En büyük hobim bu aralar ban yemek oldu , yedim oh rahatladım :) ben de seviniyordum yırttım diye ama sevgili
Mune
ciğim işinin hakkını verdi yine :)
Cevap veren herkese teşekkür ederim , ama bir konuya değinmeden geçemeyeceğim; kaynana gelin ilişkilerinde nasıl çemkiren , ne tarz yorumlar yaptığını gördüğüm insanların burda beni ‘kötü’ olarak yorumlamaları beni kızdırmadı , sadece güldürdü .
Buraya birşeyler yazıyorsam , durumun ne olduğunu bilerek yazıyorumdur Hastalık mı pislik mi olduğunu anlayabilecek yaşta ve zekadayım çok şükür . Tuvaletten sonra ellerini yıkamadığını gördüğüm ve elinde dışkı gördüğümü söylediğim bir insan için , hala acaba hasta mıdır ? Teni kokuyordur vs . diye düşünemeyeceğim . Her gün makyaj yapmasını bilip , saçları yağlı , pis koku üstüne parfüm sıkan biri için , ‘hastadır teni kokuyordur’ diye düşünmediğim için kötü insan olmayı da kabul ediyorum
Bana burda yorum yapan arkadaşların bir çoğundan daha duyarlı olduğumu biliyorum . Keşke gösterdiğiniz bu hoşgörüyü , aile içi durumlarınızda da gösterseniz , her gün saçma sapan *kaynanam bana bunu dedi, kocam arkamda durmadı* konularını okumasak :)
İnsanları yargılamadan önce , empati yapmayı bilmek gerek ama tabi bu da bir yetenek, herkesten bunu beklemek yanlış birşey .
Bir gün böyle bir durumla karşılaşırsanız , gösterirsiniz o hoşgörüyü . Ben göstermiyorum :)
Kokusuz, iyi haftalar diliyorum