Kola ile aramdaki güçlü bağ :)

az önce tv. de duydum ,bır bardak içilen kolanın pankreasa yaptıgı zararı temızlemek ıcın 12 bardak su ıcmek gerekıyormus sen lıtreden bahsetmıssın özellıkle yazdım belkı bırıncı bardagı ıcersın ama 2,5 lt. nın pankreasına yaptıgı zararı bı dusun ınsallah caydırıcı olur

Şunu nasıl içiyorsunuz anlamam,senelerdir içmiyorum ben bırakalı çok oldu :) Siz günlük olarak da çok tüketiyorsunuz ALLAH korusun mide delinmesi bile olur.Kendinizi bırakmak için zorlamalısınız

Yok daha günde 2,5 lt içecek kadar olmadım ama tabi 1 lt içmem de çok matah bir şey değil :) İnşallah bu kez üstesinden gelirim bu bağımlılığın :) Çok teşekkür ederim :)

Şunu nasıl içiyorsunuz anlamam,senelerdir içmiyorum ben bırakalı çok oldu :) Siz günlük olarak da çok tüketiyorsunuz ALLAH korusun mide delinmesi bile olur.Kendinizi bırakmak için zorlamalısınız

Valla bazen o kadar güzel oluyo ki içmek :) Ama artık bırakmaya çalışıyorum. Normalde bu saatlerde illa bi bardak içerdim ama şuan evde kola bile yok :) Teşekkür ederim :)

heyecanla bekliyorum kola kardeş

Kola kardeeeş

2 gün cezalıydım, anca yazabiliyorum :)
Konuyu açtığım günden beri kola içmiyorum. Ayran, maden suyu, ice tea ne bulursam içiyorum :) Le Cola'yı da denedim bu arada, tabi bir coca cola değil benim için ama en azından canım kola istediğinde alıp içerim valla le cola

Kola güçlü bir idrar söktürücüdür,vücudunuzdaki suyu azaltır.Meyveli soda özellikle vişneli olanlar favorim.Kolayı uzun süredir içmiyorum,midem eriyecekmiş gibi bir his oluşuyor bende.

İlk başta tamamen irade. sonra bir süre içmeyince daha da içesin gelmiyor zaten. ben aylardır içmiyorum

Günde 1- 1,5 lt ile bağımlı olunuyorsa ben basbağımlıyım o zaman :)

bende oyleydim yapilisini izlediktn sonra tiksindm. hamam boceginin kani var icinde igrenc

bencede birakabilirsin kafani baska seyler ver istesen birakirsin ben bile arada icsem inan tadini begenmiyorum ve siskinlik yapiyot icmeyince cok rahatim

Ya bende tam bir kola delisiyim icerkenki mutlulugumu anlatamam ozellikle yazin acik havada buz dolu bardagin icine kola fena gidiyoo beee ama birakmak gibi nir cabam yok öldurmez heralde. Ne sigaram var ne bisey o kadarcik luksumuzde olsun yaa icicem walla allahtan cok yiyip kilo alamayanlardanim yoksa kesin bin kilo olurdum :)

Kola güçlü bir idrar söktürücüdür,vücudunuzdaki suyu azaltır.Meyveli soda özellikle vişneli olanlar favorim.Kolayı uzun süredir içmiyorum,midem eriyecekmiş gibi bir his oluşuyor bende.
Suyu azalttığını bilmiyordum ben, buradaki arkadaşlar söyledi :) Ben de birkaç gündür içmiyorum, onun yerine çeşit çeşit içecek aldım kendime onlarla avunuyorum :) Teşekkür ederim :)

İlk başta tamamen irade. sonra bir süre içmeyince daha da içesin gelmiyor zaten. ben aylardır içmiyorum
Ne güzel, ben daha günlerdir içmiyorum diyebiliyorum :) Ama şuan zor geliyo bana, inşallah bi süre sonra alışırım ben de, teşekkür ederim ayrıca

Günde 1- 1,5 lt ile bağımlı olunuyorsa ben basbağımlıyım o zaman :)
Bağımlı olmak için ne kadar içmek gerekiyor ki, sanırım benden de bağımlısın :)

bende oyleydim yapilisini izlediktn sonra tiksindm. hamam boceginin kani var icinde igrenc
Ne bileyim ben onlara pek inanmadım sanırım aşırı sevdiğim için, o yüzden de pek etkilemedi beni :) Bırakmayı isteme nedenim mide ağrılarım zaten, umarım ben de sizin gibi bırakırım, teşekkür ederim

bencede birakabilirsin kafani baska seyler ver istesen birakirsin ben bile arada icsem inan tadini begenmiyorum ve siskinlik yapiyot icmeyince cok rahatim

Evet yaa, en büyük dertlerden biri de şişkinlik, bi içiyorum hoop hemen bi göbek :) Topladım bütün içecekleri, reyonlarda boynu bükükler gibi geçiyorum yanından :) Teşekkür ederim ayrıca :)

Ah işte ben de öyleyim, o ilk yudumu aldığımdaki mutluluğu tarif edemem :) Valla kola dışında zararlı bi alışkanlığım yok zaten ama işte mide ağrısı çekmek de felaket bi şey yoksa kilo, selülit falan o konularda sağolsun hiç üzmedi beni :)

rica ederim cnm.

Bağımlı olmak için ne kadar içmek gerekiyor ki, sanırım benden de bağımlısın :)

Ben kendime hiç bağımlı görünmüyordum, demek ki bağımlı olunuyormuş o kadar içince.. Ama azaltmak lazım canım.. Zero iç, en azından psikolojik olarak iyi hissedersin.. :)

Ben kendime hiç bağımlı görünmüyordum, demek ki bağımlı olunuyormuş o kadar içince.. Ama azaltmak lazım canım.. Zero iç, en azından psikolojik olarak iyi hissedersin.. :)

Bilmiyorum böyle arada kriz gibi kola isteği geliyo yaa :) Alıştırıyoruz vücudu günde o kadar litre içmeye, sen de yavaş yavaş azalt canım, yoksa sonumuz iyi değil :)

Bilmiyorum böyle arada kriz gibi kola isteği geliyo yaa :) Alıştırıyoruz vücudu günde o kadar litre içmeye, sen de yavaş yavaş azalt canım, yoksa sonumuz iyi değil :)

Öyle vallahi.. Artık kesmiyor zaten, hep 1lt olanlardan alıyorum hemen tüketeyim diye :) asidi gitmeden..

Öyle vallahi.. Artık kesmiyor zaten, hep 1lt olanlardan alıyorum hemen tüketeyim diye :) asidi gitmeden..

Ben de öyle yapıyodum şimdi içim kan ağlayarak uzaktan bakıyorum kendisine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…