• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kokudan bayılaciğimmmm!!!!

Ben hayvanların restauranta alınmasıyla ilgili bir konu açmıştım hepiniz bilerek bilmeyerek üstüme yüklenmiştiniz. Şimdi aynı kişiler bu kadını linç ediyor. Tabii ki kimse ter kokan birisiyle aynı yerde yemek yemek zorunda değil,tıpkı tüy döken bir hayvanla aynı yerde yemek yemek zorunda olmadığı gibi ;)

Ben hayvanların restauranta alınmasıyla ilgili bir konu açmıştım hepiniz bilerek bilmeyerek üstüme yüklenmiştiniz. Şimdi aynı kişiler bu kadını linç ediyor. Tabii ki kimse ter kokan birisiyle aynı yerde yemek yemek zorunda değil,tıpkı tüy döken bir hayvanla aynı yerde yemek yemek zorunda olmadığı gibi :KK66:

ya bu konuyla senin konunun ne alakası var? bi düş şu kadının yakasından ya.

ciddi söylüyorum eğer 18 yaşındaysan ve sınava gireceksen burada böyle zaman öldürme, sene içinde çok ağlarsın. burada sürekli konu açıyorsun ama insanlar artık seni biliyor yani ciddiye almıyorlar farkında mısın bütün konularını kapattırmak zorunda kalıyorsun. ablacım git türev alma kurallarına bak biraz, mfciysen organiğe başla, yok daha bitirmedim diyorsan ygs kimyayı hallet, tmciysen edebiyata başla. ben 18 yaşında olacağım sınava hazırlık senemde olacağım burada millete laf yetiştireceğim öyle mi? kafayı yemiş olmam lazım ya. hem ağlıyorsun anam şöyle babam böyle diye hem de yaptığına bak, git güzelce çalış üniversiteyi kazan yallah nasıl istiyorsan öyle yaşa. burada saçma sapan şekilde konuları dağıtmaya çalışıp sürekli haksız düşerek bir yere varamazsın. her yazdığın yorumda daha da aşağı batıyorsun yazık ediyorsun ya kendine.

pinaR8982 sorry konuya böyle daldığım için ama dayanamadım.

ciddi söylüyorum eğer 18 yaşındaysan ve sınava gireceksen burada böyle zaman öldürme, sene içinde çok ağlarsın. burada sürekli konu açıyorsun ama insanlar artık seni biliyor yani ciddiye almıyorlar farkında mısın bütün konularını kapattırmak zorunda kalıyorsun. ablacım git türev alma kurallarına bak biraz, mfciysen organiğe başla, yok daha bitirmedim diyorsan ygs kimyayı hallet, tmciysen edebiyata başla. ben 18 yaşında olacağım sınava hazırlık senemde olacağım burada millete laf yetiştireceğim öyle mi? kafayı yemiş olmam lazım ya. hem ağlıyorsun anam şöyle babam böyle diye hem de yaptığına bak, git güzelce çalış üniversiteyi kazan yallah nasıl istiyorsan öyle yaşa. burada saçma sapan şekilde konuları dağıtmaya çalışıp sürekli haksız düşerek bir yere varamazsın. her yazdığın yorumda daha da aşağı batıyorsun yazık ediyorsun ya kendine.

Ben hep diyorum , b7rasi kadinlar kulubu ise sadece kadinlar uye olabilmeli diye , coluk cocukla ugrasiyoruz burda

hastaysada gitsin tedavi olsun olmuyorsada yüzüne kadar söylendiğinde biraz utanıp gelmesin insanların burnunun dibine... toplu taşımada kokan dayılara söven hanım teyzeler gelip burda sırf muhalefet olsun diye kokarcaya dönmüş karıyı can hıraş savunur olmuş garip ... konu sahibi yanınızda parfüm yada deodorant taşıyın kadın girer girmez etrafınızda sıkının belki başka insanlardan utanırda ayak basmaz oraya

Ben hep diyorum , b7rasi kadinlar kulubu ise sadece kadinlar uye olabilmeli diye , coluk cocukla ugrasiyoruz burda
Ben 18 yaşındayım. Reşitim,oy kullanabiliyorum,ehliyet alabiliyorum. Ve ben de sizin gibi kadınım. Bana haksız yere laf atmadan önce çocuk ve yetişkin kavramlarını öğrenin. Zira bilmiyorsunuz. Ha hatta bir iyilik yapıp ben size söyleyeyim .18 yaşından küçük olan herkese çocuk denir :KK66:

Ben zaten derslerime çalışıyorum. Ben sizin hayatınıza karışıyor muyum? Mesela şahsen ben 22 yaş gibi çok genç bir yaşta evliliği düşünmem ama prensip meselesi bunlar tabii ;)

Ben zaten derslerime çalışıyorum. Ben sizin hayatınıza karışıyor muyum? Mesela şahsen ben 22 yaş gibi çok genç bir yaşta evliliği düşünmem ama prensip meselesi bunlar tabii :KK66:

üzüldüm. ağlayayım mı? benim tatlı kuşum ben senin haritada yerini gösteremeyeceğin bir yerde dünyanın en iyi 5 okulundan birinde okuyorum evlilik gündemimde yok. daha fazla anlatmayayım konu dağılmasın. derslerle ilgili sorun olursa sor oldu mu? konuları da bir dahakine gözünle oku komik olma. öptüm tatlış yanaklarından.

Amanın ben nerelere gideyim !!!
Arkadaşlar direkt konuya giriyorum , belki farketmeden biraz uzun olabilir şimdiden kusura bakmayın nolur :/

Şimdiiiii bizim bir müşterimiz var kadın aşırı derecede kokuyor , ama böyle birşeyi anlatmam mümkün değil yani şöyle söyleyeyim ; kadını gördüğümüz anda herkes tuvalete koşuyor (ki daha sonra kadın girdikten sonra girme şansı hiç kalmıyor kokudan ) tuvaletimiz olmasa bile zorla yapıyoruz o kadar diyorum yani :KK53: restaurant bahçe ve iç kısımdan oluşuyor, kadın iç tarafta oturuyor (yani restaurantın içinde) , kadının yüzüne öğürmemek için Zor tutuyorum kendimi. Resmen nefes almıyorum , kadın birşey diyor , yüzüne bakıyorum kadının nefessizlikten mor bir suratla !
Gülmeyin ! :halay:
Bir gün içimizden bir arkadaş karar verdi ve müşterilerin bu durumdan rahatsız olduğunu anlatmaya çalıştı kadının cevabı ‘sen de beyaz giyiyorsun , seni şişko gösteriyor’ oldu .

Yabancı bir ülkede yaşıyorum , burda Türkiye’de olduğu utanma -ayıp diye birşey pek olmuyor yani tabii ki var ama bizler gibi değiller . Ama yine de bu kadının verdiği cevap biraz uç noktaydı tabii ki . Bu kadın hala gelmeye devam ediyor, hatta bugün de burada ! Ben dayanamıyorum artık, bu kadına buraya gelme yasağı koyacağız , artık kırılır mırılır olayını geçtim , kırılırsa kırılsın şu saatten sonra umrumda değil. Ama bu kadın buraya yine gelecek bunu biliyorum , polis çağırsak ne diyeceğiz ? Kokuyor bu kadın mı ?

Dahiyane bir fikri olan var mı ? Bu kadının ayağını burdan nasıl kesebiliriz ? :kusmuk:
Şimdi burada herkes hoşgörü timsali kesilecek gör bak diyeceğim de ban yemişsin.

üzüldüm. ağlayayım mı? benim tatlı kuşum ben senin haritada yerini gösteremeyeceğin bir yerde dünyanın en iyi 5 okulundan birinde okuyorum evlilik gündemimde yok. daha fazla anlatmayayım konu dağılmasın. derslerle ilgili sorun olursa sor oldu mu? konuları da bir dahakine gözünle oku komik olma. öptüm tatlış yanaklarından.
Muhatap olmuyorum "siz"inle. İyi günler.

Dayan canım dayan, belli uyeler etrafinda ozellikle dolasiyor.

İçinizden bir kurban seçin ve kadının masasına oturup güzellikle konuşsun. Bir rahatsızliğınız mı var? Biz işletme olarak müşteri kaybediyoruz ve bu durumu tolere edemiyoruz artık. Sizi bir daha burada ağırlayamayacağız,şikayet aliyoruz vb cümlelerle net bir şekilde söylesin.
Zorla gelecek değil ya artık bu konuşmanin üzerine.
Ayrıca koku konusu rahatsızlık verici. Yemek yemeye gittiğim yerde öyle bir koku olsa ben o mekanı tercih etmem bir daha.
Kahvaltıya gittiğimiz mekanda bayan bir garson servis yaparken,masaya kolunu bir uzattı,böyle bir ter kokusu yok yani ki sabahın körüydü,öyle koşturdu terledi durumu da olamazdı,o gün o kahvaltı bana zehir oldu,burnumdan geldi ve bir daha asla gitmem yani ki kız yaklaşınca gelen bir koku beni o hale getirdi. Gittiğim yerde buram buram o tarz bir koku olsa yemek dahi sipariş etmeden kalkarım.
Bir hastalik durumu yoksa insan kişisel temizliğine dikkat edecek,etmiyorsa otursun evinde.
Birde aklıma aşırı pintiler diye bir program vardı o geldi,acaba kadının öyle bir durumu mu var? Tuvalet kağıdını sayıyla kullanan, duşta önce baba sonra anne en sonda yas sıralamasına göre çocuklar şeklinde aynı suda yıkanan bir aile ve sadece spor salonuna gidince duş alan(evde su harcamamak için)hatta suyu umumi tuvaletten şişeyle taşıyıp gıdım gıdım kullanan birileri vardı izlediğim. Tabi suya sabuna bu kadar az dokununca kokmamalarına imkan olmaz doğal olarak.

Hanımlar tartışmayın, biliyorsunuz ki sonu iyi bitmeyecek, mesajı alması gerekenler alacaktır diye umut ediyorum, kimse ama önce o başlattı demesin, herkes diş bilediğine tırnak geçirmeye çalışıyor, farkından değilim sanmayın.

Nasıl bir koku ki tüm restorantı sarabiliyor anlamadım ayrıca bu kadın hiç mi başka yerde oturmuyor bir taşıta" binmiyor çevresinde kimse yok mu o kadar abartılı anlatılmış ki sanki ülkeden kovulması gereken biri gibi. Ayrıca sanırım orada patron siz değilsiniz çalışanlar olarak nasıl bir hakla kovacağız müşteri kaybediyoruz diyeceğiz polis çağıracağız diyorsunuz.Patron ses çıkarmıyorsa siz hiçbirşey yapamazsınız. Belli ki bir sorunu var

Ben 18 yaşındayım. Reşitim,oy kullanabiliyorum,ehliyet alabiliyorum. Ve ben de sizin gibi kadınım. Bana haksız yere laf atmadan önce çocuk ve yetişkin kavramlarını öğrenin. Zira bilmiyorsunuz. Ha hatta bir iyilik yapıp ben size söyleyeyim .18 yaşından küçük olan herkese çocuk denir :KK66:

18 yaşından küçüklerin hepsine çocuk denmez bak sende yanlış biliyorsun :)

Nasıl bir koku ki tüm restorantı sarabiliyor anlamadım ayrıca bu kadın hiç mi başka yerde oturmuyor bir taşıta" binmiyor çevresinde kimse yok mu o kadar abartılı anlatılmış ki sanki ülkeden kovulması gereken biri gibi. Ayrıca sanırım orada patron siz değilsiniz çalışanlar olarak nasıl bir hakla kovacağız müşteri kaybediyoruz diyeceğiz polis çağıracağız diyorsunuz.Patron ses çıkarmıyorsa siz hiçbirşey yapamazsınız. Belli ki bir sorunu var

dejavu,
inanması güç olabilir ama sarıyor maalesef :( vücudun ağır kokmasına neden olan hastalıklar müstesna, Allah o hastalara şifa versin, bir de ne yazık ki kişisel bakıma dikkat etmeyenlerin kokusu var ki cidden bulunduğu ortamın kokusunu değiştiriyor:( belki bu da psikolojik bir hastalıktır bilemiyorum, Avrupa'da istifçiler var evlerine girmek ne mümkün, bizde de son zamanlarda artmaya başladı:( geçenlerde haberlerde seyrettim profesör bir adamcağız istifçiymiş, mahalle halkı artık isyan ediyordu, evi bahçeden itibaren öyle kötü bir haldeydi ki belediye görevlileri bile maskeyle girdi, mahallenin kokusu değişmiş, çocuklarımızın sağlığından endişe ediyoruz diyorlardı, şimdi böyle bir istifçi vücudunu düzenli olarak yıkasa da yaşadığı evin kokusu kıyafetlerine ve tenine siner:(

Arkadaşlar direkt konuya giriyorum , belki farketmeden biraz uzun olabilir şimdiden kusura bakmayın nolur :/

Şimdiiiii bizim bir müşterimiz var kadın aşırı derecede kokuyor , ama böyle birşeyi anlatmam mümkün değil yani şöyle söyleyeyim ; kadını gördüğümüz anda herkes tuvalete koşuyor (ki daha sonra kadın girdikten sonra girme şansı hiç kalmıyor kokudan ) tuvaletimiz olmasa bile zorla yapıyoruz o kadar diyorum yani :KK53: restaurant bahçe ve iç kısımdan oluşuyor, kadın iç tarafta oturuyor (yani restaurantın içinde) , kadının yüzüne öğürmemek için Zor tutuyorum kendimi. Resmen nefes almıyorum , kadın birşey diyor , yüzüne bakıyorum kadının nefessizlikten mor bir suratla !
Bir gün içimizden bir arkadaş karar verdi ve müşterilerin bu durumdan rahatsız olduğunu anlatmaya çalıştı kadının cevabı ‘sen de beyaz giyiyorsun , seni şişko gösteriyor’ oldu .

Yabancı bir ülkede yaşıyorum , burda Türkiye’de olduğu utanma -ayıp diye birşey pek olmuyor yani tabii ki var ama bizler gibi değiller . Ama yine de bu kadının verdiği cevap biraz uç noktaydı tabii ki . Bu kadın hala gelmeye devam ediyor, hatta bugün de burada ! Ben dayanamıyorum artık, bu kadına buraya gelme yasağı koyacağız , artık kırılır mırılır olayını geçtim , kırılırsa kırılsın şu saatten sonra umrumda değil. Ama bu kadın buraya yine gelecek bunu biliyorum , polis çağırsak ne diyeceğiz ? Kokuyor bu kadın mı ?

Dahiyane bir fikri olan var mı ? Bu kadının ayağını burdan nasıl kesebiliriz ? :kusmuk:
Çok çok bayağı bir ifade sekliniz var,hazır konu açılmışken sizde ayağınızı buradan kesin. Sorun nedir bilmeden kişiler hakkında böyle saygısızca yazmayin bence
Problemi olamaz mi? Engel olamadığı

Once patrona biriniz soylesin bu durumu, eger bir sey yapamayiz derse tamam diyin. Sonra baska biriniz de diger bir gun kadina hizmet ederken biraz saygisizca davranip tartisma cikarsin. Kavga sebepleri: Yemegi tam istedigi gibi getirmeyebilirsiniz, lezzetsiz yapabilirsiniz, yemegini cok gec getirebilirsiniz, sofraya su, catal kasik vs konacaksa bunlari geciktirebilirsiniz. Yemegine tuz atiyorsa tuz atmayin zararli desin mesela biri. Yani boyle fitili atesleyin. Zaten bu kadin alttan almayan birisine benziyor. Boylece kavga ettigi isletmeye bir daha gelmeyecektir.

Baska bir secenek de kadinin oturdugu bolge dediginiz gibi kokuyorsa koku hapsedici hava spreyi sikin o bolgeye. Her seferinde baskasi siksin ki kadin problemin kendisinde oldugunu anlasin.

Back
X