Kokoşş Hatunlar Kulübü

üzülme canım bizimkiler de öyledir ama bazen daha iyi olduğunu düşünüyorum ben bırak eşin senin ailene karşı da kendi doğrularının arkasında dursun bu seni ve evliliğini dışarıdaki bütün etkilerden korur üzülme çok

kocamın arkasındayım her zaman. onun yaptığı beni savunmak zaten. kendi ailesine karşı da benim aileme arşı da tutumu aynı her zaman. ama pişman oldum. ben alışkınım da kocamın morali bozuldu akşam. azıcık otuurup kalkacaktık zaten. babamla eşi konuşmasa sorun olmayacktı. onlar bişey dediler neyse onu söylemim. devrim de ben varken size laf düşmez nil tabiki ben dinleyecek sizi değil ben kocasıyım dedi. sonrada kalktık. üzüldü sonra da. kırmak istemiyo kimseyi de konu ben olunca kıyamet kopabiliyo:S

geldim kızlar yemek yedımm geldım birde canta aldım kendımee cantalrım hep bavul tarzı geneldee buyuk canta sevıyorum kucugede ztn esya sıgmıyorrr neyseee cocukla zor oluyor dıye gıttım canta aldımmm.. ama sanırım oda ınce ama buyuk bole omuzdan asmalı bı kucuk orta ayardacanta bulamadım

nilcim üzülme olacak böyle şeyler.
babanada fazla tavır alma.

ben babama tavır almam arkamı döner giderim sadece. yıllar önce benim çektiğim bi dünya çileye bakmadan o kadar sıkıntımı annemin ölümünü kaldıramama bakmadan evlenmesiyle yaptığım gbi. sadece giderim. ne tavır ne laf ne başka bişey. o evlendi ben yalnız kaldım. şimdi karışması laf etmesi de kocama dokunuyo işte

oda alışır canım sıkma canını böyle şeyler keyfini kaçırmasın sen daha çoookkk başındasın tadını çıkar her saniyenin bırak Devrim eşin galiba. O yapsın sonra pişman olsun üzülsün o şekilde kırmadan seni korumanın yolunu öğrenir sen kocanın senin arkanda dimdik durmasının tadını çıkar. Niye keyfini kaçırıp geri gelmeyecek bu günlerinin tadını kaçırasınki kuşum. Otur kocam beni pek seviyor beh diye mutlu böbürlen kendine

afiyet olsun güneşiimmm.. Çanta dert ya her zaman keşke erkekler gibi cüzdan cebe haydi çıkalım olsak bizde :)

onu hep yapıyorum zaten. sabaha karşı bi uyandım kucağıma gömülmüş adam yastık olarak beni kullanıyo. üstünü örttüm iyice. uyandı dediki miniğim bana baklava yapmadın en ne zamandır yaaa bak rüymda gördüm canım istedi dedi:)) ben de sabah onu işe yolladıktan sonra baklava açtım. dinlensin de akşama kadar. akşam yesin bol bol

ıyı o zaman devam böle:)korkmım
aman sızde cok resmısınız lennn

meloş baktım nolmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…