Kola ile aramdaki güçlü bağ :)

kız sana demedıler mı onda fare kanı olduğunu..

yada karafatmadan yapıldığını..:) içme kaka o..

canim kolalar Karmin böceginden yapiliyor...
ayrica rica etsem o ismi söylemeyin onlarin adi hamamböcegi...
Malesef edepsizler Fatima annemiz rah. carsaf giydigi icin o ismi takmislar... sadece bilgilendirmek istedim

Lisede arkadasim vardi. Kiz sabah kolayla baslardi gune, inanamazdik. Ogle, aksam boyle giderdi. Devamli usurdu. Cok zayifti.
Uyardigimizda birakamiyorum derdi. Cok kotu br sey ve bence onemli bir dert. Umarim bir an once kurtulursunuz.

Lisede arkadasim vardi. Kiz sabah kolayla baslardi gune, inanamazdik. Ogle, aksam boyle giderdi. Devamli usurdu. Cok zayifti.
Uyardigimizda birakamiyorum derdi. Cok kotu br sey ve bence onemli bir dert. Umarim bir an once kurtulursunuz.

Sabahları gözümü açar açmaz arayanlardan değilim çok şükür ama benim durumum da çok parlak değil maalesef Teşekkür ederim yorumunuz için, umarım en kısa zamanda kurtulurum :)

ben on yıldır cips kola almıyorum. hani diyelim garson yanlışlıkla verdi içiyorum,kardeşim cips aldı diyelim bi kaç tane yiyorum ama ayda bir bardak kola bi avuç cips yiyorum en fazla.

selüliti bilmem ama bir türlü veremediğim 5 kilom vardı,onlar gitti.saç dökülmem vardı suya içip sağlık şeyler yemeye başlayınca fast food azaltınca düzeldi saçlarım

Bende de var maalesef aynı bağımlılık... hatta nişanlm artk kızmaya başlıyor.. sabah kahvaltısıyla bile kola içerim düşünün. Sıcak içecek hiç sevmem çaymış,kahveymş aram yok kola olsn yeter yani bir yemekle rahat 3 bardak içiyorum. Light içiyorm kolayı ama o kdr fazla tüketiyorumki light olmasının da bi anlamı olmuyo sanırım artk blmiyorm hayatımn olmazsa olmazı gibi geliyor bu sfer gazoz vs.. içsem light kola gibi olmayacak. Ben de çok çaresizim kelin merhemi olsa kendi kafasına sürermş :26: umarım kurtuluruz bir gün.

Son düzenleme:
biz üniversitede bir deney yapmıştık. kolanın içerisinde kemiği beklettik. kaç saatti hatırlamıyorum ama... sonucu görseniz kemik nasıl erimişti.
İşte böcekler falan değil de bunlar korkutuyor beni Yoksa fazla bi zararı olmasa hiç uğraşmam bırakmak için :) Teşekkür ederim, sonucu görmesem bile düşünmek bile yetecek bana :)

Ne güzel, almamak lazım işte eve Ama yok misafir gelecek, yok dizi seyredeceğim derken bi bakıyorum gene elimde kolayla dönüyorum :) Saç dökülmesi bende de var, umarım bırakınca onlar da yoluna girer. :) Çok teşekkür ederim :)

Ah işte bana da hep vazgeçemeyeceğim bir şey gibi gelirdi, gazoz falan gözüm görmez zaten hiç :) 1 hafta dayanayım diyorum, umarım işe yarar :) Umarım siz de bırakabilirsiniz. Çok teşekkür ederim :)

Genc kizligim da bende cok icerdim.ama kisirlik yapiyormus.benim ikinci cocugum olmuyor.bunun etkisi var diye düsündüm.simdi coook nadir iciyoruz.eve almiyoruz.

Genc kizligim da bende cok icerdim.ama kisirlik yapiyormus.benim ikinci cocugum olmuyor.bunun etkisi var diye düsündüm.simdi coook nadir iciyoruz.eve almiyoruz.

Bir arkadaş daha söylemişti doğurganlığı etkiliyormuş diye. Ben duymamıştım onu. Ayrıca Allah çocuğunuzu size bağışlasın. İnşallah ikinci çocuğu da nasip eder. :) Teşekkür ederim :)

Cok tesekkürler.birakilmayacak bir sey degil.valla benim krizim tutardi.ama simdi bol su iciyorum.

Sanırım bugüne kadar bırakmayı çok da istemedim, ama baktım önünü alamıyorum daha kötü olmadan son vereyim istedim :) İnşallah ben de sizin gibi bırakabilirim :)

Cok iyi anliyorum seni.bende cok severim ama o kadar fazla icemem tabi:)))nescafe bagimlisiyim bende gunde 2 koca kupa iciyorum en az.ozellikle de ac karnina.cok sukur sekersiz iciyorum ama birakamiyorum bir turlu.

o kadar kola içmeye wcden çıkabiliyormusun yav.. :26: bi o kadarda su içsen valla gece altına kaçırıverirsin hee..

Cok iyi anliyorum seni.bende cok severim ama o kadar fazla icemem tabi:)))nescafe bagimlisiyim bende gunde 2 koca kupa iciyorum en az.ozellikle de ac karnina.cok sukur sekersiz iciyorum ama birakamiyorum bir turlu.
Aslında aç karnına kahve içebilenlere özenmişimdir hep :) Ama şekersiz içiyormuşsun zaten, ayrıca günde 5-6 bardak içenleri biliyorum, seninki çok da abartı değil Tatları da çok güzel bu meretlerin, insan bırakamıyor kolay kolay :)

o kadar kola içmeye wcden çıkabiliyormusun yav.. :26: bi o kadarda su içsen valla gece altına kaçırıverirsin hee..

O konuda bi problemim yok çok şükür

Yalnız olmadığımı bilmek güzelmiş.Ben de kolayı çok seviyor ve içiyorum kim ne derse desin ama hamileyim ve çok azalttım nefsime dur diyemediğim zamanlar alıp bi kutu nefessiz içiyorum ama haftada 1 oluyor bu.Azaltmaya çalışmanın en iyi yolu yerine bir şey koymak eksikliğini yaşamak zor çünkü.

Zaten hamilelikte pek tavsiye etmiyolar sanırım, yine azaltabilmişsiniz en azından :) Ben de şimdi yerine başka şeyler içmeye çalışıyorum, umarım işe yarar. Teşekkür ederim bu arada, inşallah sorunsuz bir hamilelik yaşarsınız :)

günde neredeyse 2,5 lt içiyorum bırakmayı falanda düşünmüyorum durumum vahim yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…