- 6 Ekim 2016
- 1.132
- 563
- 123
- Konu Sahibi Yenibirhayataaa
-
Ya insan ister istemez ilerde sorun yaşar mıyım diye düşünüyor. Hayatımda olacak kişi ailesi vs bu durumu sorun eder mi. Düşünceler geliyor. Işte bu tip insanlar yüzünden.ilk önceöğ yani .
Millet nişan deyince ne anlıyor bilemedim .
Eski değerlerde kalmadı işin aslı .
Aileler biliyor artık işin özünü , milletin ağzı büzülüyor , parmağa bir metalik takılıyor = Nişan oluyor .
Bir de şöyle bak bu olaya böyle bakan bir zihniyet sana onunu bunu da ayarlasa ileride sorun yaşardın .
Şuan bu insanlara kızıyoruz ama çizgisini belli etmeleri güzel .
Ya insan ister istemez ilerde sorun yaşar mıyım diye düşünüyor. Hayatımda olacak kişi ailesi vs bu durumu sorun eder mi. Düşünceler geliyor. Işte bu tip insanlar yüzünden.
Gecmis olsun, takmayin sizde. Kimin başına ne geleceği belli mi bu hayatta.Ben ms hastasıyım. Hastalığı bilenler vardır belki.
Annemin bir arkadaşı bir keresinde demişti ki ''Kızın hasta olmasaydı oğluma alırdım.''
O yüzden bu tarz konularda daha başka bir şeye şaşırmıyorum.
HahahhaYedi kocayı boşayıp sekizincisini bile alabilirsiniz. O teyzenin dandik torununa kalmadınız. Hiç bu dangalaklar için çanınızı sıkmayın.
E yuh artıkBunu bende duyuyorum hatta bi arkadaşım demişti nisanlisini ayrılınca daha kötü en azından evliyken nikahın vardı:/ kız o zaman evliyken ayrilmak daha kötü degilmi neticede sen ikisinden birine şu sebepten kötü diyeceksen evliyken daha "kotu"olmalı dedim hani karı koca hayatı yaşıyosun
Kız demezmi yok nisanliykende nikah yokken yapacağını yapıp ama ispatlayamadin zaman insanlar güvenemiyor dedi. Boş boğazlı değil resmen b*kadar bogazlik
Önce bahseden arkadaşım benle yaşıt. Yani çevreden duyduklarını söyledi. Tabi daha çok eskilerde var bu düşünce.O eskidenmis. Bunu söyleyen de yaşlı bir teyze neticede. Evlilik yapıp cocuk sahibi olup daha once hic evlenmemis insanla evlenen de var. Yani su hayatta olmaz olmaz diye bisey yok bana kalirsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?