Kokoşş Hatunlar Kulübü

Annede olsa baba da olsa yaşadıklarını en iyi sen biliyorsun ve en doğrusunu sadece ve sadece yine sen yaparsın kuşum sinirlenme üzülme yeter. Bundan sonra senin hayatın bambaşka iki kişilik bir hayat e artık zamanı gelince 3. zibidiyide alırsınız aranıza. Evlendiğin günü milat say kim ne derse desin boşver konuşsun dursun herkes sen akşam sevdiğin adamla uyuyacak olmanın güzelliğini yaşa sadece ilk zamanlarda sorun olmaz ama ilerledikçe zaman bu sıkıntılar sizi yıpratır izin verme sakın

güneş len para var huzur var sendede hangı ara beğendınde aldın
ben çantayı yılda bı kere ancak alırım değiştrmeyı sevmem
tam ısınırken çantaya
renk renk yok bende bı tane vardır sıkılana kadar takarım

nil h geldn cnmtakma kafana eşinde alışacaktr bu duruma arkanda durması cok güzel aman önemsemedığın ınsanların yaptıkları sızı üzmesın

öyle yapmaya çalışıyorum. evlilik yaradı zaten bir kilo almışım yan gelip yatmaktan:))

takmamaya çalışıyorum canım. en iyisi kız aslında ben yapamadım hiç öyle. ben de çok çanta var. yakında dağıtmaya başlıycam hayrına:))

nilcim babalar kızlarının evli olduğunu kolay kabul etmiyorlar. hala çocuk gibi karışabilyorlar.
yaşadıkların zordur elbet ama hiç kendini üzme.
senin eşin arkanda ya önemli olan bu.
bu günlerin tadını çıkar.

böcük ne trip atıyon nan. rüyanda beni mi gördün

bi daha size resim yok

boşversene bal gbi alışmıştır. yıllardır yalnız yaşıyorum. eşim de sık sık benimle kalırdı kaynım da kalırdı. hiç de saklamadım. hıhhh ne düşündüğü umrumda değil. o kendine baksın. gideceğimi bildiği halde evlenmeseydi hemen

bende çanta istiyorum, büyük lazım banada birde dışında cebi olmalı.
çocuk olunca elimi atınca aradığımı hemen bulmam lazım.

ben evlilik arefesinde çok zayıfladım canım. normalde yapı gereği kilo almıyorum. eski kiloma çıkıp kalcam öyle muhtemelen. biraz almam lazım. boyum 172 kilom 53 şuan. fazla zayıfım

Yok yok alma o zaman bak hamileliğe kadar zayıf idare et doğumdan sonra çok işine yarar

oooohhhhhh mis gibi valla baklava AÇTIN hayatta beceremem pek imreniyorum sizin gibi becerikli hatunlara

öylemi diyosun. ayy kocem de beni tek koluyla taşıyabiliyo. kuş gbisin kilo al diyo:))))

Yok yok alma bak ben 5.5 ay önce doğum yaptım ama kimse inanmıyor :) hemde sezeryanla yaptım 46 kiloyum doğum yaptıktan sonra 1.5 2 ayda gitti kilolar 34 bedene geri döndüm

oniki onüç yaşında ev çekip çevirmeye başlayınca böyle oluyo canım:))

amaaaaaannnn ben de o beceri yok tatlı ile alakam yok ama çok güzel yerim :) yemeklerim çok güzel olur ama tatlı yok yapamıyorum yapmıyorum daha doğru olur

Yok yok alma bak ben 5.5 ay önce doğum yaptım ama kimse inanmıyor :) hemde sezeryanla yaptım 46 kiloyum doğum yaptıktan sonra 1.5 2 ayda gitti kilolar 34 bedene geri döndüm

muhtemelen ben de öyle olurum canım. bünyem çabuk yakıyo çünkü. bi de yerinde durmayan bi yapım var çok hareketliyim. almam herhalde. 55i geçmem sanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…