yeshocum topuklu giyenlere bayılıyorum valla.
kotla bile çok şık duruyor. bekarken aldığım topuklular evde hala kutularında duruyor.
valla senin kuzuna maşallah. 41 kere.
sende öyleysen sana benzemesi normal.
benimki ne bana ne babaya çekmemiş mesela dahah yürümüyor. elinden tutunca yürüyor ama takılmıyorum.
benimkide sürekli baba diyor ilk söylediği kelime oldu. anne demiyor hala.
diğer konuya da çok şaşırdım. allah kimseye yaşatmasın.
15 yaşında bir genç kız. aklı tam başında diyemem.
çünkü o aklı başında olamaar eskidendi. ben yaş olarak hepinizden büyüğüm. ne alakası var demeyin.
kendi dönemim için konuşayım o yaşlarda büyüğüme cevap vermek.
bir erkekle arkadaş olsan bile dışarda beni görürler diye ödüm kopardı.
erkeklerin taşkınlığından korktuğumdan kız lisesinde okudum ben.
babamı küçük yaşta kaybettim ben. o nedenle de liseyi böyle okumayı tercih ettim.
iyi de yapmışım.
allah çocuklarımızı korusun,iyi terbiye ile yetiştirmeyi nasip etsin.
herhlade gözünün önünde olsun ıstıyoo baksana amaç kıtap okumak değil:)
yakın olsak gelmen
len herşey bahane sana ne güzell
garantılı araçlara bakmıok zaten çünkü garantıden çıkıyoo
neyse bıtınce bıze getr ama
aynen
napalım bacummm yasak ıste kıskanıyor napammm evde gıyıyorum bende bol bol ondada sonu bellı
yeshocum topuklu giyenlere bayılıyorum valla.
kotla bile çok şık duruyor. bekarken aldığım topuklular evde hala kutularında duruyor.
valla senin kuzuna maşallah. 41 kere.
sende öyleysen sana benzemesi normal.
benimki ne bana ne babaya çekmemiş mesela dahah yürümüyor. elinden tutunca yürüyor ama takılmıyorum.
benimkide sürekli baba diyor ilk söylediği kelime oldu. anne demiyor hala.
diğer konuya da çok şaşırdım. allah kimseye yaşatmasın.
15 yaşında bir genç kız. aklı tam başında diyemem.
çünkü o aklı başında olamaar eskidendi. ben yaş olarak hepinizden büyüğüm. ne alakası var demeyin.
kendi dönemim için konuşayım o yaşlarda büyüğüme cevap vermek.
bir erkekle arkadaş olsan bile dışarda beni görürler diye ödüm kopardı.
erkeklerin taşkınlığından korktuğumdan kız lisesinde okudum ben.
babamı küçük yaşta kaybettim ben. o nedenle de liseyi böyle okumayı tercih ettim.
iyi de yapmışım.
allah çocuklarımızı korusun,iyi terbiye ile yetiştirmeyi nasip etsin.
ben cıkmıyorum yasom bana elbıse etek tayt hepiciği yasak
Yok böcüğüm ya vallahi gelirdim inanki gelirdim niye gelmiyim. Ben üşenmem erinmem işten de asla kaçmam İstanbulun öteki ucunda olcam yine gelirdim tanımıyorsun daha beni :) Az kaldı bitmesine valla eskidi arabam :) Bitince ordayım
cnm uzulmeee zaten bebıkler ılk baba dede demeyı ogrenırler cunku kelıme tekrarıdır anneyı en son derrlerrr..
benım oglumda babaya cok duskun bırak baba demeyi sureklı babbbiiiş diye cıglıkkk atıyor tabı artık annede dıyıyorr cok uzun suredır ama bazen banada annişşşş diyorr oy yerım bebikleri ben ömurde erken dondu falan hatta 5 aylıkdı park yatagını ındırmek zorunda kaldım yalnız cok harektlı olmasıda buyyunce işleri zorlastırıyor.tam 1 yastı yurumeye basladı birdee bize kok sokturdu herseyı el vur kır dok sonra bıraz daha guclennce tırmanmaya calıs falan sımdıb iraz biraz höd deyınce korkmaya basladı sukur ama hala zapdetmek zor doktora gıttık kackere korktum acaba hiperaktıfmı dıye cunku benm oglum bır kelımeyı en az 5 kere tekrar ederk konusyorr (anne aneanneanneanne ) (babişbabiş babiş babiş ) diye bizde en son baktık normal deıl galıba dıyeee gıttık dokotra doktorda aklı fazla gelıyor sabredın dedı bişi olmaz harektlı cocuk bu dedi ee dedım ya hıperaktıfse onu suan anlayamayız dediyani suan ama daha sakın sanırım anlıyorr bişeyleri su kresinde faydasınıda gördumm sankii biraz biraz:)
hehe buaradaaa artık konusyor benım paşa maşallah dıyeyım baya çozulduk:)
hehe burcuu bendensın banada dız ustu olan hersey yasak taytda yasakk ben bıkac hamısken gıymıstım ınatlaa cok kızmstı haha hamısmya cok uzemez benı dıye dusundum:)):
bugcuu buarada müjdeee geldiiiiiiiiiiiiiiiiii:)
len garantıde dıon eskıdı dıonn kont garu:)
gelırdın cnm ınandım şimdık
Eskidi tabi :) Buraların yollar hep çukur tümsek çok çabuk yıpranıyor birde benimki az yakıyor diye her uzun yola onunla gidiliyor benim arabam 1 yıllık 30 bini geçti kuşum kocemin 1.5 yıllık 19 000 de :) sinir oluyorum :) ( Bir de ben biraz maymun iştahlıyım sankim herşeyin yenisini istiyorum Allah kocamı korusun) İnancan tabi
Pariiisss miiii :) Ya işin kolay o zaman Burcum benimkini taytla parise götürmek zor ancak taaruza geçmem gerek :) Tayt giyince dönüp bakmıyor bile zibidi gözü alıştı herhalde :)
cnm uzulmeee zaten bebıkler ılk baba dede demeyı ogrenırler cunku kelıme tekrarıdır anneyı en son derrlerrr..
benım oglumda babaya cok duskun bırak baba demeyi sureklı babbbiiiş diye cıglıkkk atıyor tabı artık annede dıyıyorr cok uzun suredır ama bazen banada annişşşş diyorr oy yerım bebikleri ben ömurde erken dondu falan hatta 5 aylıkdı park yatagını ındırmek zorunda kaldım yalnız cok harektlı olmasıda buyyunce işleri zorlastırıyor.tam 1 yastı yurumeye basladı birdee bize kok sokturdu herseyı el vur kır dok sonra bıraz daha guclennce tırmanmaya calıs falan sımdıb iraz biraz höd deyınce korkmaya basladı sukur ama hala zapdetmek zor doktora gıttık kackere korktum acaba hiperaktıfmı dıye cunku benm oglum bır kelımeyı en az 5 kere tekrar ederk konusyorr (anne aneanneanneanne ) (babişbabiş babiş babiş ) diye bizde en son baktık normal deıl galıba dıyeee gıttık dokotra doktorda aklı fazla gelıyor sabredın dedı bişi olmaz harektlı cocuk bu dedi ee dedım ya hıperaktıfse onu suan anlayamayız dediyani suan ama daha sakın sanırım anlıyorr bişeyleri su kresinde faydasınıda gördumm sankii biraz biraz:)
hehe buaradaaa artık konusyor benım paşa maşallah dıyeyım baya çozulduk:)
hehe burcuu bendensın banada dız ustu olan hersey yasak taytda yasakk ben bıkac hamısken gıymıstım ınatlaa cok kızmstı haha hamısmya cok uzemez benı dıye dusundum:)):
bugcuu buarada müjdeee geldiiiiiiiiiiiiiiiiii:)
aman bişey sorrduk size şurda kendimi bırakıp başkalarının sorunlarıylann ilgileniyodummm
yesho haklısın çağa ayak uydurmak gerçekten zor oluyor. mesela ben liseden sonra yazları mini şortla dolaşırdım. her yere rahatlıkla giderdim burda. ama kendime dikkat ederdim. laf atan yok muydu vardı ama daha farklıydı.
laf atan ters cevap verince giderdi. ama şimdi öyle değil. laf atmanın yerini taciz aldı.
lise dönemindeki bura ile şimdiki buraya bakıyorum dağlar kadar fark var.
eskisi gibi değil ortam. bunun nedeni çok fazla göç alması. çok yobaz insanların dolması.
mesela burda semtine göre giyiniyorsun. allahtan benim oturduğum yer modern bir yer. gece 2 kız tek başlarına eve dönebiliyor. ama başka bir yerde hava kararınca tek başına dışarda olmaya korkarım.
burcu anam tayt,elbise yasak mı?
eşofmanda mı yasak.
anam ne giyiyorsunuz?
bana sadece mini etek yasak oda kocam olunca giyiyorum dışarda.
tayta bayılırım ama iş yerinde tayt kot yasak.
haftasonu tayt eşofman giymeye bayılırım. rahat giyinmeyi özlüyorum.
işyerinde sadece cumartesi kot giyiyoruz tayt yine giyilmiyor.
ah kıskanç koceler.
ama birşey diyim mi ben kısıtlanmaya hiç gelemem.
burcumla alakalı sanırım. birde ailem bana hiç yasaklamadı.
zaten kocamla baştan anlaştım ben.
beni kıstlarsan ben yokum dedim.
bende öleym lenn Allah kocalarımızı korusun(kocalar derkende olmadı sankı)
aman aman kaza bela olmasında varsın eskısın sen kontsun yenısını alıvrırsın
hayat ne sordun lenn ben gecmıse bakamıom
ya kızlar bişy sorcam size bi erkek 1 aylık tanıştığa bi kıza herşey güzel giderken birden kaza yaptım diye msj atıp ortadan kaybolursa ne demek olur bu... yani msj attığına göre iyi demek ki ama ondan sonrada ses çıkmıyo ne anlama geliooo bu deverin bi
ben gıyıncede adamın gozu donuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?