun demıyorum ama ıste paran yoksa gıt ucuz yerelre ordada ztn kotu yapıyorlar demek cok sacma herkes ısını cok ıyı yapabılmelı ne yanı kocan ucuz bır kuaforde calıssa kotumu yapcak sacları burası nasılsa ucuz dıyeee hıc kusura bakmayınn bu konuda sıze katılamıcam

BEN HERYER SABIT OLSUN ESIT OLSUN DEMIYORUM AMA YOK DUVAGI EVDE TAKMIS TABI EVDE TAKICAKK O KADAR PAHALI OLURSA BIR DUVAK TAKMAK GELIN BASI VS ODA GIDECK TABIKI EVDE TAKTIRCAK BEND EOLSAM PARAMDA AZ OLSAAA OLE YAAPRIM GIDER TOPUZ YAPTIRR EVDEDE DUVAGIMI TAKARIM BU BÖLEDIR YANI AMAN GIT UCUZ YERE PARA GORE ORDADA KOTU YAPSINLAR DIYE KIMSE SOLEYEMEZZZ ...

ÖZET OLARAK SUNU SOLIM SEN UCUZ ETIN YAHNISI KOTU OLUR DERSEN TABIKI GIDER TOPUZUNU YAPTIRR TOPUZ PAARSINI ODER DUVAGINIDA EVDE TAKAR AL İŞTE SANA YINEDE EMEK PARASI VERMIS OLUR DEMEKKI TOPUZ PARASI SABIT ASLINDA !

HA BU ARADA BAZI 5 TL LIK MEYVELER GUZEL OLDUGU ICIN DEILDEE MEKANI LUKS OLDUGU ICIN O FIYATA SATILIYOR YANI COK GORDUK PAHALI OLUPDA İÇİ FIS OLANLARI:)

Son düzenleme:
bugün biraz daha iyiyim ,,, iş yerindeki arkadaşla konuştuk uzun uzun baya bi teselli etti beni,, birileriyle konuşmak iyi geliyo .. rahatlıyorum

inşallah her geçen gün daha iyi olurum .. iyileşirim...

ya beni döv demedim mi ben sana :):) hala alıntı yapıyo bak yaaa :):) :)

anladım aynı bızım köy ozaman bızdede öle

anamm bu ınsanlar cok cımrı cok yuva yapana artık yardım yapan yok ancak yoluyorlar

hepiniz kaybolun bugün hıh

geldım len ama napam bacımkaçmazsam kovulcam

yesho benım keyıfler tıkırrr

sadece oglum hasta dıye bıraz asklım onda

bugün biraz daha iyiyim ,,, iş yerindeki arkadaşla konuştuk uzun uzun baya bi teselli etti beni,, birileriyle konuşmak iyi geliyo .. rahatlıyorum

dahada ıyı olacaksın aman onunlamı geldın dünyaya sankı
hıc kımseye cok değer vermem ben annem babam harıç gerısı vızz

ya beni döv demedim mi ben sana :):) hala alıntı yapıyo bak yaaa :):) :)

nan fıkrımı yazıyorum yanlıs dusunuyorsun denıyor bende dıyorumkı bana gorede sız yanlıs dusunuyorsunzzz ozamn! hehehe

hayat gel sacını basını yolcam belkı aklın basına gelırr:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…