Kokoşş Hatunlar Kulübü

sen bol bol güzellikler yap kendine. mutlu olacaüın şeyler yap. ye iç ge toz. arkadaşlarınla takıl. kitao oku tiyatro sinema gez işte. yalnız kalma fazla

5 ekadar işteyim zati,, ama akşamlar uzun olunca zaman geçmiyo bide hava şartlarından pek dışarı çıkamıyorum ama bol bol kitap okuyorum .. hemde delirmişcesineeeeee

konu ne bilmiyorum ama bence senin mutlu olman için bir an önce kendin için birşeyler yapman gerekiyor ama. anladığım kadarı ile aşk acısı şöyle biraz etrafına bak derim ben. Ve onu hatırlatan anılardan kurtul yenilerini edinmeye çalış. Yas tutma yersiz. KAç yaşındasın bilmiyorum ama 50 bile olsan bir erkeğin arkasından yas tutmak için çok genç. Kimse yalnız kalmaz hayatta üstüne gitmemek lazım o beklersen bilinçli olarak kaçar çünkü bırak zamana ansızın çıkıp gelsin

sus len kımle kavga ettıgımı gordun sen bugune kadr işim olmaz soledım bitti

ulen sızlede ıkı şaka edılmıo bee

uysan kendıne gelcen de bı gelmedı herıflerkı

ben sadece bu yaşattıklarını haketmediğim için bu kadar yıprandım 3 yıllık emeğimi bi anda sildi ben sırtımı dayamışım ona o kadar güvenmişim o yüzden bitirdi beni bu ayrılık beni..

ulen sızlede ıkı şaka edılmıo bee

uysan kendıne gelcen de bı gelmedı herıflerkı

ay evet ya sorma aradılar az önce geliyoruz diye az önce dediğim 1 saat oldu nerden geliyorlar anlamadım ki uşağın topu zaten 30 dk ben bu kadar zamanda afyona gider kaymaklı ekmek kadayıfımı yerdim vallahi

ebet yaaaaa. Bugün topicte pek cansız öyle hava da kasvetli zaten adamlarda gelmedi ahlaksızlar onları bekliyorum hasta hasta. az kaldı paat diye patlicam yani

bu topic sonradan böle oldu hahaha :):)

ben sadece bu yaşattıklarını haketmediğim için bu kadar yıprandım 3 yıllık emeğimi bi anda sildi ben sırtımı dayamışım ona o kadar güvenmişim o yüzden bitirdi beni bu ayrılık beni..

Canım benim insanlar evleniyorlar 10 yıllar evli kalıp çocuk yapıyorlar sonra boşanıyorlar hayat her zaman senden yana olmaz ki olsa adı hayat olmaz. Emeklerini düşünme onların karşılığı o zamanlar yaşadığın güzel günlerdi şimdi yeniden sen olup yine güzellikler için farklı emekler sarf etmelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…