Amanın ben nerelere gideyim !!!
Arkadaşlar direkt konuya giriyorum , belki farketmeden biraz uzun olabilir şimdiden kusura bakmayın nolur :/
Şimdiiiii bizim bir müşterimiz var kadın aşırı derecede kokuyor , ama böyle birşeyi anlatmam mümkün değil yani şöyle söyleyeyim ; kadını gördüğümüz anda herkes tuvalete koşuyor (ki daha sonra kadın girdikten sonra girme şansı hiç kalmıyor kokudan ) tuvaletimiz olmasa bile zorla yapıyoruz o kadar diyorum yani

restaurant bahçe ve iç kısımdan oluşuyor, kadın iç tarafta oturuyor (yani restaurantın içinde) , kadının yüzüne öğürmemek için Zor tutuyorum kendimi. Resmen nefes almıyorum , kadın birşey diyor , yüzüne bakıyorum kadının nefessizlikten mor bir suratla !
Gülmeyin !

Bir gün içimizden bir arkadaş karar verdi ve müşterilerin bu durumdan rahatsız olduğunu anlatmaya çalıştı kadının cevabı ‘sen de beyaz giyiyorsun , seni şişko gösteriyor’ oldu .
Yabancı bir ülkede yaşıyorum , burda Türkiye’de olduğu utanma -ayıp diye birşey pek olmuyor yani tabii ki var ama bizler gibi değiller . Ama yine de bu kadının verdiği cevap biraz uç noktaydı tabii ki . Bu kadın hala gelmeye devam ediyor, hatta bugün de burada ! Ben dayanamıyorum artık, bu kadına buraya gelme yasağı koyacağız , artık kırılır mırılır olayını geçtim , kırılırsa kırılsın şu saatten sonra umrumda değil. Ama bu kadın buraya yine gelecek bunu biliyorum , polis çağırsak ne diyeceğiz ? Kokuyor bu kadın mı ?
Dahiyane bir fikri olan var mı ? Bu kadının ayağını burdan nasıl kesebiliriz ?