- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
sen de mutlu ol bebikim yaaaaaaaa. melankoli yapma
mutluluk = önce sağlık ve akıl sağlığı birdeeeeeee zamana bırakmayı bilmek
aferin ona :) akşama parise gidersiniz artıkın :)
toparlayacaksın tabi. hiç takma kfana. yüzünden gülücük eksik olmasın:)))
niye gitmesin kızzz:)) sevmiyonmu kaynananı
zamanla mutlu olucam canım sadece zaman
yok kız bunlar kapışmicak uyuklamaya devam :)
sen bol bol güzellikler yap kendine. mutlu olacaüın şeyler yap. ye iç ge toz. arkadaşlarınla takıl. kitao oku tiyatro sinema gez işte. yalnız kalma fazla
sus len kımle kavga ettıgımı gordun sen bugune kadr işim olmaz soledım bitti
Şu adamlar gelsin gitsin hastaneye gidicem kızlar. Kocam kızdı başım dönüyor dediğimde göz bebeklerim titrediğini görmüş öyle dedi. Korktum vallahi. Kafamı oynatamıyorum sabit bir yere bakıyorum robot gibi. Bi maaşları çıkartayım dedim mecburen kağıda ve ekrana bakmak zorunda kaldım bayılıyorum sandım az önce
5 ekadar işteyim zati,, ama akşamlar uzun olunca zaman geçmiyo bide hava şartlarından pek dışarı çıkamıyorum ama bol bol kitap okuyorum .. hemde delirmişcesineeeeee
dedım bı çıkıp gelem belkı etmışlerdır ama hayat yok bunlarda
konu ne bilmiyorum ama bence senin mutlu olman için bir an önce kendin için birşeyler yapman gerekiyor ama. anladığım kadarı ile aşk acısı şöyle biraz etrafına bak derim ben. Ve onu hatırlatan anılardan kurtul yenilerini edinmeye çalış. Yas tutma yersiz. KAç yaşındasın bilmiyorum ama 50 bile olsan bir erkeğin arkasından yas tutmak için çok genç. Kimse yalnız kalmaz hayatta üstüne gitmemek lazım o beklersen bilinçli olarak kaçar çünkü bırak zamana ansızın çıkıp gelsin
ulen sızlede ıkı şaka edılmıo bee
uysan kendıne gelcen de bı gelmedı herıflerkı
ulen sızlede ıkı şaka edılmıo bee
uysan kendıne gelcen de bı gelmedı herıflerkı
ne okuyun bakemm
ben şuan kanunı şarklene karşı
ebet yaaaaa. Bugün topicte pek cansız öyle hava da kasvetli zaten adamlarda gelmedi ahlaksızlar onları bekliyorum hasta hasta. az kaldı paat diye patlicam yani
ben sadece bu yaşattıklarını haketmediğim için bu kadar yıprandım 3 yıllık emeğimi bi anda sildi ben sırtımı dayamışım ona o kadar güvenmişim o yüzden bitirdi beni bu ayrılık beni..
bu topic sonradan böle oldu hahaha :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?