evet yesho nerde kızlar.
baktınız mı albüme.
alya kıs naber?
merhaba hanımlar... ayy keyifsizim. sizler nasılısnız
evet yesho nerde kızlar.
baktınız mı albüme.
alya kıs naber?
Neden keyfin yok ?
akşam babamlara gttik kocam bi görünelim dedi. tartıştı babamla biraz kocam. gtmeseydik keşke. zaten hiç sevmiyorum babama gtmeyi karısından dolayı. ay offfffff. küçüklüğümden beri eziyet çektiğim valla
üzülme canım bizimkiler de öyledir ama bazen daha iyi olduğunu düşünüyorum ben bırak eşin senin ailene karşı da kendi doğrularının arkasında dursun bu seni ve evliliğini dışarıdaki bütün etkilerden korur üzülme çok
nilcim üzülme olacak böyle şeyler.
babanada fazla tavır alma.
kocamın arkasındayım her zaman. onun yaptığı beni savunmak zaten. kendi ailesine karşı da benim aileme arşı da tutumu aynı her zaman. ama pişman oldum. ben alışkınım da kocamın morali bozuldu akşam. azıcık otuurup kalkacaktık zaten. babamla eşi konuşmasa sorun olmayacktı. onlar bişey dediler neyse onu söylemim. devrim de ben varken size laf düşmez nil tabiki ben dinleyecek sizi değil ben kocasıyım dedi. sonrada kalktık. üzüldü sonra da. kırmak istemiyo kimseyi de konu ben olunca kıyamet kopabiliyo:S
geldim kızlar yemek yedımm geldım birde canta aldım kendımee cantalrım hep bavul tarzı geneldee buyuk canta sevıyorum kucugede ztn esya sıgmıyorrr neyseee cocukla zor oluyor dıye gıttım canta aldımmm.. ama sanırım oda ınce ama buyuk bole omuzdan asmalı bı kucuk orta ayardacanta bulamadım
oda alışır canım sıkma canını böyle şeyler keyfini kaçırmasın sen daha çoookkk başındasın tadını çıkar her saniyenin bırak Devrim eşin galiba. O yapsın sonra pişman olsun üzülsün o şekilde kırmadan seni korumanın yolunu öğrenir sen kocanın senin arkanda dimdik durmasının tadını çıkar. Niye keyfini kaçırıp geri gelmeyecek bu günlerinin tadını kaçırasınki kuşum. Otur kocam beni pek seviyor beh diye mutlu böbürlen kendine
yok ya biz çıkıyorkende çok balım böceğim demezdik çocukla alakası yok ben de sinirliyken daha çok aşkım hayatım derim üzerine basa basa ya da anlattığımı anlamaz ve tekrar anlatmak zorunda kalırsam. Ara da ağzımızdan kaçıyor o kadar :) Ahmet bana Yeşom der bende on genelde Ahmet ya da şşttt ne dicem :) Balık baştan kokar böcüğüm nasıl başladıysanız öyle devam edersiniz çocuktan korkma yani :)
hahahahaahahahahaahahahahaahahahahah Burcum okusa asil ya bunlar ondan derdi herhalde :) Asiliz biz ondan yani öyle resmiyiz gayet şekerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?