• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kol altların çok terlemişti diyen iş arkadaşım normal mi

Densizmis o adam mesafeli dur ne münasebet böyle konusuyor koltuk altları için pedler satılıyor onlardan alabilirsiniz bende almayı düşünüyorum ter kokmuyorum temizliğime dikkat ediyorum ama ıslaklık oluyor ondan alın kullanin
Ne kadar dikkat edersek edelim o ıslaklık engellenmiyor. Ped yada ter önleyici rollon en iyisi sanırım

İlk kullanımda etki ediyor mu hemen. Bir de kaşıntı yapıyor diye yorumlarını okumuştum
Fena yikiyor ve kasinti yapiyor
Ilk hafta her gece yatmadan kullaniliyor
Sonra haftada1di galiba
Ben de dugun oncesi kullanmistim
Evet ilk kullanimda etki etmeye basliyor

Ter kokusundan en başta iğrenen kendimim. Rollon benim için olmazsa olmaz. O ferah fresh koku mutlaka olacak. Bir erkekten duymak beni aşırı derece de şoka uğrattı. Ömrü hayatımda en yakın arkadaşımdan bile duymadım
Bence sizin kafanıza takıp düşündüğüz kadar onu size söyleyen şuursuzun umrunda değil.. O size bunu söyledi ve orada bitti onun için.. O yüzden çok da önemsemeyin..

Derinizdeki gozenekleri tikayip ter bezlerinize ve bazen kol altindaki lenflerinize zarar veriyor. Aksesuar meme dokusundan bahsetmiyorum bile. Tercih sizin tabi ama ben terlemeyi tercih ediyorum ☺️
O ıslak görünümü nasıl engelleyeceğiz. Koyafetimi de değiştirsem en fazla yarım saate az da olsa ıslaklıl oluyor

bu kadar terliyorsaniz yeden kiyafet de tasiyabilirsiniz yaninizda, is yerinde oglen degistirirsiniz
evet kesinlikle bu çok mantıklı,bence iş yerine varınca kıyafet değişimi yaparsanız daha rahat edersiniz.
Ben de bugün eşime yeni bir ürün aldım ona da bakın isterseniz rexona clinical roll on.
bu ürünü aylardır kullanıyorum ben,ancak özellikle gece yatmadan sürülmesi daha uygunmuş, gün içinde ter kokusuna karşı etkisi daha etkili oluyormuş. aslında gerçekten de öyle. geceleri uyumadan onu sürüp gündüzleri normal dove deodorant kullanıyorum,çok iyi oluyor :)
Adaçayını fazla miktarda içmek tehlikeli. Androjen hormonları deniyor sanırım,
ilginç,aksine ,bende yumurtalık kisti vardı birkaç ay önce,DHEA-S04 değerim de (androjendir kendisi) üst sınırı aşmıştı. 1 ay boyunca her gün adaçayı içtim,tüm değerlerim tertemiz olmuştu :))
Hizmet sektorunde ekstra ozen gerekir bu konuda ok ama ben de misal kapali bir odada bir is arkadasimla calisiyorsam onu uyaririm ter kokusu icin. Bunu yoneticiye tasimaya ne gerek var? Dusunsenize yaramazlik yapan sinif arkadasini ogretmene sikayet etmek gibi bi sey bu 😂😂😂
canım,yorumu yapan hanımefendi kendisi otelde yönetici ya zaten,rütbe olarak daha aşağıda olan bir yöneticiye söylemiş işte,personel şefine iletmiş kendisi söylerse kırılır diye 😌

bir de konu sahibi,terlemeyi önlediğini vaat eden ürünlerden kaçınmanızı öneririm. terlemek fizyolojik bir şeydir. engellemeyiniz. o tarz ürünler gerçekten ter kanallarını tıkayarak etki ediyor muhtemelen. çok rahatsız olursanız botoks yaptırabilirsiniz ,ter bezlerinin aşırı uyarılmasını engellemiş olursunuz,kanalını tıkamaktan kesinlikle çok farklı bir şey :))

Evet muhakkak önceden biri ikaz ederdi. Demek ki teriniz kokmuyor. Adamın sizin yanınıza ısrarla gelmesi de bunu destekliyor. Siz biraz mesafe koyun. Biliyorum çoğu zaman hiç haz etmediğimiz insanlarla çalışmak mecburiyetinde kalıyoruz. Benimde sorun yaşadığım ön büro müdürü vardı. 9 ay birbirimize selam vermeden çalışmak zorunda kaldık. En sonunda Ben hatasını buldum. Kovuldu. Beni sosyal medyada rezil etti.
Evet hayatta binlerce insanla muhatap oluyoruz. Kafa takmayla da bitmiyor. Sapık olma ihtimali bile geçti aklımdan ama insan terden de etkilenmez heralde. Zaten gelincee işim varmış gibi yapıyorum

bu ürünü aylardır kullanıyorum ben,ancak özellikle gece yatmadan sürülmesi daha uygunmuş, gün içinde ter kokusuna karşı etkisi daha etkili oluyormuş. aslında gerçekten de öyle. geceleri uyumadan onu sürüp gündüzleri normal dove deodorant kullanıyorum,çok iyi oluyor :)
Ürüne inancım arttı:))
Bu gece hemen kullansın o zaman;)

bir de konu sahibi,terlemeyi önlediğini vaat eden ürünlerden kaçınmanızı öneririm. terlemek fizyolojik bir şeydir. engellemeyiniz. o tarz ürünler gerçekten ter kanallarını tıkayarak etki ediyor muhtemelen. çok rahatsız olursanız botoks yaptırabilirsiniz ,ter bezlerinin aşırı uyarılmasını engellemiş olursunuz,kanalını tıkamaktan kesinlikle çok farklı bir şey :))
Artık her çareye bir umutla bakıyorum. 😄

Derinizdeki gozenekleri tikayip ter bezlerinize ve bazen kol altindaki lenflerinize zarar veriyor. Aksesuar meme dokusundan bahsetmiyorum bile. Tercih sizin tabi ama ben terlemeyi tercih ediyorum ☺️
Dedim ben valla dedim ☺️☺️☺️

ilginç,aksine ,bende yumurtalık kisti vardı birkaç ay önce,DHEA-S04 değerim de (androjendir kendisi) üst sınırı aşmıştı. 1 ay boyunca her gün adaçayı içtim,tüm değerlerim tertemiz olmuştu :))

tabi ben çok iyi bilmiyorum, uzmanı değilim. ama adaçayı ile ilgili bu uyarıyı çok duydum. Hamileliğe hazırlanırken kış çayı içinde dahi içmememi söylemişti doktorum. Biraz rahatsızdım, ilaç yerine bitki çayı tüketsem mi diye sormuştum.

O değil de aylardır ıhlamur bile içmedim ya, üfff canım çekti şimdi ballı ıhlamur, yaz günü 😃

tabi ben çok iyi bilmiyorum, uzmanı değilim. ama adaçayı ile ilgili bu uyarıyı çok duydum. Hamileliğe hazırlanırken kış çayı içinde dahi içmememi söylemişti doktorum. Biraz rahatsızdım, ilaç yerine bitki çayı tüketsem mi diye sormuştum.

O değil de aylardır ıhlamur bile içmedim ya, üfff canım çekti şimdi ballı ıhlamur, yaz günü 😃
sizin dediğiniz de doğru olabilir tabi, belki fazla içilmesi ters etki oluşturuyordur,bi araştırayım :)))

Back
X