Kokoşş Hatunlar Kulübü

lenn uykuda barı laf sokmasaydın
valla eşim gece 1 gıbı gelıo 2 saat sevıp duruoo uykusuz kalıom
kaçcak yer arıyom resmen
cok sevıo benı cok sıkıo bunalıyorum bazen ağlıyomm o derece
sreklı öper dururelımı tutar ıhc bırakmaz cnm kocem

bende öpem :) :)

bence ceza aldı
askerde böle cezalar oluyo aylarca elınden telı alıp kımseyı aramasına ızın verılmıo hücre cezası almış olablır mıbeklesınbakemm

Ya benim ki ne zaman büyüyecek :) Allahım kuzunu senden seni kuzundan ayırmasın kuşum :)

amin cnm allah hepımızı yavrularımzdan sevdıklerımzden ayırmasın inşş..

merak etme bı bakmıssın buyumuşş bu işler böleee

anam rütbeli askere de normal er gibi tel cezasımı verilirmişşş :26:

böcük nan ne gıymetli kocan varmış allah ayırmasınnn

anam rütbeli askere de normal er gibi tel cezasımı verilirmişşş :26:

böcük nan ne gıymetli kocan varmış allah ayırmasınnn

asker askerdır ondan rütbelı bırı vermıştr belkı bılememkı ama beklesın bakalım

cok gıymetlı kız anası babası ne kadar gymetsızse o okadar gıymetlı

ya biz böyle bişey olcak o zaman aşk böcükleri olcaz :) Onun dışında sürekli laf sokma siyasetten dinden tartışma modunda tv zaten hep mute akşam oldu mu ikimizin kucağında da pc biri bir yerde öteki bir yerde biz öyle aşk sözcükleri de pek kullanmayız birbirimize sevmek = hiç sevmiyorum seni bizde :) birlikte çalışıyoruz ya ondan herhalde yoruluyoruz da akşam olunca malum Yunus ikimizi de pert ediyor :)

yani bide baştan şey demiş eğer olmayack olursada bunu senin yüzüne söylerim seni üzmem demiş... hadi herşeyi geçtim bizi tanıştıran arkadaşlarımıza ayıp olur demiş... ama ses yok halennn

bızde isimle hıtap etmeyız hiç:)edersem ben bazen kızdığımdan yoksa normalde yok
aman aman cocuk olunca bızde mı öle olcez

bızde isimle hıtap etmeyız hiç:)edersem ben bazen kızdığımdan yoksa normalde yok
aman aman cocuk olunca bızde mı öle olcez

yok ya biz çıkıyorkende çok balım böceğim demezdik çocukla alakası yok ben de sinirliyken daha çok aşkım hayatım derim üzerine basa basa ya da anlattığımı anlamaz ve tekrar anlatmak zorunda kalırsam. Ara da ağzımızdan kaçıyor o kadar :) Ahmet bana Yeşom der bende on genelde Ahmet ya da şşttt ne dicem :) Balık baştan kokar böcüğüm nasıl başladıysanız öyle devam edersiniz çocuktan korkma yani :)

hahahahaahahahahaahahahahaahahahahah Burcum okusa asil ya bunlar ondan derdi herhalde :) Asiliz biz ondan yani öyle resmiyiz gayet şekerim :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…