- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.757
- 248
Ortaokulda bir kız arkadaş kokuyordu ,saçları da yağ içindeydi ,beraber takıldığımız kızlardan biri tuvalette dalga geçmişti bu kızla ,saçını sıksan bir kilo yağ çıkacak falan diye ..Kız ağlamaya başlamıştı işte annem haftada bir banyo sobasını yakıyor ,sizin ev kaloriferli tabi nerden bileceksiniz falan diye ...Üzülmüştüm ,gerçi bir su kaynatıp yıkanmak çok zor değil ama yaşlar küçük olunca insanda etkisi kalıyor diye düşünüyordum ..
Bir de bazı arkadaşlar hahahahhahaha ,hohoohohho diye dalga geçmişler ne kadar ayıp ,kimsenin ne yaşadığını bilmeden böyle saçma sapan dalga geçmek ..Çoluklu çocuklu insanlarsınız çoğunuz ,yorum yapın yapmayın diyen yok ama dalga geçmek,kınamak...Bir gün dolaylı yollardan kınanılan şeyin başa gelmeyeceği bilinmez ne de olsa ..Biraz intizam,biraz edep ,biraz olgunluk ..
Ayrıca bu kadaaaarrr,günlerce uzatılacak ne mevzu var anlamadım..Belli ki ondan yaşça çok büyüksünüz,bir öğle vakti alıp,güzelce,kırmadan konuşmak çok mu zor?Sözleri kullanmak da beceri ,istediğiniz zaman istediğiniz şeyi insancıl şekilde anlatabilmeniz lazım ...Arkadan bunca konuşmak yerine..
farkındaysanız ben dedikodosunu yapmıyorum. çok çekingen ve sürekli ağlayan bir kız olduğu için nasıl konuşurum yazılı mı uyarayım ne yapayım diye soruyorum. yazılanları okuyup doğru anlamak da bir beceri değil mi ?
bence yazılı olarak değilde bir abla gibi onu düşünen işyerinde daha tecrübeli biri,kuralları bilen biri olarak konuşfarkındaysanız ben dedikodosunu yapmıyorum. çok çekingen ve sürekli ağlayan bir kız olduğu için nasıl konuşurum yazılı mı uyarayım ne yapayım diye soruyorum. yazılanları okuyup doğru anlamak da bir beceri değil mi ?
kız şimdi oradaysa 2 dk alacak söyle bekliyoruzfarkındaysanız ben dedikodosunu yapmıyorum. çok çekingen ve sürekli ağlayan bir kız olduğu için nasıl konuşurum yazılı mı uyarayım ne yapayım diye soruyorum. yazılanları okuyup doğru anlamak da bir beceri değil mi ?
e 15 sayfa anlatılmış size ...Polemik yaratmak istemiyorum gerçekten sadece bu konu hakkında yapılabilecekler çok çeşitli değil ki zaten kurumsal bir yerde çalışıyorsunuz insanları idare etmeyi çok iyi bilirsiniz..Belki size alınacak ama en azından bundan sonra dikkat edecek kendine .İleride evlenecek falan ,belli ki aile ilgisiz bence iyilik bile yapacaksınız ona ...
kolay gelsin ...hanımefendi baştan sona okudunuz mu okuyun öyle yorum yapın , 15 sayfa boyunca hiç bir fikri kabul etmemiş miyim ?
diğer arkadaşlar da kendileriyle ilgili olayları anlatmış. konu ondan 15 sayfa olmuş (hesabımı verdim sanırım.)
insanları idare etmek farklı , psikolojik olarak içine kapanık normalde bile sürekli ağlayan bir insanı böyle bir olayda uyarmak farklı. ben görüşleri aldım ve sonrasında da zaten bugün yapacağım şeyi söyledim.
sanırım bu eleştiriniz yorumuma karşılıktı bazı insanlar kokuyu net almazlar benim hassaslığım netlik yüzünden.ayrıca kötü kokular konusunda herkes hassas , ben koku konusunda çok hassasım demek yersiz .
kötü kokuyu severim diyen olmaz herhalde
psikolojik sorunu var gibi görünüyor. hem konuşmuyor . hem de temizliğine özen göstermiyoraynı oda içerisinde çalıştığımız bir stajyerimiz var , çok içine kapanık ve en ufak bir söz söylediğinizde ağlayan bir kız. Arkadaşlar o kadar çok kokuyor ki ben artık dayanamıyorum kokuya oda spreyi en fazla 15 dakika bastırabiliyor kokuyu. Hava şartlarından dolayı camı sürekli açık bırakamıyoruz. Sabah geldiğimiz zaman ve öğlen yemeğe çıkarken camı açıp gidiyorum havalansın diye ama yok haftanın 3 günü geliyor ve geldiği günler odada ten kokusu var ve artık kaldıramıyorum kokuyu. bu havada camı açık bırakıyoruz ve buz gibi oluyor her yer. gün içinde günaydın iyi akşamlar bile zor söyleyen o kadar içine kapanık bir kız. kırmadan nasıl belli edeceğiz kokusundan rahatsız olduğumuzu. TEMİZLİK ZOR DEĞİL Kİ
SON GELİŞMEYİ YAZIYORUM :
Verdiğimiz işleri bile yerine getirmeyip sürekli elinde telefon mesajlaşıp ağladığı için ve bu sürekli olarak tekrar ediyordu uyarmama rağmen , işle alakalı da sıkıntılarımız olduğu için yöneticimle görüşüp departmanının değişimini sağladım. az önce bizim odamızdan ayrıldı farklı bir birime gitti. ben de artık söylemeyi düşünmüyorum koktuğunu aslında uyarmak istiyordum ama dediğim gibi işle ve iş disiplini ile alakalı hiçbir gelişmeye de açık olmadığı için söylememeye karar verdim. en azından ben artık o kokudan kurtulmuş oldum.
koptum yaa
adamdaki yüzsüzlüğe pişkinliğe bak bir de ben bu kumpasa nasıl düştüm demiş pissss
Geçenlerde çoçukların partisi var bi öğretmen arkadaşla süsler hediye paketleri hazırlıyoruz kendisinide çok severim acayip ter kokuyordu hiç çakdırmadan işime devam ettim migren hastasıyım kokulara karşı hassas bünyem var anında migrenim başlıyo işimize devam ettiğimiz sırada yine tanıdığımız çoçuklardan birinin velisi daha gelir gelmez ayyy sen eve gidip yıkansana odayı almış kokun dedi öğretmen arkadaşın suratıma nasıl utanıp bakdığını yıllarca unutamıyacağım bi bakışdı çok kırıcıydı sen devam et canım ben gideyim dedi ne gerek vardı o derece insanı incitmeye kırmadan incitmeden söylemek gerek insanlara konu sahibi arkadaş sende ben şu marka deorant kullanıyorum koltuk altı için falan desen tavsiye ederim çok memmunum şu marka parfüm belki oda özenir belli bi süre sonra
SON GELİŞMEYİ YAZIYORUM :
Verdiğimiz işleri bile yerine getirmeyip sürekli elinde telefon mesajlaşıp ağladığı için ve bu sürekli olarak tekrar ediyordu uyarmama rağmen , işle alakalı da sıkıntılarımız olduğu için yöneticimle görüşüp departmanının değişimini sağladım. az önce bizim odamızdan ayrıldı farklı bir birime gitti. ben de artık söylemeyi düşünmüyorum koktuğunu aslında uyarmak istiyordum ama dediğim gibi işle ve iş disiplini ile alakalı hiçbir gelişmeye de açık olmadığı için söylememeye karar verdim. en azından ben artık o kokudan kurtulmuş oldum.
Tembel birimi bu? Böyle sanki hayatindan bezmis? Temizlik, hijyen yok. Staj yapiyo ama is yapmiyo degisik biriymis
aynı oda içerisinde çalıştığımız bir stajyerimiz var , çok içine kapanık ve en ufak bir söz söylediğinizde ağlayan bir kız. Arkadaşlar o kadar çok kokuyor ki ben artık dayanamıyorum kokuya oda spreyi en fazla 15 dakika bastırabiliyor kokuyu. Hava şartlarından dolayı camı sürekli açık bırakamıyoruz. Sabah geldiğimiz zaman ve öğlen yemeğe çıkarken camı açıp gidiyorum havalansın diye ama yok haftanın 3 günü geliyor ve geldiği günler odada ten kokusu var ve artık kaldıramıyorum kokuyu. bu havada camı açık bırakıyoruz ve buz gibi oluyor her yer. gün içinde günaydın iyi akşamlar bile zor söyleyen o kadar içine kapanık bir kız. kırmadan nasıl belli edeceğiz kokusundan rahatsız olduğumuzu. TEMİZLİK ZOR DEĞİL Kİ
gelişme : 16. sayfada
Allahin sevdigi kuluuuuuuuuu...hahaSON GELİŞMEYİ YAZIYORUM :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?