ne iş yapıyorsun
ne iş yapıyorsun
hımm evlimisin
hangi markaları seversin hem kıyafet hem makyaj
saç rengin ten rengin nedir
parfüm bağımlılığın ne boyutdaben hastasıyımda o sebebten soruyom
ben zati heçççççççç muhatabda olmadım dert de etmedim
işim olmaz
ya kızlar siz ne kadar maaşa çalışıyosunuz sorması ayıp :)) ben asgari çalışıyorum ve şu aralar para sıkıntım olduğu için kokoşluk için kendime harcama yapmıyorum bu hafta sonu bitanecik bluz aldım sadece param biter diye ödüm kopuyoooo
Alyam bebeğim bana sormadın sen bunları neden haaa neden... İçine mi doğdu kokoşluğum :) itiraf ediyorum ama bugün hiç kokoş değilim makyaj yok sadece giyindim o da şık denemez sade ve sporum bugün. Çünküüüüüüüüüüüü oğlum uyumadı benim çok uykum var :) Affettinmiiiii ?????
hımm evlimisin
hangi markaları seversin hem kıyafet hem makyaj
saç rengin ten rengin nedir
parfüm bağımlılığın ne boyutdaben hastasıyımda o sebebten soruyom
ben zati heçççççççç muhatabda olmadım dert de etmedim
işim olmaz
Alyam bebeğim bana sormadın sen bunları neden haaa neden... İçine mi doğdu kokoşluğum :) itiraf ediyorum ama bugün hiç kokoş değilim makyaj yok sadece giyindim o da şık denemez sade ve sporum bugün. Çünküüüüüüüüüüüü oğlum uyumadı benim çok uykum var :) Affettinmiiiii ?????
ahaaa sonunda topikte bi tane daha bekar oldu çok şükür
yesho cnm nasılsın seninle bitürlü tanışamadık görüşlemedik hep yoğundum tanışalımmı..ben uzak kaldım sizden...çalışyosun ve bir oğlun var bildiğim kadarıyla...
ahaaa sonunda topikte bi tane daha bekar oldu çok şükür
herkezz evlimi
adım cansu.23 yaş.
ist ailemle yaşıorum, henüz evli değilim ama 1 sendr ilşkm war.sdeneye fln ewlenmeyi düşünüorm.renkli göz hastasıyım çocıoukta:) oyzden bende mavi göz,onuruda mavi gözlü olmasına aşık oldum:)sırf çocuumuz güzel olsnd ie dermişim(şaka)
samsungta çalşıorum.satış departmanında.anadolu yakasındayım.işimde bu tarafta.servisle gidip geliorm.
haftasonu sabahları ingilizce kursuna gidiorum.belki thy iş ilanı açılırsa girebilirim die.öle bi düşüncem war ama bakalım vazdageçebilirim:)
babam özel bir şirkette müdür.annem emekli fransızca öğretmeni.abim var o da özel sektörde.benim erkek versiyonum.mavi gzlü esmer.henüz bekar.bldiinz warsa şöle düzgn kısmet beklerimçok yakışıklıdır kendisi.
marka takıntım yok ama ama alışiwerş takıntım war:) alışweriş manyaayım... bayılıırmm.her hafta mutlka bişiler almam lazm kendime.:)
buyüzden onurla sürekli kawga ederiz .gereksiz alıosun flan diebende şmdi benim param die kazanıorm alıorm diorum:) kendisi baya bir kıskanç oyzden sorunn genelde buyzden oluo.
boyum 1,70 kilom 58 uzun siyah dalgalı saçım war.gözlerm mavi.
öle işte...
çok uzun oldu
adım cansu.23 yaş.
ist ailemle yaşıorum, henüz evli değilim ama 1 sendr ilşkm war.sdeneye fln ewlenmeyi düşünüorm.renkli göz hastasıyım çocıoukta:) oyzden bende mavi göz,onuruda mavi gözlü olmasına aşık oldum:)sırf çocuumuz güzel olsnd ie dermişim(şaka)
samsungta çalşıorum.satış departmanında.anadolu yakasındayım.işimde bu tarafta.servisle gidip geliorm.
haftasonu sabahları ingilizce kursuna gidiorum.belki thy iş ilanı açılırsa girebilirim die.öle bi düşüncem war ama bakalım vazdageçebilirim:)
babam özel bir şirkette müdür.annem emekli fransızca öğretmeni.abim var o da özel sektörde.benim erkek versiyonum.mavi gzlü esmer.henüz bekar.bldiinz warsa şöle düzgn kısmet beklerimçok yakışıklıdır kendisi.
marka takıntım yok ama ama alışiwerş takıntım war:) alışweriş manyaayım... bayılıırmm.her hafta mutlka bişiler almam lazm kendime.:)
buyüzden onurla sürekli kawga ederiz .gereksiz alıosun flan diebende şmdi benim param die kazanıorm alıorm diorum:) kendisi baya bir kıskanç oyzden sorunn genelde buyzden oluo.
boyum 1,70 kilom 58 uzun siyah dalgalı saçım war.gözlerm mavi.
öle işte...
çok uzun oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?