Koltuk Mobilya Dekorasyon Konusunda Yardım edebilirim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Merhabalar. 6 yıldır bilfiil dekorasyon işinin içerisindeyim. elimden geldiği kadarıyla sizlere dekorasyon konusunda yardımcı olmaya çalışabilirim. Bu konuda bilgili diğer arkadaşlar da bu forum altında bilgilerini paylaşırsa çok iyi olur düşüncesindeyim. bilgi paylaştıkça çoğalır.

bu arada ilgi ve bilgi alanım koltuklar ve mobilyalar. belirtmek istedim:)

merhabalar benim koltuklarım turuncu ama koyu, kolları kahverengi ahşap,
şimdi yemek masasının sandalyelerini krem deri kaplatıyorum. halım da krem turuncu
iş tül seçimine kaldı. sizce krem deri sandalyeler sırıtırmı koyu turuncu da,
bi de tül de ne renk tavsiye edersiniz. şimdiden teşekkürler.ben tülde canlı bir renk
düşünüyorum. beyaz üzerine turuncu küçük çiçekli gibi mesela ne dersiniz?

krem rengi sandalye hiçbir evde sırıtmaz bence. halınızda da krem olduğuna göre hiç sorun yok. perdede de gayet güzel bir seçim yaptığınızı düşünüyorum. yalnız bembeyaz değil de hafif krem üzerine turuncu ve hatta fısıtk yeşili motifler olursa bütünlük sağlar. turuncu ile fıstık yeşili her zaman birbirine çok uymuş ve birbirini tamamlamıştır.

Bu başlığı görünce çok sevindim.:teytey:
Belki benim salonuma büyük gelen koltuklarım içinde birşeyler önerebilirsin.Şeniz
Fotoğraflarını ekliyeyim bari yarın
jeyyar

:))) tamam boşwer:) en son teklileri değiştirmişlerdi diye hatırlıyorum. hala olmadı mı?

:))) tamam boşwer:) en son teklileri değiştirmişlerdi diye hatırlıyorum. hala olmadı mı?

Teklileri değiştiriyorlar.Fabrikaya sipariş verdiler.28 gün içinde bizdekileri alıp yenilerini getirecekler.Ama berjerleri koyu renk.yemek odası açık.farklı olacak

Koltuklarım böyle.Teklilerde böyle olacak.

Merhaba böyle bir konu görünce çok sevindim öncelikle. teşekkürler a.s.
Biz koltuk takımımızı turkuaz renginde almayı düşünüyoruz.
Yemek odası takımımızı da modern görünümlü ama rengi kahve.
Halı olarak turkuaz ağırlıklı bir halı mı seçmeliyiz yoksa kahverengi ağırlıklı bir halı mı?

Mesela bu halı yakışır mı? Ve böyle bir oda nasıl görünür?
Ya da önerebileceğiniz başka bir şey var mı?
Çok soru sordum di mi

semdekor merhaba

bu konuyu açman çok iyi olmuş bende mobilya işinle uğraşıyorum mutfak ve banyo dolapları üzerine müşterilere çok güzel renk ve modelle ilgili fikirler verebiliyorum ama kendime gelince bir türlü karar veremiyorum.banada sen yardımcı ol olurmu yerimseniben

ya oturma odasına yeşil renkte ikitane spor bir çekyat aldık.yeşil öyle koyu yada fıstık yeşili değil mat bir renk süet kumaş yani pastel açık yeşil diyebiliriz.buraya halı ve perde alıcaz.duvarlar şampanya rengi ben diyorum ki perde yine pastel tonlarda koyu yeşil olsun spor bir modelde ama halıda yeşil alallım die düşündük bu sefer herşey yeşil olucak araya başka renkler katmak lazım ne renkler uyar yeşile bi fikir verebilirmisin teşekkürler.

bu arada diğer okuyan arkadaşlarda fikir verebilirse çoook sevinirim....

Canım benim aklıma gelen, halıyı yeşilli turunculu bir şey alabilirsin.Evin içinde de yine turunculu dekor amaçlı ürünler kullanabilirsin.

ben yeşille maviyi bir arada çok seviyorum..benim koltuklarımda fıstık yeşili,perdemde krem üzerine mavi güller var yemek odam ise krem koyu siyaha yakın bir renk bence renkler birbirini tamamlamalı.

arkadaşlar ilgi ve bilgi alanımın koltuk ve mobilyalar olduğunu söylemiştim:)) halılar ver perdeler konusunda pek bilgi sahibi değilim. yani birlikte bi halıcıya gitse bu yakışır diyebilirim elbet de benim hayalimdeki halı yapılmış mıdır bilemem ki:)) ama genel olarak cevap verecek olursam:
zen@n: turkuaz koltuk ve kahverengi mobilya düşünüyorsanız resmini yolladığın halı bence çok yakışır. şimdi burda turkuaz koltuk şöyledir olu, olmaz diyemem çünkü renkler zevk ile alakalıdır ve buna müdahale etmem. haa sadece çok alakasız beğenilirse bence uymaz derim ama yine de müşteri çok beğendi ise en güzel odur emin olun ki:)
ayca_can: meslektaşız:) ne güzel. daha önce de demiştim yeşilin turuncu ile uyumunu çok seviyorum ben. ama senin yeşilin çok açık anladığım kadarıyla.açık bir yeşile bir çok renk uyar. burda perde seçiminle halı seçiminin uyumu daha ön planda bence. ama dediğin gibi olursa gerçekten yemyeşil olur. halıda krem rengi düşünebilirsin bence. belki içinde çok az yeşilin bir tonu olabilir. biraz da başka bir renk. zaten halı imalatçıları yeşille uyumlu renkleri düşünüp ona göre güzel bir halı yapmışlardır. şimdi seçenekler arasından seçmek kolay da burda en baştan düşünmek biraz zor oluyor:)) halı da perde ile uyumlu olunca koltuk her koşulda uyar. çünkü çok iddialı bir renk değil. bu benim düşüncem. başka fikri olanlar da paylaşırsa çok güzel olur tabii.

merhaba, bence yeşil koltuklarına cok koyu değilse tuylu halılar var biraz parlak turlerı kahve rengi guzel olur gıbı gelıyor, perde de krem uzerıne kahve gometrık desenlı bır tul hoş olabılır koltuklar cüsse olarak buyuk zaten baska bır halı yada perde gıbı dığer buyuk alanlarda da yesıl kulnama bence bı akç yeşillı aksesuar olabılır daha spor odsun dersen tul yerıne jalujı de tercıh edebılırsın her rengı var ve kullanımı cok kolay...yan perdeye güneşliğe ihtıyacı olmaz kahve ve yesıl sıcak bır oda olur gıbı gelıyor.. sen bılırsın yıne..

zen@n ben mimarım bence bu halı ortamı boğar.daha sakin renk ve desen seçmelisin.her şey çok hareketli ve renkli olursa güzel durmaz.bir denge içinde olmalı.krem halı ve daha küçük desen tercih etmelisin.

İşte solonuma büyük gelen koltuklar

Tekli koltuklar berjerli alarak değişecek.Bir sayfa önde koltukların resmi var.Sığdırmaya çalıştık ama nafile.Önerebileceğiniz bişey varmı

Salonumun ölçüleride bunlarrr

Salon pek karışık dime..
Akşam toparlıyamadım.Masanın üzerindeki televizyona takılmayın.O orda değil normalde

tatlım cok guzel bı baslık acmıssın tesekkur ederız
mobılya demıssın ama belkı baska arkadaslar yardım eder.benım sorumda ben yatak örtumu lila rengı aldım perdelerımı ona uygun yaptırcam nasıl bısey yaptırabılırım halılarımıda lila krem alsam bogarmı acaba mobılyadada koyu renk dusunmuyorum
bıde cıbınlık yaptırcam lilamı alsam yoksa kremmı yardımcı olabılecek herkese cokk tesekkurler
bıde odayı hangı renge boyamalıyım suankı rengı sampanya ama benım sampanya rengıne karsı antipatim var hıc sevmedıgım bı renk

Son düzenleme:
boşver salonun çok biçimsiz:)) koltuklar da ancak senin yerleştirdiğin gibi yerleşiyor. aslında bu salona köşe koltuk çok yakışırmış. benim şu an yapabileceğim bişey yok maalesef. aslında aklıma bişey geldi. 3 lülerin kolları çıkıyorsa biribi kolunu çıkarıp köşe koltuk gibi kullanabilirsin. çıkıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…