Kokoşş Hatunlar Kulübü

Bak işte bu aslında evlatlarımıza doğruyu öğretmenin ne kadar zor olduğunu bize çok iyi örnekliyor. Ben de 15 yaşında çok çekingendim ama zamanın içinde o kadar çabuk büyüdüm ki 17 yaşında ben tek başıma yurt dışına okumaya gittim. Ben 15 yaşındayken evden çıkmak için bin bir tane takla atardım anneme ne olduysa 17 yaşına geldiğimde dışarı çıkmak için süründürülürken ben elleriyle bindirdiler beni uçağa 3000 km uzağa gönderdiler. kardeşim 15 yaşındayken aramızda 7 yaş var. cep telefonu kendine ait notebook u interneti son moda kıyafetleri erkek arkadaşları dolu ve dışarı çıkarken zorlanması gibi bir şey söz konusu bile değildi ama ben 15 yaşındayken dışarı çıkamıyordum ya geri döndüğümde 21 yaşında da eve girmiyordum gece gündüz sorun da yoktu. Bu tamamen çağın sürekli değişmesi ile alakalı artık öyle bir kaç yüzyılda bir çağ atlanmıyor neyin içinde olduğumuzu neyle karşılaşacağımızı bilmiyoruz. Kültür yok olması bu geçmişin silinmesi başka birşey değil. Annem genç kızken apartman topuklar minicik eteklerle gezerken sokakta biz kot giysek te tacizlere maruz kalıyoruz. Ne demişler devir kötü kolla dötü. Allahım hepimize evlatlarımızı hayırlı yetiştirebilme yetisi versin

Yok böcüğüm ya vallahi gelirdim inanki gelirdim niye gelmiyim. Ben üşenmem erinmem işten de asla kaçmam İstanbulun öteki ucunda olcam yine gelirdim tanımıyorsun daha beni :) Az kaldı bitmesine valla eskidi arabam :) Bitince ordayım

napalım bacummm yasak ıste kıskanıyor napammm evde gıyıyorum bende bol bol ondada sonu bellı

Pariiisss miiii :) Ya işin kolay o zaman Burcum benimkini taytla parise götürmek zor ancak taaruza geçmem gerek :) Tayt giyince dönüp bakmıyor bile zibidi gözü alıştı herhalde :)

off öyle bi kar oynadık ki arkadaşlarla .. inanılmaz iyi geldiii .. stres attım çok fenaaa :124::119:

ama çok hassasım sanırım öksürmeye başladım... :120:

yesho haklısın çağa ayak uydurmak gerçekten zor oluyor. mesela ben liseden sonra yazları mini şortla dolaşırdım. her yere rahatlıkla giderdim burda. ama kendime dikkat ederdim. laf atan yok muydu vardı ama daha farklıydı.
laf atan ters cevap verince giderdi. ama şimdi öyle değil. laf atmanın yerini taciz aldı.
lise dönemindeki bura ile şimdiki buraya bakıyorum dağlar kadar fark var.
eskisi gibi değil ortam. bunun nedeni çok fazla göç alması. çok yobaz insanların dolması.
mesela burda semtine göre giyiniyorsun. allahtan benim oturduğum yer modern bir yer. gece 2 kız tek başlarına eve dönebiliyor. ama başka bir yerde hava kararınca tek başına dışarda olmaya korkarım.

burcu anam tayt,elbise yasak mı?
eşofmanda mı yasak.
anam ne giyiyorsunuz?
bana sadece mini etek yasak oda kocam olunca giyiyorum dışarda.
tayta bayılırım ama iş yerinde tayt kot yasak.
haftasonu tayt eşofman giymeye bayılırım. rahat giyinmeyi özlüyorum.
işyerinde sadece cumartesi kot giyiyoruz tayt yine giyilmiyor.
ah kıskanç koceler.
ama birşey diyim mi ben kısıtlanmaya hiç gelemem.
burcumla alakalı sanırım. birde ailem bana hiç yasaklamadı.
zaten kocamla baştan anlaştım ben.
beni kıstlarsan ben yokum dedim.

ya kızlar bişy sorcam size bi erkek 1 aylık tanıştığa bi kıza herşey güzel giderken birden kaza yaptım diye msj atıp ortadan kaybolursa ne demek olur bu... yani msj attığına göre iyi demek ki ama ondan sonrada ses çıkmıyo ne anlama geliooo bu deverin bi

cnm uzulmeee zaten bebıkler ılk baba dede demeyı ogrenırler cunku kelıme tekrarıdır anneyı en son derrlerrr..

benım oglumda babaya cok duskun bırak baba demeyi sureklı babbbiiiş diye cıglıkkk atıyor tabı artık annede dıyıyorr cok uzun suredır ama bazen banada annişşşş diyorr oy yerım bebikleri ben ömurde erken dondu falan hatta 5 aylıkdı park yatagını ındırmek zorunda kaldım yalnız cok harektlı olmasıda buyyunce işleri zorlastırıyor.tam 1 yastı yurumeye basladı birdee bize kok sokturdu herseyı el vur kır dok sonra bıraz daha guclennce tırmanmaya calıs falan sımdıb iraz biraz höd deyınce korkmaya basladı sukur ama hala zapdetmek zor doktora gıttık kackere korktum acaba hiperaktıfmı dıye cunku benm oglum bır kelımeyı en az 5 kere tekrar ederk konusyorr (anne aneanneanneanne ) (babişbabiş babiş babiş ) diye bizde en son baktık normal deıl galıba dıyeee gıttık dokotra doktorda aklı fazla gelıyor sabredın dedı bişi olmaz harektlı cocuk bu dedi ee dedım ya hıperaktıfse onu suan anlayamayız dedi yani suan ama daha sakın sanırım anlıyorr bişeyleri su kresinde faydasınıda gördumm sankii biraz biraz:)

hehe buaradaaa artık konusyor benım paşa maşallah dıyeyım baya çozulduk:)

ben cıkmıyorum yasom bana elbıse etek tayt hepiciği yasak

hehe burcuu bendensın banada dız ustu olan hersey yasak taytda yasakk ben bıkac hamısken gıymıstım ınatlaa cok kızmstı haha hamısmya cok uzemez benı dıye dusundum:)):

bugcuu buarada müjdeee geldiiiiiiiiiiiiiiiiii:)

Kızlar bugün resmimi alıyorum nihayet.
Yemeğe çıkıcam alıp koyarım size.
çok konuşmayın he!

len garantıde dıon eskıdı dıonn kont garu:)
gelırdın cnm ınandım şimdık

Ay ne güzel yaaaa oğlum anne dese ölürüm herhalde ben :) bende yatağı indirdim sağlam tutunursa kalkıyor. Bende çok zorlanacağımı düşünüyorum. Daha 5.5 aylık ama kesin ve tavizsiz bir karakteri var. Eğer ki su istiyorsa onu istiyor vermeme şansın yok açlıktan ölsede yemicekse ne yaparsan yap yemiyor uyumasını beklicen. Banyo yapmazsa gece uykusuna asla geçmiyor. Bölük bölük uyuyor. Altı 1 2 çişte mutlaka değişecek yoksa dünyayı başına yıkıyor üstüne giydirmek imkansız gibi nerdeyse ben nasıl baş edicem bu çocukla hiç bilmiyorum öğrenicem :)

len garantıde dıon eskıdı dıonn kont garu:)
gelırdın cnm ınandım şimdık

Eskidi tabi :) Buraların yollar hep çukur tümsek çok çabuk yıpranıyor birde benimki az yakıyor diye her uzun yola onunla gidiliyor benim arabam 1 yıllık 30 bini geçti kuşum kocemin 1.5 yıllık 19 000 de :) sinir oluyorum :) ( Bir de ben biraz maymun iştahlıyım sankim herşeyin yenisini istiyorum Allah kocamı korusun ) İnancan tabi

aman bişey sorrduk size şurda kendimi bırakıp başkalarının sorunlarıylann ilgileniyodummm

bende öleym lenn Allah kocalarımızı korusun(kocalar derkende olmadı sankı)
aman aman kaza bela olmasında varsın eskısın sen kontsun yenısını alıvrırsın

hayat ne sordun lenn ben gecmıse bakamıom

hadı gozun aydın bebeğimmmmmm

bacım bende koç burcuyum bende kısıtlenamam ama kocısımden kıymetlı değil yaa bosverdım bande kocısımde koç bu arada

bende öleym lenn Allah kocalarımızı korusun(kocalar derkende olmadı sankı)
aman aman kaza bela olmasında varsın eskısın sen kontsun yenısını alıvrırsın

hayat ne sordun lenn ben gecmıse bakamıom

heheheheeheheh kocalar :) Ooooooooo böcüğüm sen naabıyon yaaa :) Kız ben kocem eskisede vaz geçemem ki ondan aşığım uleeeeyyynnn. Allah vermesin tabi kaza da çocuk var böcüğüm kont kontes fark etmez yeni araba hayatta olmaz bana :) Kız büyük geliirrr :)

Son düzenleme:

ayrılmak ıstıyo ama sözlu dıyemıo yazıp kaçıyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…