nan fıkrımı yazıyorum yanlıs dusunuyorsun denıyor bende dıyorumkı bana gorede sız yanlıs dusunuyorsunzzz ozamn! hehehe
cnm işte o dedgını demıyorum ben heryer standart olsun demıyorum ama ıste paran yoksa gıt ucuz yerelre ordada ztn kotu yapıyorlar demek cok sacma herkes ısını cok ıyı yapabılmelı ne yanı kocan ucuz bır kuaforde calıssa kotumu yapcak sacları burası nasılsa ucuz dıyeee hıc kusura bakmayınn bu konuda sıze katılamıcam
BEN HERYER SABIT OLSUN ESIT OLSUN DEMIYORUM AMA YOK DUVAGI EVDE TAKMIS TABI EVDE TAKICAKK O KADAR PAHALI OLURSA BIR DUVAK TAKMAK GELIN BASI VS ODA GIDECK TABIKI EVDE TAKTIRCAK BEND EOLSAM PARAMDA AZ OLSAAA OLE YAAPRIM GIDER TOPUZ YAPTIRR EVDEDE DUVAGIMI TAKARIM BU BÖLEDIR YANI AMAN GIT UCUZ YERE PARA GORE ORDADA KOTU YAPSINLAR DIYE KIMSE SOLEYEMEZZZ ...
ÖZET OLARAK SUNU SOLIM SEN UCUZ ETIN YAHNISI KOTU OLUR DERSEN TABIKI GIDER TOPUZUNU YAPTIRR TOPUZ PAARSINI ODER DUVAGINIDA EVDE TAKAR AL İŞTE SANA YINEDE EMEK PARASI VERMIS OLUR DEMEKKI TOPUZ PARASI SABIT ASLINDA !
HA BU ARADA BAZI 5 TL LIK MEYVELKER GUZEL OLDUGU ICIN DEILDEE MEKANI LUKS OLDUGU ICIN O FIYATA SATILIYOR YANI COK GORDUK PAHALI OLUPDA İÇİ FIS OLANLARI:)
evet kuzum artık biraz biraz toplanmaya başlıyorum sanırsam... sayenizde =))dahada ıyı olacaksın aman onunlamı geldın dünyaya sankı
hıc kımseye cok değer vermem ben annem babam harıç gerısı vızz
canım nasılsın moralin nasıl
geçmişolsun canım
hayat gel sacını basını yolcam belkı aklın basına gelırr:)
yesho benım keyıfler tıkırrr
sadece oglum hasta dıye bıraz asklım onda
:) aman kuş dikkatli gel o zaman :)
evet kuzum artık biraz biraz toplanmaya başlıyorum sanırsam... sayenizde =))
biraz daha iyiyim canımm çok daha iyi olacağım...
temem
kocemı aradım gtmemışş anasına ohhh
evet kuzum artık biraz biraz toplanmaya başlıyorum sanırsam... sayenizde =))
biraz daha iyiyim canımm çok daha iyi olacağım...
temem
kocemı aradım gtmemışş anasına ohhh
GÜNEEEŞŞ MELOOOOO :)
hadi bi kapışın da seyredek laaa
elbette eşim kötü yapmaz ama ucuz bir yerde de çalışmaz. kendi satndartına uygun yer bakar.
topuz yaptırıp duvağını evde taksın ama bunu gizli yapsın.
face fotoğrafını koyup bak işte topuz yaptırdım ama duvak taktım ucuza mal ettim dercesine yapması çok ayıp. face koydun hadi herkese açık yapma.
bu insanın emeğine saygısızlık. böyle birşey yapacağına benim bu kadar param var dese onuda kabul edebiliyorlar.
topuz parası sabit tamam ama gelinbaşı ayrı bir özenle yapılıyor. benim dediğim şey bu canım.
şimdi senin paran var diyelim migrostan alışveriş edersin. benim param az bimden alırım. gidip migrosa diyebilir misin benim param az deterjanı şu kadardan ver diye.
yada paran varsa zaradan vb. yerden alırısn paran yoksa ambardan alırsın.
dediğim bu. emin ol yaptıkları iş kolay değil.
ucuz kuaförlerin mafettiği saçları yine eşim gibi çalışanlar düzeltiyor.
ben seni anlıyorum ama bu işin içindeyim bende.
yok kız daha önce de yaptım çeyiz serdiğimde yemek verdim herkese:)
bende giyiyom anam
alya kııız bana taktik ver sen süpersin. yeni evliyim yaa hani koceme neler yapim öğret sen bana:)))
he bızımde uykumuz dağılsa
aaaa takılıyoruz be :)
GÜNEEEŞŞ MELOOOOO :)
hadi bi kapışın da seyredek laaa
cnm sana bişey dedıgm yokkk öperim :):)
buarada kımseyle kapısmam
oyuzden artık son kez bu konuda yazıcam ben asagılama durmlarına kızyorum bırkere ustune basa basa heryer esıt olsun demedımm diyorum sizleree. ama mahallee bılmem nesı falan cırrkın seyler bunlar herkesde az
cok benı tanımıssınızdır para ıcın bu tartısmalara gırmem sukur.
melodi duymusutr ben ıbrahım ıbrahıme gıderım para sorun deıldır...
ama ben parası olmayan mahalle kuaforune gıtsın gıbı bır cumleye kızıyorum cırkın seyler bence bunlarrr bencılce bence bırde yok topuzunu yaptıryr duvagını kendı takıyor dıyor taabıkı butcesıne ne uygunsa onu yaptırrr o topuz parasını vermısmıdır vermıstırr gerısı kımseyı İLGİLENDİRMEZ.! DUVAGINI ister evde ıster nıkahta ıster balayında kım ısterse ona taktırır!
önce ınsana saygı para sonra gelır! nasılsa
he bızımde uykumuz dağılsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?