hoşgeldin .......... Yani bir sene sonra sende Parise gidiceksin( şakaydı )
haaaaaa kızlar sölemeyi unuttum ben hediyemi aldııımmmmm :):):)
günümüz gençleri çok fena bliosun.ewlenmedn öncede gidiooo:) (şaka)
ayh çok uzun tanıttımm kendmi.nufüsüna geçirecek olanw armı ? :)
na hediyesi kız sev günü mü ne aldın
yok alyam barışma hediyesi :) ama sanırım sevgililer gününü de kapsıyordur bu sevgililer gününde sadece çiçek alırım diye düşünüyorum :) geçen fikir aldım ya sizden ıphone mu htc mi diye :)
ebet güneşim yok böcüğüm de yokiki gündür karşılaşamıyoruz böcüğümle
Muhasebe mezunuyumm canımm daha yeni.şu an bi şirkette ön muhasebeciyim
böcüküm geldi yoktun
öbür topikdeydik dünnn
burcu nan yazsana poffffffffffff
güneşim gelmedi niyeküüüüüüü acepppppp:26::26::26:
hadi hayırlı olsun kızzzzzzzzzheheeheheeheh tabiki ı phone 4s şekerim hemide siyah :)
muhasebe işleri zor valla
ebet tatlım dün toplantım vardı büyük bir işin peşinden koşuyorum mısırda :) şimdi de onlara şöle gösterişli bir teklif hazırlamakla meşgulüm :)
of evetayrıca sıkıcı
adım cansu.23 yaş.
ist ailemle yaşıorum, henüz evli değilim ama 1 sendr ilşkm war.sdeneye fln ewlenmeyi düşünüorm.renkli göz hastasıyım çocıoukta:) oyzden bende mavi göz,onuruda mavi gözlü olmasına aşık oldum:)sırf çocuumuz güzel olsnd ie dermişim(şaka)
samsungta çalşıorum.satış departmanında.anadolu yakasındayım.işimde bu tarafta.servisle gidip geliorm.
haftasonu sabahları ingilizce kursuna gidiorum.belki thy iş ilanı açılırsa girebilirim die.öle bi düşüncem war ama bakalım vazdageçebilirim:)
babam özel bir şirkette müdür.annem emekli fransızca öğretmeni.abim var o da özel sektörde.benim erkek versiyonum.mavi gzlü esmer.henüz bekar.bldiinz warsa şöle düzgn kısmet beklerimçok yakışıklıdır kendisi.
marka takıntım yok ama ama alışiwerş takıntım war:) alışweriş manyaayım... bayılıırmm.her hafta mutlka bişiler almam lazm kendime.:)
buyüzden onurla sürekli kawga ederiz .gereksiz alıosun flan diebende şmdi benim param die kazanıorm alıorm diorum:) kendisi baya bir kıskanç oyzden sorunn genelde buyzden oluo.
boyum 1,70 kilom 58 uzun siyah dalgalı saçım war.gözlerm mavi.
öle işte...
çok uzun oldu
of evetayrıca sıkıcı
heheeheheeheh tabiki ı phone 4S şekerim hemide siyah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?