Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Meyan kökünde fare çok olurmus kolada o da varms ayıklanmadan atılırmış öyle duymuştum bendehanımefendi, kolanın içinde fare pisliği filan yok bu bayaa uydurmasyon bir şey. evet zararlı, fazla şekerli,asitli,kafein dolu bi içecek bebeğe de yararlı değil ancak bu kadar abartılacak bir durum göremedim
Kola içmek istiyorum
Çıldırıyorum
Kaç aydır verdiğim savaşı bırakmak üzereyim
Sanki çölde susuz kalmışım gibi bir his
Geçen dayanamadım bir bardak salladım ama vicdan azabından kaç saat üzüldüm pişman oldum içinde fare pisliği var nasıl içtin onu bebeğine de içirdin diye
Bidaha canım istemez sanıyordum ki şişeyi karşımda buldum şimdi bakışıyoruz.ne olur bana iğrenç birşeyler söyleyin.
Alkolikleri çok mu kınadım.. nasıl çıkarırım aklımdan ben bu pis siyah şeyi
Hep o hararetli haratetli cola icip sayiklayan insanlara sasirirdim.Ozellikle abim kocaman siseyi alirdi sabaha bitmis.Bende hicbir zaman sevemedim su mereti.Igrenc bir tad.Bildigin sekerli asit.Sekerli su gibi.Asit desen resmen bogazimi yakiyo dislerimi uyusturuyo.Karnimda olusturdugu sislik ve gazi tahmin bile edemezsiniz.Hic canim cekmedi hic sevmedim hicte sevmicem..Kola =kilo alimi ve dis sararmasi demektir.Kola içmek istiyorum
Çıldırıyorum
Geçen dayanamadım bir bardak salladım ama vicdan azabından kaç saat üzüldüm pişman oldum içinde fare pisliği var nasıl içtin onu bebeğine de içirdin diye
Bidaha canım istemez sanıyordum ki şişeyi karşımda buldum şimdi bakışıyoruz.ne olur bana iğrenç birşeyler söyleyin.
Aynen ben de duydum oyle bir sey. Kolada meyan kökü varmış sanırım ve sizin de dediginiz şekilde presleniyormus tum pisligiyle ve fareleriyle birlikte..Fare pisliği değil ama fare kanı ,özü olabilir.
Kamyoncu bir adamın ağzından duydum, ayçiçeği yağı için fabrikaya ayçiçeği çekiyormuş. Kepçenin içinde küçük hayvanlar, fare, köstebekler de kalıyormuş. Sonra da makinede ya allah diyip kepçede ne var ne yoksa presliyorlarmış.
Kolada da tarladan gelen bir şeylr varsa valla aynı şekil olabilir.
Sekerden dolayıdır o. Sadece su icmeniz bile sütü arttirir ki. Eskiler bulgur pilavi yiyip bol su içermiş pilav susatir ya o mantikla. Vardir bir bildikleri :))bu arada ben fanta icince sütum artiyor ya da oyle denk geliyor :)
Kola içmek istiyorum
Çıldırıyorum
Kolanın içinde fare kanı pisliği vs ne ararsanız olabileceğine dair videolar var youtube da.pisliğini brlki evet bilemeyiz ama meyan kökü denilen bitkinin köklerinde yaşıyolarmış ve tabiki ayıklanmadan olduğu gibi presleniyormuş bu ağaç kökleri.
Ee bunu biliyorsunda niye soruyorsunya derseni,sanırım inanmıyorum![]()
Offf yapma beeFare pisliği değil ama fare kanı ,özü olabilir.
Kamyoncu bir adamın ağzından duydum, ayçiçeği yağı için fabrikaya ayçiçeği çekiyormuş. Kepçenin içinde küçük hayvanlar, fare, köstebekler de kalıyormuş. Sonra da makinede ya allah diyip kepçede ne var ne yoksa presliyorlarmış.
Kolada da tarladan gelen bir şeylr varsa valla aynı şekil olabilir.