ben gıyıncede adamın gozu donuyor
heheheheeheheh kocalar :) Ooooooooo böcüğüm sen naabıyon yaaa :) Kız ben kocem eskisede vaz geçemem ki ondan aşığım uleeeeyyynnn. Allah vermesin tabi kaza da çocuk var böcüğüm kont kontes fark etmez yeni araba hayatta olmaz bana :) Kız büyük geliirrr :)
ben gıyıncede adamın gozu donuyor
kız ben eskı derken kocadan deıl arabadan bahsetmıştım
hadi yaaaayrılmak ıstıyo ama sözlu dıyemıo yazıp kaçıyoo
Ne sordun :S bulamadım
ya kızlar bişy sorcam size bi erkek 1 aylık tanıştığa bi kıza herşey güzel giderken birden kaza yaptım diye msj atıp ortadan kaybolursa ne demek olur bu... yani msj attığına göre iyi demek ki ama ondan sonrada ses çıkmıyo ne anlama geliooo bu deverin bi
Yok o eskimeyi ben ekledim bebeğim oraya hani eskiyen şeylerden sıkılmaktan bahsettik ya dedim kocama ilanı aşk edeyim accuk ona çaktırmadan :)
hadi yaaa
al kuzu bunu sordummmm sen ne dicen bakalımmm
Hayat,
O arkadaş o zaman sırra kıdem basmış
ay ben aceledende yazıommm anlamadım dıye bıdaha okudum anladım:)
aman aman şımartma boşver
ama insan bi aylık tanıdığı birine ayrılacağına çok rahat söylemez mi kaçmaya ne gerek var ki hele bi de kaza ettim diye
ama insan bi aylık tanıdığı birine ayrılacağına çok rahat söylemez mi kaçmaya ne gerek var ki hele bi de kaza ettim diye
:) yering ben seni :)
Şımartmican tabe öylesi makbul :)
bazıları öle karaktrsızdır cnm
sallasın boşver
ms atar yıllıkta olsa ilişki aylıkta olsa böle davrnışları olur
ye benı
benı gecenın bı yarısı uyandırıp senı sevım sende benı sevıom mu dıyıp durur
Ay ne güzel yaaaa oğlum anne dese ölürüm herhalde ben :) bende yatağı indirdim sağlam tutunursa kalkıyor. Bende çok zorlanacağımı düşünüyorum. Daha 5.5 aylık ama kesin ve tavizsiz bir karakteri var. Eğer ki su istiyorsa onu istiyor vermeme şansın yok açlıktan ölsede yemicekse ne yaparsan yap yemiyor uyumasını beklicen. Banyo yapmazsa gece uykusuna asla geçmiyor. Bölük bölük uyuyor. Altı 1 2 çişte mutlaka değişecek yoksa dünyayı başına yıkıyor üstüne giydirmek imkansız gibi nerdeyse ben nasıl baş edicem bu çocukla hiç bilmiyorum öğrenicem :)
bacım bende koç burcuyum bende kısıtlenamam ama kocısımden kıymetlı değil yaa bosverdım bande kocısımde koç bu arada
totomdan bı ayrılmıyorkı yazam yaa candan bağlanamadım sıze bugun
ortak hep yanımda
ksura bakmannn
burcumeloş alya güneş hayat yesho daha öpcemyok demı
ne zamandır ortalarda yok ?
bazıları öle karaktrsızdır cnm
sallasın boşver
ms atar yıllıkta olsa ilişki aylıkta olsa böle davrnışları olur
ye benı
benı gecenın bı yarısı uyandırıp senı sevım sende benı sevıom mu dıyıp durur
cnm benımkınnde popo cok hassas kucklugunden berı cıs kaakada hep aglıyor hıc bekletmıyor ztn dogrusuda o bekletmemek lazım sımdıdee yapıyor kakka dıyor degıstır dıyor rahtasız oldugu ıcn bende kızyorum yaptıgını solıcene wc de gotureyım senı dıye:)
hehe bendegoç burcuyum sevmem kıstlanmayı ama bende kocemden bazı ısteklerde bulunuyormmm soncta oyuzden onun ıcınde bazı fedakarlıklar yapmam lazım yanı işine gelırse dıyemem cunku ozamn oda bana der
oda benım ıcın cok fedakarlık yaptı cunkuuuu
ya çocuk rütbeli asker enson biz kaza yaptık arkadaşın durumu ağır onun yanındayım komutanlara hesap veriyorum ceza üstüne ceza aldık ben seni müsait olunca arıcam diye msj atmış.. bi haftadır tık yok adamdan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?