Kokoşş Hatunlar Kulübü

kızlar bana 20 dk müsade topicten çıkmicam ama bir teklif hazırlamam ve teslim olacak çekler var elimde halledeyim kaldığım yerden katılırım tekrar arada dayanamaz laf söylerim yine size :)

ya kızlar siz ne kadar maaşa çalışıyosunuz sorması ayıp :)) ben asgari çalışıyorum ve şu aralar para sıkıntım olduğu için kokoşluk için kendime harcama yapmıyorum bu hafta sonu bitanecik bluz aldım sadece param biter diye ödüm kopuyoooo

Alyam bebeğim bana sormadın sen bunları neden haaa neden... İçine mi doğdu kokoşluğum :) itiraf ediyorum ama bugün hiç kokoş değilim makyaj yok sadece giyindim o da şık denemez sade ve sporum bugün. Çünküüüüüüüüüüüü oğlum uyumadı benim çok uykum var :) Affettinmiiiii ?????

ben şahsen kendim çok para kazanmıyorum malum kocam çok mayış vermiyor ama kocamın parasını yiyorum :):):):):):)

haaaaaa kızlar sölemeyi unuttum ben hediyemi aldııımmmmm :):):)

Son düzenleme:

sormadım çünküüüüüüüü
sen damardan girdin bebem var falan bide resim koydun kaynadı getti

evlii değilimmm Kıyafette marka takıntım yoktur şu sıralar vaktim olmadıgı için alışveriş sitelerinden yapıyorumama ama kozmetik ürünlerinde takıntılıyımdır biraz denemediğim marka kalmadı diyebilirim yazın sarışındımm şu an siyah saçlyım amaaBeyaz tenliyim.Parfüm takıntımda çok fazladır kullanmadıgım zaman kendimi çok eksik hissdiyorum çok önemlii bence yaa erkektede bayandada önemli bi etki

yesho cnm nasılsın seninle bitürlü tanışamadık görüşlemedik hep yoğundum tanışalımmı..ben uzak kaldım sizden...çalışyosun ve bir oğlun var bildiğim kadarıyla...

adım cansu.23 yaş.
ist ailemle yaşıorum, henüz evli değilim ama 1 sendr ilşkm war.sdeneye fln ewlenmeyi düşünüorm.renkli göz hastasıyım çocıoukta:) oyzden bende mavi göz,onuruda mavi gözlü olmasına aşık oldum:)sırf çocuumuz güzel olsnd ie dermişim (şaka)
samsungta çalşıorum.satış departmanında.anadolu yakasındayım.işimde bu tarafta.servisle gidip geliorm.
haftasonu sabahları ingilizce kursuna gidiorum.belki thy iş ilanı açılırsa girebilirim die.öle bi düşüncem war ama bakalım vazdageçebilirim:)
babam özel bir şirkette müdür.annem emekli fransızca öğretmeni.abim var o da özel sektörde.benim erkek versiyonum.mavi gzlü esmer.henüz bekar.bldiinz warsa şöle düzgn kısmet beklerimçok yakışıklıdır kendisi.
marka takıntım yok ama ama alışiwerş takıntım war:) alışweriş manyaayım... bayılıırmm.her hafta mutlka bişiler almam lazm kendime.:)
buyüzden onurla sürekli kawga ederiz .gereksiz alıosun flan die bende şmdi benim param die kazanıorm alıorm diorum:) kendisi baya bir kıskanç oyzden sorunn genelde buyzden oluo.
boyum 1,70 kilom 58 uzun siyah dalgalı saçım war.gözlerm mavi.
öle işte...
çok uzun oldu

yesho cnm nasılsın seninle bitürlü tanışamadık görüşlemedik hep yoğundum tanışalımmı..ben uzak kaldım sizden...çalışyosun ve bir oğlun var bildiğim kadarıyla...

Evet Miraycım bir türlü denk gelemedik seninle. Doğru biliyorsun canım çalışıyorum 6 aylık anneyim ve hala evliyim :) normalde kokoşum ama bugün değil. Sende bebeğini kucağına almayı bekliyorsun anladığım kadarıyla :) Sende benim gibi hamileyken çok çalışanlardansın ama dikkat et kendine doğumdan sonra çıkıyor acısı yorgunluğu çok fena :) Heycan tavandır sende şimdi :)

Merhaba canımm alışveriş yüzünden sevgilisiyle kavga etmeyen varmıı çok merak ediyorumm Mutlu oluyor insan yahu

hoşgeldin .......... Yani bir sene sonra sende Parise gidiceksin ( şakaydı )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…