Kokudan bayılaciğimmmm!!!!

Ben sizi cok iyi anliyorum insan tahammul edemiyor kokulara...ben hastanede calisiyorum ve inanin bazi insanlar oyle pis kokuyor ki, kimse yanlis anlamasin hastaliktan olan koku ya da idrar ve kaka kokusu degil bahsettigim bunlarin hic birinden tiksinmem cunku hasta olabilir bunlar hatta kendi evlatlari tiksinir ben tiksinmem kizarim onlara ve hastalik kokusuyla pasaklilik kokusunu cok net ayirt edebilirim...ama odaya girersin bir ayak kokusu bir ter kokusu ya kalkip dus alabilcek insanlar neden pis icinde yatarsiniz ve hic de utanmadan uyariyorum artik burasi hastane temizliginize dikkat edin diye oblar pis gezmeye utanmiyorsa ben de uyarirke utanmiyorum ve gercekten bazilarinin yuzu bile kizarmiyor umurunda degil ya kendi pislikten hasta olacak haberi yok

Konu sahibine cok yuklenilmis. Oyle bi kokuyu yasamayan bilmez. Abartıyo gibi dusunuyosunuz ama inanın öyle değil. Bizim okulda bi çocuk vardı ama o nasıl koku öyle böyle değil. Geçtiği koridordan 10 dk sonra bile gecseniz bu cocuk burdan geçmiş derdiniz buram buram kokardı o koridorlar:KK43: surekli saçları yağlı pis gorunurdu ve hep aynı kıyafetleri giyerdi yani temiZliğine hic önem gostermiyordu bizce. Aynı zamanda cok sisman bi cocuktu belki bi hormon bozuklugu falan vardır onunda etkisi oluyordur kokmasinda ama o halde gidip tedavi olacak. Bizim yapabileceğimiz bir sey yok ki. Bütün bölümcek cocuktan kacacak yer arıyorduk olduğu bi sınıfa girmek ne mümkün zaten. Fazla acımasız gelebilir ama bize de yazık

En büyük hobim bu aralar ban yemek oldu , yedim oh rahatladım :) ben de seviniyordum yırttım diye ama sevgili Mune Mune ciğim işinin hakkını verdi yine :) :KK45:

Cevap veren herkese teşekkür ederim , ama bir konuya değinmeden geçemeyeceğim; kaynana gelin ilişkilerinde nasıl çemkiren , ne tarz yorumlar yaptığını gördüğüm insanların burda beni ‘kötü’ olarak yorumlamaları beni kızdırmadı , sadece güldürdü .
Buraya birşeyler yazıyorsam , durumun ne olduğunu bilerek yazıyorumdur Hastalık mı pislik mi olduğunu anlayabilecek yaşta ve zekadayım çok şükür . Tuvaletten sonra ellerini yıkamadığını gördüğüm ve elinde dışkı gördüğümü söylediğim bir insan için , hala acaba hasta mıdır ? Teni kokuyordur vs . diye düşünemeyeceğim . Her gün makyaj yapmasını bilip , saçları yağlı , pis koku üstüne parfüm sıkan biri için , ‘hastadır teni kokuyordur’ diye düşünmediğim için kötü insan olmayı da kabul ediyorum ;)

Bana burda yorum yapan arkadaşların bir çoğundan daha duyarlı olduğumu biliyorum . Keşke gösterdiğiniz bu hoşgörüyü , aile içi durumlarınızda da gösterseniz , her gün saçma sapan *kaynanam bana bunu dedi, kocam arkamda durmadı* konularını okumasak :)
İnsanları yargılamadan önce , empati yapmayı bilmek gerek ama tabi bu da bir yetenek, herkesten bunu beklemek yanlış birşey .
Bir gün böyle bir durumla karşılaşırsanız , gösterirsiniz o hoşgörüyü . Ben göstermiyorum :)

Kokusuz, iyi haftalar diliyorum ;)

berlin8982 berlin8982 :))) son yazınız kapanış konuşması gibi olmuş, ne yapalım kapatalım mı açık mı kalsın ?

Valla ben size hak veriyorum. Çünkü o b.k kokusunu çok iyi biliyorum. Iyyk.
Böyleleri hastalıktan kokmaz. Hastalık zaten b.k kokmaz. Ha mantar kokar ya da başka deri hastalığı kokar ama onlar da b.k gibi kokmaz.
Bunlar kendilerini de ellerini de yıkamazlar. Su, en büyük fobileridir. Kendi kokularını alamazlar çünkü burunları alışmıştır o kokuya, ve siz ne kadar “kötü kokuyorsun” bile deseniz inanmazlar çünkü kendi b.k kokularından başka koku bilmezler. B.k kokusu onlara parfüm kokusu gibi gelir.
Ha bunlar hastalanmaz da çünkü bağışıklık kazanmışlardır. Ben olsam eğer güzel dilden tatlı dilden anlamıyorsa kovardım asla da içeri almazdım. Kendini yırtsın isterse.

(Ne kadar çok b.k demişim :)) )

Ben kesinlikle sizi çok iyi anlıyorum. Bizim burda da bir adam vardı. Aşırı kötü kokardı, odaya girdiği an nefesimi tutardım. Aynı şekilde ben odaya girdiğimde de nefes almazdım. Gerçekten çok azap bu koku olayı, devamlı maruz kalanlar bilir. Hayır koca gün, geçmek bilmiyor bir de. Balık kokusu olayı varmış, terlemekle ilgili değil, bazı insanlarda oluyormuş bu. :kusmuk:

kokuyorsun.com diye bir site var.:KK48: Kimden şikayet edecekseniz onun mailine dosthane bir uyarı mesajı gidiyor. Bir arkadaşın senin ter koktuğunu söyledi diye.:halay:

Ama orada var mıdır öyle birşey bilemedim.:KK35:

Geldiği zaman fark edeceği bir şekilde etrafa, masasının çevresine oda parfümü sıkın, siz de onu rahatsız edin. Gelmeyi bırakır sanırım bir müddet sonra.

Back
X