Kokoşş Hatunlar Kulübü

canım anlamadığım bişey var özle olacak ama cevaplamayabilirsin.
annen vefat edince baban başka biriyle evlendi. sende onunla kalmak sitemedin.
baban evlenirken senin fikrini almadı sanırım. evlenirsen seninle kalmam dedin umursamadı.
sende buna tepkilin anladığım kadarıyla.
baban niye sana tavırlı?

amaaaaaannnn ben de o beceri yok tatlı ile alakam yok ama çok güzel yerim :) yemeklerim çok güzel olur ama tatlı yok yapamıyorum yapmıyorum daha doğru olur

boşver en iyisi:)) zayıf kalırsınız kocan da kilo almaz işte. beniki bir yiyo varyaaaaaa offfff ne bulsa yer yani mide değil çöplük:)) ama çok fit uyuz. böyle dönüp dönüp bakıyolar adama. spor yapıyo ondan hep

aynen öyle canım. babam bana tavırlı değil. kocamın ailesiyle akrabalarıyla yıllardır çok yakınım ona bozuluyo. hiç kusura bakmasın da kayınpederim bi dediğimi iki etmedi şu güne kadar. kaç yıl önce daha beni yeni istemişlerdi sonraki günlerde ben rahatsızlanmıştım eşim o zaman şehir dışına gtmişti iş için evde yalnız yatıyorum adam geldi beni doktora götürdü sonra eve geldik kayınvalidem yemek falan yapmış gece de yanımda kaldılar düşün. tabiki yakın olcam hiç umrumda değil tavrı da bozulmasıda. eşimin halası iki günde arar beni mesela. kaynım görümcem abilerinden çok bana düşkünlerdir. böyle aileye suratmı yapılır uzakmı durulur. babam sevgili karışıyla onun ailesiyle haşır neşir olsun hiç ilgilenmiyorum

maşallah canım. eşinin ailesiyle iyi olman süper.
allah bozmasın inşallah hep böyle kalın.
bu devirde böyle iyi aile bulmak zor.

maşallah canım. eşinin ailesiyle iyi olman süper.
allah bozmasın inşallah hep böyle kalın.
bu devirde böyle iyi aile bulmak zor.

eşimin denge başarısından kaynaklı bi durum. aslında herşey kocada bitiyo. adam ezdirmez beni asla. şaka bile yapsalar verir hemen cevabı anne babasına bile. o yüzden onlarda önemsiyolar. çnkü hayatında annesinden önce ben varım. bu önemli oluyo işte

kızlar ne sorucam. iş yerimden bir arkadaşımın bebeği oldu.
aramak istiyorum ama benim bebeğim olduğunda kimse beni aramadı.
işten ayrılmıştı. bende aramayım diyorum.
insanlar bana nasıl davranıyorsa bende öyle davranıcam dedim ama hata mı yapıyorum?

kız deliii ne parası kım kaybtmş ben bulam hehe aldık işte mecburıyet.

güneş nirdeydin

tatlım bankaylakavga edıyorm sabahtn berıı butun dedım paramı cekıyorm kapatın hesabımıı artıstık yaptım tamam deıdlerrr...

hee iii halt edıyon bendeee senın gıbı dayanamıyorum ole yapıyorumm hak etmeye haketmedıgını verıyorum sonra yıne uzluyorum

banka diyince kusasım geliyor :)

meloooşşş fotolara baktım canım ya oğluş pek tatlı valla güneşin ki 1. favorim seninki 2. yokmu artıraaaannnn

sende çok güzelsin çok masum bi yüzün var allah daim etsin inşallah

bence ara sen onu utandır kuzum...

banka diyince kusasım geliyor :)

ya manyklr bırsuru para kesmsler hesap kesm ucretı dıye kesılmıyordu benden anlasmalıydı gorurler onlarrr heryerde kotulucem ztn kotuler tovbee

meloş resım yok hane yaa

ya manyklr bırsuru para kesmsler hesap kesm ucretı dıye kesılmıyordu benden anlasmalıydı gorurler onlarrr heryerde kotulucem ztn kotuler tovbee

meloş resım yok hane yaa

bir süre hareket görmeyince hesap yapmış olabilirler ortalama işlem sayısı varmış yakalanması gereken onu yakalamazsan keserlermiş benimde başıma gelmişti sana gerekçe ne gösterdiler

meloooşşş fotolara baktım canım ya oğluş pek tatlı valla güneşin ki 1. favorim seninki 2. yokmu artıraaaannnn

sende çok güzelsin çok masum bi yüzün var allah daim etsin inşallah

ben goremıyorum meloşun resımelrı kaldırdımı yoksaa!

gule gule kullan gunesım bende canta hastalığı var dayamıyom cantalara

saol cnm kocem bırtane leoparlı begendım onu alcek bunu aldıgımı duyarsa almaz onu ama bu gunluk bu eskı MODEL CANTALR varya onlrdan yınede boyut olark buyuk ama ınce gıbı bakalım valla sırf pratık dıye aldımm:) yeşil renk birde buarada alya nerde yaaa hıc yazmaıd bıara burda gıbı dıılmıydı yanlısmı hatrlıyorm of dur bır takıbe gıdeyım alya asgumu

Alya geldi ama yazmadan gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…