kızlar dün doğum günümdü işyerinde çok çalışmaktan size yazamadım ama ...akşam tam çıkcam 4:45 saat gül dolu sepet geldi şok oldum ofiste herkes böyle.....
müdür felanda burdaydı oooo felan dediler benim koca beni böyle kandırdı işte...:26:sevindim üstünde seni herşeyden çok seviyorum cnm karıcığım yazıyordu....
neyse süprizler devam etti akşam yemeğe gidiyoruz sen ben ailen ve benim ailem dedi neyse akşamda yemeğe götürdü...
ordan eve geçtik üstünde özlemim yazan bir pasta geldi üfledim felan dağıttım bizimkilere...annem oturma odama istikbalde halı almıştı 300 TL ye...
kayın valide elinde elbise ile gelmiş evimde okdar eksik varken neyse görümce kolye almışşaşırdınız dimi eşim bide hediye almış üzerine bukadar şeyin benide şaşırttı....
boğazlı şık bir kazak polograje dan bide çok şık bir hırka almış...
kayınvalde ve görümce ye sinir oldumn bilyolar evimde eksik var ne gerek var kıyafete yaa evime bir şey alıp geldini hiç bilmem zaten evimdeki perdeden tüm halılarıma annem aldı bunuda biliyorlar üstelik hala kadın tamamlamaya çalışyor eksiğimi...
akşam konuştum dediki anında gelişti söyledi bende verdim. dur eşime sorayım diyemezdim dedi. yine aynı şeyi tekrarladı. patronuyla onun arasındaymış ve başında olanları bilmiyorsun dedi neymiş dedim vergi borcu dedi.
ya ben anlamıyorum erkekleri bana ne vergi borcundan biz ortak değiliz. dedim yine borç ver yazık. bundan sonra karışmıyorum ne yaparsan yap dedim. senin paran ama sana bundan sonra ikramiyemi vermiyorum oğlum için birikitiricem dedim.
hala kırgınım ama. bizde senin paran benim param muhabbeti olmaz. ben banka kartımı eşime verdim. maaşımı alır verir bana ben de hepsini ona veririm. kira+kredi öde diye.
ama ikramiyemi kendim birikitiricem artık. bu kadar yılda 5 kuruş birikimimiz yok sıkıldım artık. ister saçsın parasını ister tutsun çok biliyor ya. haciz de gelse umrumda değil. ben kendimi boşuna üzüyorum, umursamayacağım.
çemkirdim ama kendini haklı çıkardı işte. bende bundan sonra karışmıyorum borcunu kendi düşünsün.
deim kartları kullanma artık. kullanmıyormuş, benim isteklerimi almak için kullanmış.
bana o eksik bu eksik diyorsun bende alıyorum dedi.
almak zorundasın zaten dedim.
üstüme başıma istemiyorum dedim ama hata ediyorum ben.
cnm yapman gereken kocana açtığın musluğu kısmak...bıraktım zaten ona hesap işlerini. umrumda değil artık.
ya hala akıllanmıyor. bunda yıldır evliyiz 5 tane kredi kartı vardı kapattık.
en son 1 sene kartsız iyiydik.
doğum yapıcam nolu nolmaz diye kullanılmayan benim adıma olan kartı
kullanıma açtırdık.
2 kere kredi çektik kapatmak için. şimdi taksitler duruyor. ben iznimde kendiminkini kapattırıcam.
ne yaparsa yapsın artık takmıyorum.
insan bir hata yapar akıllanır.
tamam mecbur oluyor bazen parası olmuyor çocuk olunca bekle diyemiyorsun.
ama biraz çaba göstersin.
bunalr ailecek böyle 11 yıldır tanıyorum nerdeyse hep borçları var
ve hiçbirşeyin sahibi değiller.
anası borcum var der hep eminim bankada parası vardır.
zeytinliği var para getirmiyor der. en iyi zeytinlerin onda olduğunu öğrendim.
babası desen sorumsuz alkoliğin teki.
2 karı boşamış hiçbirşeyi yok elinde.
bugün bulduğunu bugün yerler.
ben çocuğuma bunları yaşatmayacağım.
bundan sonra ona birikim yapıcam.
bu kadar zaman paramı ikramiyemi eline verdim.
alyansımı sattım, bileziğimi verdim.
artık yeter!
bıraktım zaten ona hesap işlerini. umrumda değil artık.
ya hala akıllanmıyor. bunda yıldır evliyiz 5 tane kredi kartı vardı kapattık.
en son 1 sene kartsız iyiydik.
doğum yapıcam nolu nolmaz diye kullanılmayan benim adıma olan kartı
kullanıma açtırdık.
2 kere kredi çektik kapatmak için. şimdi taksitler duruyor. ben iznimde kendiminkini kapattırıcam.
ne yaparsa yapsın artık takmıyorum.
insan bir hata yapar akıllanır.
tamam mecbur oluyor bazen parası olmuyor çocuk olunca bekle diyemiyorsun.
ama biraz çaba göstersin.
bunalr ailecek böyle 11 yıldır tanıyorum nerdeyse hep borçları var
ve hiçbirşeyin sahibi değiller.
anası borcum var der hep eminim bankada parası vardır.
zeytinliği var para getirmiyor der. en iyi zeytinlerin onda olduğunu öğrendim.
babası desen sorumsuz alkoliğin teki.
2 karı boşamış hiçbirşeyi yok elinde.
bugün bulduğunu bugün yerler.
ben çocuğuma bunları yaşatmayacağım.
bundan sonra ona birikim yapıcam.
bu kadar zaman paramı ikramiyemi eline verdim.
alyansımı sattım, bileziğimi verdim.
artık yeter!
cnm yapman gereken kocana açtığın musluğu kısmak...
ama sürekli başına kalkarsan.. malsef ters tepior..
senin maaşınla odenenleri öde.. kalanını biriktir..
oğlunun ihtiyaçlarınıda o karşılasın birikimini yap cnm..
bebeişin ismi yüzünden kavga etmiştik dün popomda dolandı durdu afettim bende ama yinede eskisi gibi yüz vermicem
o dolansın sevyom ölyom die...
evet katılıyorum. kadın herşeyini vermemeli. düğünümde takılanların hepsini ben aldım mesela. takıyı da parayı da. kalacak bunlar dedim attım bankaya. kuruşuna dokundurtmadım
cnm yapman gereken kocana açtığın musluğu kısmak...
ama sürekli başına kalkarsan.. malsef ters tepior..
senin maaşınla odenenleri öde.. kalanını biriktir..
oğlunun ihtiyaçlarınıda o karşılasın birikimini yap cnm..
ben olsam söylerdim bunları yüzüne direk. siz böyle böyle yapmışsınızda ne kazandınız bu zamana kadar hiç mi görmüyosun akıllanmıyosun derdim valla. iyi sen dememişsin
gunaydın hatunlar nasılsınızzzz
dun gittim saclarım cok kotu yaglı duruyor demstım ya ttresan sampuan aldım bır guzel onunla yıkadım saclar eskı moduna kavustuu bıraz sertlestı ama olsun ıstedgımde oyduuu saclr benm ınce telli cok yumusak ve yaglıydı hihih bı sure kullancam bakalımmm...
buarada dun oglumla konustuk oglum yarın ookula gıdeceksın aglamak yok tamammı dedım''tamam' dedı söz mü dedim '' söz'' dedi hehehe
sabah yıne konustuk evden cıkarkennn cok aglamadı hatta aglayası bıle yoktu ama sırf gorevını tamamlamak ıcın kararlı karasız aglar gıbıı yaptıı işteee:):)
bugunde yıne iş bası midem bulanıyor pofff
miray allah sanada saglıklı guzel bır yavrucak nasıp etsınnn hepımz bebeleriiii melekkkk guzel kuslarrr maşallah hepsıneee
esmaaa bende facede eklı dıılsın sen nan bende goremedımm mıraydamı eklısın
evet katılıyorum. kadın herşeyini vermemeli. düğünümde takılanların hepsini ben aldım mesela. takıyı da parayı da. kalacak bunlar dedim attım bankaya. kuruşuna dokundurtmadım
aa bak öle deme ben vermek zorundaydım cnm
evlendık iğneden ipliğe bız aldık
kredıler kartlar derken eşim nasıl ödesın asgarı ücretle sonra 2.ayda hacız gelırdı Allah korusn
kenarda duran altınım olmuş huzurum olmamış olur mu
ama eğer durumu varsa borcu olmasa verrmek cok saçma
hatta ben annemın taktığı kelepçelerı asla bozdurmam demıştım ama bozdurdum
napım cok zordaydık
Rabbım sağlık versın eşim hepsını alır gerı
hatta 3.ayda krredı bıtcektı almaya başlamak için kenara para attık ama maalesef eşim işsız kaldı
yaşamm koçum böcüükk..
Ya bn balda cevizde yiyiom..
Ama genede halsizim..
Ne oldu bana ...
Cumartsi eve gittim.. Mutfak dolaplarımı ındırdım .. Sildim..
Yerlerini değiştirdimm..
Dışlarınıda sildim.. Toz aldım.. Yerleri süpürdüm..
çok çalıştım...
kızlar dün doğum günümdü işyerinde çok çalışmaktan size yazamadım ama ...akşam tam çıkcam 4:45 saat gül dolu sepet geldi şok oldum ofiste herkes böyle.....
müdür felanda burdaydı oooo felan dediler benim koca beni böyle kandırdı işte...:26:sevindim üstünde seni herşeyden çok seviyorum cnm karıcığım yazıyordu....
neyse süprizler devam etti akşam yemeğe gidiyoruz sen ben ailen ve benim ailem dedi neyse akşamda yemeğe götürdü...
ordan eve geçtik üstünde özlemim yazan bir pasta geldi üfledim felan dağıttım bizimkilere...annem oturma odama istikbalde halı almıştı 300 TL ye...
kayın valide elinde elbise ile gelmiş evimde okdar eksik varken neyse görümce kolye almışşaşırdınız dimi eşim bide hediye almış üzerine bukadar şeyin benide şaşırttı....
boğazlı şık bir kazak polograje dan bide çok şık bir hırka almış...
kayınvalde ve görümce ye sinir oldumn bilyolar evimde eksik var ne gerek var kıyafete yaa evime bir şey alıp geldini hiç bilmem zaten evimdeki perdeden tüm halılarıma annem aldı bunuda biliyorlar üstelik hala kadın tamamlamaya çalışyor eksiğimi...
ay bend esoleee dogalgazlı yada merkezı ıstma sıstemlı bir ev istiyorum yaa inşallahhhhmiroşşşş burasıda 7 derce dondum...
allahım yaaa.. doğal gazlı ev istiyorum.. yada kömür kaloriferi.. ayy sıcacık oluyor ozman..
şu iskenderuna bir toki yapsalar ilk ben taşınıcam herhalde:))
tabe çıkarsa :))
malesef öyle hemde körkütük aşıkım aşıkkkkkkkkkkk
ama artık o sürüncek ben hiç üstüne düşmicem dün bir kez bile aramadım beni nie aramıyosun diyip durdu...bide akşam bir güzeldim sorma gayet şık saçlarımıda yaptırdım kırık fön süper oldu...kıskandı durdu dün akşm beni öptü durdu annemlerin yanında hemde bikere duduğıma öpücük kondurdu utandım haytta öyle yapmazdı aslında...
esma sende kırık fön yaptır süper oluyor uzun saça ...
donuoommmm mırayyy donuommmm
öncelıkle nıce yıllara cnm arkadaşım bıdahakınde ınş evladınla kutluycaksın
Rabbım sağlık huzur versın
ayrıca kımse ınsanın kendı aılesı gıbı olmuoo cok şey beklemek bızı hayal kırıklığından başka bişiye düşürmez
ayrıca görunceene gıttın kazak aldın sen demı pahalı
al sana 5 tl kolye demış
kız burası - lerde ben dıyım 10 sen de 20donuokk
sularımız dondu düşün dağ bide burası şehre göre daha soğuk
benım evımde doğalgaz sobalı sankı normal soba 2 dk sıcacık ama oturma odandan başka her yer buz
yatak odamdada elektrıklı battanıye kullanıom ıdare edıok
ınş.cnm
aynı şeyleri yaşamışız seninle.
bizde kendimiz aldık ama çok zor oldu.
o zaman fazla taksit kampanyada yoktu.
neler atlatmışız ama bitmiyor borçlar daraldım artık.
neymiş çok pahalı kolyemiş gümüşmüş melek kolye ortasında boncuk var hahahhahabenim beğenmedimi düşündü aldım kutuyu koydum köşeye eşiminkilere baktım felan sevindim anladım...k.valideden bişi beklemicem artık aynen bunlar bana ev hediyesi bile almadılarki...
bundan böyle bende öyle yapıcam...kendimi çok kastım ona pahalı bluz aldım al sana kolye doğru dedin...salla geç yaaa...
annem yazık dio daha param olsa masada alırdım salonuna hala kadın beni düşünyor...
neyse canımı sıkmıcam seneye bebikimle ktlıcam evet üfler artık benim pastamı 6 aylık olur ozmana üflermi bilmem ama o benim en güzel hediyem..
günydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr
miroşş özlüyoz seni yahuuuu gel artıkın
nilllcim bende yapam biraz bakım
saç bakımcısı güneşim tarihler vermişti bidaha ver tatlışım
gızlar bakın hele bugün işim çok ama müdür yok kaytarabilirim kanımca
Nütfen sizde kaytarın yada kaytarmayın ama yazın heeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?