Kokoşş Hatunlar Kulübü

kız ben eskı derken kocadan deıl arabadan bahsetmıştım

ayrılmak ıstıyo ama sözlu dıyemıo yazıp kaçıyoo
hadi yaaa
Ne sordun :S bulamadım

al kuzu bunu sordummmm sen ne dicen bakalımmm

Yok o eskimeyi ben ekledim bebeğim oraya hani eskiyen şeylerden sıkılmaktan bahsettik ya dedim kocama ilanı aşk edeyim accuk ona çaktırmadan :)

ay ben aceledende yazıommm anlamadım dıye bıdaha okudum anladım:)
aman aman şımartma boşver

ama insan bi aylık tanıdığı birine ayrılacağına çok rahat söylemez mi kaçmaya ne gerek var ki hele bi de kaza ettim diye

bazıları öle karaktrsızdır cnm
sallasın boşver
ms atar yıllıkta olsa ilişki aylıkta olsa böle davrnışları olur

:) yering ben seni :)

Şımartmican tabe öylesi makbul :)

ye benı

benı gecenın bı yarısı uyandırıp senı sevım sende benı sevıom mu dıyıp durur

totomdan bı ayrılmıyorkı yazam yaa candan bağlanamadım sıze bugun
ortak hep yanımda
ksura bakmannn

burcumeloşalyagüneşhayatyeshodaha öpcemyok demı

dün bı tek yemek yaptım üşendım bişi etmedım
evı süpürcektımde vazgectım h snuna yakın süpüremde h sonuda yatarımm

bugun patronuma çeyreklerımı sattım:)4 tane vardı 167 tl den satıommkendıme 2012 model alcemm

:)
ya böcüğüm yok bizde romantik şeyler :) biz paso uyuyoruz ama:) Bu gece yorganı almışım yalvarmış resmen yeşom ver diye bende elindekiyle idare et demişim dönmüşüm totomu :) ağzına vuracaktım diyo :) uykumda bile laf sokuyormuşum öyle dedi :) hatırlamıyorum ben :)

cnm benımkınnde popo cok hassas kucklugunden berı cıs kaakada hep aglıyor hıc bekletmıyor ztn dogrusuda o bekletmemek lazım sımdıdee yapıyor kakka dıyor degıstır dıyor rahtasız oldugu ıcn bende kızyorum yaptıgını solıcene wc de gotureyım senı dıye:)

bacım bende koç burcuyum bende kısıtlenamam ama kocısımden kıymetlı değil yaa bosverdım bande kocısımde koç bu arada

hehe bendegoç burcuyum sevmem kıstlanmayı ama bende kocemden bazı ısteklerde bulunuyormmm soncta oyuzden onun ıcınde bazı fedakarlıklar yapmam lazım yanı işine gelırse dıyemem cunku ozamn oda bana der

oda benım ıcın cok fedakarlık yaptı cunkuuuu

ne zamandır ortalarda yok ?

ya çocuk rütbeli asker enson biz kaza yaptık arkadaşın durumu ağır onun yanındayım komutanlara hesap veriyorum ceza üstüne ceza aldık ben seni müsait olunca arıcam diye msj atmış.. bi haftadır tık yok adamdan...

Ya benim ki ne zaman büyüyecek :) Allahım kuzunu senden seni kuzundan ayırmasın kuşum :)

haaaa bilemedim ki bir hafta daha beklesin arkadaşın o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…