canım maden suyu baziktir asidik değil
bence kola yerine bol bol tüketmesini tavsiye ederim
ama meyveli olanları değil
evet var hatta sabah arkadaşıma anlattım gece uykudan uyanıp şişenin dibini vurdum yattım sabah kalktım yine birbardak devirdim ....:))))))içim yanıyo bu aralar eskiden bende hergün lukur lukur içerdim deli gibi eskisi kadar kalmadı içiyorum yine ama senin gibi değil sadece dün gece çok içtim arada içim yandığı zaman valla dibini vuruyorum
canım maden suyu baziktir asidik değil
bence kola yerine bol bol tüketmesini tavsiye ederim
ama meyveli olanları değil
gülüyosun ama bir bakarmısın maden suyumu yazmışım..ihtiyacın vardı heralde gülmeye..ben gülmiycem ama daha cok açık kapamaktan haz alıyorum..cins biriyim işte..
gülüyosun ama bir bakarmısın maden suyumu yazmışım..ihtiyacın vardı heralde gülmeye..ben gülmiycem ama daha cok açık kapamaktan haz alıyorum..cins biriyim işte..
açık kapamakla alakası yok herkes herşeyi bilmeyebilir
bu ayıp bişey değil neden böyle bir tepki anlamadım
insan bilmiyorsa öğrenir bence abartacak bir durum yok
soda zaten bazdır canım maden suyu da aynı şekilde insanlar mide asidini dengelemesi için içerler.
relaks lütfen
Hahahaha, alkol gibi benim de dibini gördüğüm oluyor :) Yazın zaten büyük bir nimet benim için kola :) Dışarda mıydım, hoop eve gelince bi bardak kola :)
açık kapamakla alakası yok herkes herşeyi bilmeyebilir
bu ayıp bişey değil neden böyle bir tepki anlamadım
insan bilmiyorsa öğrenir bence abartacak bir durum yok
soda zaten bazdır canım maden suyu da aynı şekilde insanlar mide asidini dengelemesi için içerler.
relaks lütfen
Ben 2 seneyi geçti içmeyeli. Önceden çok içerdim senin gibi baya abartmıştım ama göbek çıkmaya başlayınca kestim bir daha içmedim. Azaltarak hiçbir şeyin bırakılmayacağını düşünüyorum ne sigara ne kola ne başka birşey. Birden karar verip o dkdan sonra hiç almamak lazım.
Kızlar merhaba :)
Aslında burada anlatılanlara göre çok da büyük bir dert değil benim derdim ama bir türlü çözüm bulamıyorum
Ben aşırı derecede kola bağımlısıyım, günde 1 - 1,5 lt kola tüketiyorum, hatta şu konuyu yazarken bile kola içiyorum düşünün :)
Bırakmayı çok denedim, bi dönem ailem yasakladı gittim gizli gizli aldım. Kendimi zorlayıp bir gün içmezsem ertesi gün gidip alıyorum hemen.
Bu bağımlılıktan nasıl kurtulabilirim, aranızda benim gibi kola delisi var mı? :)
Ben de cok icerim kola ama günde 1.5 litre değil tabi ama cok severim
Annem kola da böcek fare vs var bak der bilerek ben de ona '' valla varsa iyi ki var tadı cok güzel'' derim
Ben de cok icerim kola ama günde 1.5 litre değil tabi ama cok severim
Annem kola da böcek fare vs var bak der bilerek ben de ona '' valla varsa iyi ki var tadı cok güzel'' derim
alakasız ama meyveli sodanın faydası mı varmış?
meyveli olanlar katkılı değil mi zaten?arkadaş meyveliyi içmeyin demiş zaten
ben neyi tartıştığınızı anlamadım.
Aslında burada anlatılanlara göre çok da büyük bir dert değil benim derdim ama bir türlü çözüm bulamıyorum
Ben aşırı derecede kola bağımlısıyım, günde 1 - 1,5 lt kola tüketiyorum, hatta şu konuyu yazarken bile kola içiyorum düşünün :)
Bırakmayı çok denedim, bi dönem ailem yasakladı gittim gizli gizli aldım. Kendimi zorlayıp bir gün içmezsem ertesi gün gidip alıyorum hemen.
Bu bağımlılıktan nasıl kurtulabilirim, aranızda benim gibi kola delisi var mı? :)
Ben kola dışındakileri içmiyorum mesela, varsa yoksa kola :) İşte su yerine kola içiyorum o yüzden, vücut da ihtiyacı olan suyu alamıyor bi türlü. Tavsiyen için çok teşekkür ederim, bu kez başarıcam umarım :)
Ben de bi ara senin durumundaydım
Sadece kola değil asitli içecekler müptelasıydım
Neden dersen saece kola içince bi müddet sıkılıyordum onun için dönüşümlü olarak kola-fanta-sprite
Bunlar yüzünden su içmez oldum evde dışarda sürekli asitli içecek
Sonra nooluyoruz dedim bi durmam gerektiğini farkettim çünkü su içmemezlik başıma çok şey açıcaktı :111:
Bırakmamdaki bi neden de bademciklerim problemli ve asitli içecek içtikçe daha fena oluyor :2:
Sonuç şu an eve hiç almıyorum diyebilirim dışarda yemek yediğim zamanlar içiyorum
Bi arkadaş meyveli soda önermiş kola yerine onu içebilirsin veya gazoz içebilirsin kolaya nazaran zararı az
Biraz da iradeni kullanıp kola alıp içmezsen bu iş olur bence :13:
Bence toptan kesin, cunku kolada azaltmak olmuyor, ciddiyim resmen bagimlilik yapiyor. Tadi aklina dusunce daha cok istiyorsun, tadi aklina gelmezse aramiyorsun. 2-3 gun dayanin, unutunca birakirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?