boşversene bal gbi alışmıştır. yıllardır yalnız yaşıyorum. eşim de sık sık benimle kalırdı kaynım da kalırdı. hiç de saklamadım. hıhhh ne düşündüğü umrumda değil. o kendine baksın. gideceğimi bildiği halde evlenmeseydi hemen
amaaaaaannnn ben de o beceri yok tatlı ile alakam yok ama çok güzel yerim :) yemeklerim çok güzel olur ama tatlı yok yapamıyorum yapmıyorum daha doğru olur
muhtemelen ben de öyle olurum canım. bünyem çabuk yakıyo çünkü. bi de yerinde durmayan bi yapım var çok hareketliyim. almam herhalde. 55i geçmem sanıyorum
canım anlamadığım bişey var özle olacak ama cevaplamayabilirsin.
annen vefat edince baban başka biriyle evlendi. sende onunla kalmak sitemedin.
baban evlenirken senin fikrini almadı sanırım. evlenirsen seninle kalmam dedin umursamadı.
sende buna tepkilin anladığım kadarıyla.
baban niye sana tavırlı?
aynen öyle canım. babam bana tavırlı değil. kocamın ailesiyle akrabalarıyla yıllardır çok yakınım ona bozuluyo. hiç kusura bakmasın da kayınpederim bi dediğimi iki etmedi şu güne kadar. kaç yıl önce daha beni yeni istemişlerdi sonraki günlerde ben rahatsızlanmıştım eşim o zaman şehir dışına gtmişti iş için evde yalnız yatıyorum adam geldi beni doktora götürdü sonra eve geldik kayınvalidem yemek falan yapmış gece de yanımda kaldılar düşün. tabiki yakın olcam hiç umrumda değil tavrı da bozulmasıda. eşimin halası iki günde arar beni mesela. kaynım görümcem abilerinden çok bana düşkünlerdir. böyle aileye suratmı yapılır uzakmı durulur. babam sevgili karışıyla onun ailesiyle haşır neşir olsun hiç ilgilenmiyorum
maşallah canım. eşinin ailesiyle iyi olman süper.
allah bozmasın inşallah hep böyle kalın.
bu devirde böyle iyi aile bulmak zor.
güneş len para var huzur var sendede hangı ara beğendınde aldın
ben çantayı yılda bı kere ancak alırım değiştrmeyı sevmem
tam ısınırken çantaya
renk renk yok bende bı tane vardır sıkılana kadar takarım
nil h geldn cnmtakma kafana eşinde alışacaktr bu duruma arkanda durması cok güzel aman önemsemedığın ınsanların yaptıkları sızı üzmesın
güneş nirdeydin
güneşşşşşşşşş albüme bak huuuuuuu!
kızlar ne sorucam. iş yerimden bir arkadaşımın bebeği oldu.
aramak istiyorum ama benim bebeğim olduğunda kimse beni aramadı.
işten ayrılmıştı. bende aramayım diyorum.
insanlar bana nasıl davranıyorsa bende öyle davranıcam dedim ama hata mı yapıyorum?
kız deliii ne parası kım kaybtmş ben bulam hehe aldık işte mecburıyet.
tatlım bankaylakavga edıyorm sabahtn berıı butun dedım paramı cekıyorm kapatın hesabımıı artıstık yaptım tamam deıdlerrr...
kızlar ne sorucam. iş yerimden bir arkadaşımın bebeği oldu.
aramak istiyorum ama benim bebeğim olduğunda kimse beni aramadı.
işten ayrılmıştı. bende aramayım diyorum.
insanlar bana nasıl davranıyorsa bende öyle davranıcam dedim ama hata mı yapıyorum?
banka diyince kusasım geliyor :)
ya manyklr bırsuru para kesmsler hesap kesm ucretı dıye kesılmıyordu benden anlasmalıydı gorurler onlarrr heryerde kotulucem ztn kotuler tovbee
meloş resım yok hane yaa
ya manyklr bırsuru para kesmsler hesap kesm ucretı dıye kesılmıyordu benden anlasmalıydı gorurler onlarrr heryerde kotulucem ztn kotuler tovbee
meloş resım yok hane yaa
meloooşşş fotolara baktım canım ya oğluş pek tatlı valla güneşin ki 1. favorim seninki 2. yokmu artıraaaannnn
sende çok güzelsin çok masum bi yüzün var allah daim etsin inşallah
gule gule kullan gunesım bende canta hastalığı var dayamıyom cantalara
ben goremıyorum meloşun resımelrı kaldırdımı yoksaa!
saol cnm kocem bırtane leoparlı begendım onu alcek bunu aldıgımı duyarsa almaz onu ama bu gunluk bu eskı MODEL CANTALR varya onlrdan yınede boyut olark buyuk ama ınce gıbı bakalım valla sırf pratık dıye aldımm:) yeşil renk birde buarada alya nerde yaaa hıc yazmaıd bıara burda gıbı dıılmıydı yanlısmı hatrlıyorm of dur bır takıbe gıdeyım alya asgumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?