Kokoşş Hatunlar Kulübü

hadi hayırlı olsun kızzzzzzzzz
ıphone lularla tabisi 4 ve s bedava görüntülü konuşursun artıkın

zor ama seviyom bennnnnnnn

teşekkür ederim Alyam daha iyileri sizlerin olsun he yaaa bedava görüşebilirmişim öyle bir şey varmış da daha çözmem lazım henüz kurcalama fırsatım olmadı sadece tel görüşme yapabildim 3 gündür :) Bir ara oturup karıştırcam :) ama çevremde ıphone 4 ü olan varmı ki yaaaaaa :S kız kardeşimin sevgülüsünde vardı galiba kız kardeşimle bedava konuşabilirim o zaman hahaha faturamı çok şişiriyordu zati :)

kız yazma o saman bize tikkatin dağılmasın hee
poaris neyim yazarsında hahyyyyyyyyy

yok kız temkinli kadınımdır ben her yerde :) eskizlerimi dün hazırlamıştım taslaktan teklif formuna geçiyorum sadece :)

Kızlar bu arada siz armani code bayanı beğeniyormusunuz sizce nasıl kokusu

evet cnm son 3 haftadır koştur koştur çok yoruldum hamileliğime denk geldi...bakma bizde hergün kokoş değiliz ama tabii yaptığımız rutin bakımlar var.saç bakımı cilt bakımı vs...

bebeğimi heyecanla bekliyorum bende erkek annesi kervanına katıldım...hafta sonlarıda tam rahat edicem diyorum ev temizliği bilmem ne yorgunluktan öldüm bakalım eşimi sıkıştıryorum kadın çağırcam yoruldum geçen hafta...kadında içime sinmiyor illa biyeri unutuyor yani..sen ne iş yapıyodun cnm.

tatlım ıphone 3 ile wiberden msj konuşma
ıphone 4ilede wiber den görüntülü konuşma msj lasılıyor tatlışım
yardımcı olurum az çok bilirim

bekar kızımız var hayat en iyisi onu evlendirelim abin bide yakışıklıymış ne iş yapıyo bakimmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…