Kola ile aramdaki güçlü bağ :)

eşim meyveli gazoz hastası. ama şu sıralar bıraktı gibi... tv izlerken felan bardak bardak içiyordu. bu aralar onun yerine su veriyorum. çok çok canı isterse meyveli maden suyu içiyor...

bu arada kola dokunmuyor mu ya. ben bir bardak içtimmi midem ayvayı yiyo (ağrı ve yanma oluyor)...

Aman o kadar kalsin :)
İlerlersenis çok fena cidden .
Uyusturucu gibi .
Kullandikca mutlu oluyorum
Neden yasaklandı bilmiyorum .
Arkadasim almaya gitmiş 1-2 ay önce de daha satilmiyor demiş eczaci .

bende kullandıkça rahatlıyorum içim huzurla doluyor sanki.bide kullanım alanı çoğaldıka daha bi mutlu oluyorum.az kalmıştı benim .giderken sorayım bi eczaneye

Ben de gazozu cok seviyordum. Tabi sizinki kadar abartili icmesemde normalin ustundeydim.
Ben onun yerine limonlu soda iciyorum artik. Hem soda faydali hem de tatli.
Hergun bir sise iciyorum hem gazoz istemiyorum hem de zarali seyi icmedigim icin mutlu oluyorum.
Size de oneririm.
Not: biran once kesin cunku sigaradaki bir madde varmis kolada ve omrunuzun sonuna kadar sigara bagimligi gibi olur.
Kolay gelsin

Sodanın içine vişne suyu güzel bir şey olabilir, hatta piyasadaki meyveli sodalardan daha iyi olabilir :) Teşekkür ederim tavsiyen için, umarım işe yarar bende de :)

böbreklere çok zararı var.doktorum bana yasakladı
Bana da ailem yasaklamıştı, hatta biraz mide rahatsızlığım var ama yine de dayanamıyodum her seferinde.

off tatlım kurtul kilo yapıyodur
O kadar iyi anlaşıyoruz ki kendisiyle, bugüne kadar kilo bakımından hiç üzmedi beni :) sanırım ileride çıkarıcak acısını :)

Benim daha küçüklükten maalesef, 2,5 litreyi içmeye çalışırdım, saklarlardı benden :)

Bi dönem ice tea şeftaliye dadandım ben de, baktım o da bağımlılık yapıyo :) Dedim bi bağımlılıktan kurtulayım derken diğerine tutulmaktansa kolaya devam edeyim :) Teşekkür ederim cevabınız için :)

Hah aynen, içtikçe içesim geliyo. Buz da koydurmuyorum kolanın tadını bozuyo diye :) Size de geçmiş olsun bu arada

ben şimdi biraz araştırdım:)

mentolün kokusu rahatlatırken,başınızdaki basıncı ortadan kaldırıyormuş.
belki de o basınç tekrar oluştuğunda beyin bunu istediği için uyarı gönderiyor olabilir.

Sodanın içine vişne suyu güzel bir şey olabilir, hatta piyasadaki meyveli sodalardan daha iyi olabilir :) Teşekkür ederim tavsiyen için, umarım işe yarar bende de :)

aynen öyle hazır vişneli sodalardan çok daha güzel oluyor...mutlaka dene..

daha zamanı gelmemiştir=) bir an önce başla alternatife..mesela meyve bitki çayı gibi..
Teşekkür ederim, dikkate alıcam tavsiyelerinizi

Ben de işte bi şeyler izlerken kola içmek istiyorum, o yüzden hep bulunduyorum evde Benim mide ağrılarım var zaten, çok büyük ihtimalle kola yüzünden, zaten o ağrılar yüzünden azaltmaya çalışıyorum artık :) teşekkür ederim cevabınız için :)

Çok teşekkür ederim cevabınız için, meyveli sodalar çok işime yarayacak gibi. Umarım benim de koladan kurtulmama yardımcı olur :)

Bağımlılık oluşsa da zararsız koladan daha azdır zararları

bu arada meyveli sodada çok içemezsin. çok içersen onunda zararı var. tv izlerken çekirdek, fındık fıstık gibi çerezlerde ye. yanında su iç. en güzeli

bu arada sakın meyveli soda içme coladan hiç farkı yok yüksek derece asit ve şeker var içerisinde..zaten mide problemi olan hiç bir asitli içeçeği içmemeli..

Son düzenleme:
bu arada meyveli sodada çok içemezsin. çok içersen onunda zararı var. tv izlerken çekirdek, fındık fıstık gibi çerezlerde ye. yanında su iç. en güzeli

Evet, bi yerden düzelteyim derken öbür taraftan bozmayayım yine :) Teşekkür ederim, yavaş yavaş azaltmalıyım :)

bu arada sakın soda içme coladan hiç farkı yok yüksek derece asit ve şeker var içerisinde..

Yok zaten kolayı bırakabilmem için başka şeyleri tüketmem gerekiyor, çeşit çeşit içecek içmem lazım sanırım :)

bu arada sakın meyveli soda içme coladan hiç farkı yok yüksek derece asit ve şeker var içerisinde..zaten mide problemi olan hiç bir asitli içeçeği içmemeli..

canım maden suyu baziktir asidik değil
bence kola yerine bol bol tüketmesini tavsiye ederim
ama meyveli olanları değil

evet var hatta sabah arkadaşıma anlattım gece uykudan uyanıp şişenin dibini vurdum yattım sabah kalktım yine birbardak devirdim ....:))))))içim yanıyo bu aralar eskiden bende hergün lukur lukur içerdim deli gibi eskisi kadar kalmadı içiyorum yine ama senin gibi değil sadece dün gece çok içtim arada içim yandığı zaman valla dibini vuruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…