Koltuk Mobilya Dekorasyon Konusunda Yardım edebilirim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba, salonumun duvarı kum beji renginde. Koltuklarımı deri-kumaş karışımı döşetmek istiyorum. Kahve ve krem tonlarında olsun istiyorum. Ama bir türlü karar veremedim. Koltukların dış yüzeyi krem deri mi olsun yoksa kahve deri mi? Önerin var mı?

krem derinin kullanışsız olduğunu duydum iyi araştırın bence, çok çabuk kirleniyormuş ve temizlemesi zormuş... heleki küçük çocuğunuz warsa hiç tavsiye etmiyorlar...

Sn. Sugoii Krem+açık yeşil+lila. Mesela yatak örtünüz ile odanızın kalın perdesini yeşilli lilalı bir kumaş seçip, aynı kumaştan bir abajur kaplatırsınız. Halınızı da lila+krem veya yeşil+krem seçersiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fikirleriniz için teşekkürler, en kısa zamanda deneyeceğim.
Mobilyalarımı boyatmaya karar verdim. Çünkü duvarımla bütünleşmiş gibi duruyor ve şu sıra annem duvar boyatmaktan yana değil, mobilyaları boyatırız diyor. Sizce ne renk yapabilirim ? Bu dediğinz şekillerle birlikte çok mu boğar o zaman ??

Bence boyatma, duvarlarıda boyatma. Örtü ve aksesuarlar ile değiştir odanın dekorasyonunu.

merhaba ben aklirik halıyı hani naylon halı deriz ya öyle zannediyordum değil herhalde anladığım kadarıyla.aklirik halı tavsiye edermisiniz benim için en önemli olan üzerine düşen kıl tüy vs yapışmasın.kullanan yorum yapabilecek arkadaşlar varmı

sentetik halılar kılı tüyü tutuyor hiç kullanışlı değil iplik halıları (öyle diyorlar) tavsiye ederim

walla bu konuyu açmanız cidden süperrr olmuş:)
Mobilyalarımı akçaağaç aldım ama koltuklarımı ne renk almam gerektiğini kestiremiyorum...
Eğer açık renk koltuk alırsam ev çok mu çiğ kalır?Birde süs eşyarını nasıl seçmeliyim ve nereden teğmin edebilirim??şooook teşekürler:)

bu resimdeki beyaz yatak odasını yaptırmak istiyorum ama aklımda bir sürü soru işareti var.şifonyerin ve komidinlerin hiç kulpları yok bunlar nası açılcak.yapan kişi nası ayarlıcak.birine sordum çekmece aralarına parmak giricek şekilde boşluk bırakılıckmış ama kötü durmaz mı sizce?bide yatak başı ve kenarları beyaz deri olucak nası olur?yatağın köşelerinin oval olması çok hoşuma gitti.hım bide lake yaptırma dedi bazı kişiler beyaz parlak mebran kaplat dediler daha kullanışlı olur muş?bu takımı yapabilicek yetenekli bir mobilyacıyı nası bulucam bilmiyorum.lütfen yardım edin.

Eklentiler

• $GetAttachment.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 66

Bana kalırsa daha şık olur.. kulpsuz - gizli kulplar daha şık ve modern duruyor..
aşağıda ki resimlerdeki gibi olur sanırım kulpları.. üstteki metal dolaba benziyor ama belki sana fikir olur.. :uhm:

yardımınız için çok teşekkür ederim.bende seninle aynı fikirdeyim.kulpsuz istiyorum.bide karyolanında beyaz deri kaplanmasını istiyorum.karyola kenarlarının oval durması çok hoşuma gitt.başka sizin kulpsuz çekmece rayları ile ilgili resimli örnekleriniz vaesa yardımcı olurmusunuz.şimdiden çok sağolun

ben yatak odası alırsam karyola değilde BAZA almayı düşünüyorum... daha kullanışlı olsun diye.. hemde o gördüğün sanırım baza..

istediğin renkte olabilir.. istersen başlığını böyle deri alırsın... oturmak istediğinde rahat olacağından ( ben böyle düşünüyorum) :jeyyar:

merhabalar ben bu kanepelerden almayı düşünüyorum fakat ne ile nasıl dekore edeceğimi hiç bilmiyorum fikirlerinizi bekliyorum..

Merhaba bende başlığı görünce sevinenlerdenim :)
Mobilya seçiminde çok zorlandım ama sonunda buldum. Bu yılda çok moda sanırım meşe ya da meşeden biraz daha koyu ya da bambu diyorlar sanırım. Mobilayanın kasası bu şekilde kapakları beyaz. Ben hakimiyet bej ve kahveden olan bir ev düşünmüştüm. Duvarlar kum beji. Gelelim seçemediğim koltuk rengine krem rengi istedim ama beyaz açık renk mobilyalar çok kötü mü durur diye düşündüm. Fikrim acaba koltukların arkasındaki geniş minderleri renkli yapsam ve kalın perdeler de bu şekilde mi olsa. Mesela mor nasıl durur? ya da önerebileceğiniz koltuk nasıl olmalı?
Şimdiden çok teşekkür ederim.

Merhaba bende başlığı görünce sevinenlerdenim hihoyyyt
Mobilya seçiminde çok zorlandım ama sonunda buldum. Bu yılda çok moda sanırım meşe ya da meşeden biraz daha koyu ya da bambu diyorlar sanırım. Mobilayanın kasası bu şekilde kapakları beyaz. Ben hakimiyet bej ve kahveden olan bir ev düşünmüştüm. Duvarlar kum beji. Gelelim seçemediğim koltuk rengine krem rengi istedim ama beyaz açık renk mobilyalar çok kötü mü durur diye düşündüm. Fikrim acaba koltukların arkasındaki geniş minderleri renkli yapsam ve kalın perdeler de minderlerin renginde mi olsa. Mesela mor nasıl durur? ya da önerebileceğiniz koltuk rengi nasıl olmalı?
Şimdiden çok teşekkür ederim.:1hug:

benim içinde yardımcı olursanız çok sevinirim.krem rengi spor bir koltuk takımım var.bu koltuk takımına hiç istemiyerek de olsa mecburen kahve ve içinde kırık beyaz olan bir yemek odası takımı aldık nasıl olur sizce.bir de nasıl aksesuarlar kullanmalıyım?mobilyanın linkini atıyorumwww.areamobilya.com/index1.htm burda tutku 2051 diye bir model var yardımcı olursanız çok sevinirim

Ben de araya sıkışabilir miyim? Naçizane koltuklarım beyaz kolları deri kahve rengi koyu yemek odamda koyu kahve rengi çok da koyusundan değil ama çok koyu olanları da gördüm siyaha dönük sandalyelerim de kirli beyaz gibi yemek masam oval konsolun aynası da öyle. salonum büyük yemek odamı seviyorum ama beyaz koltuklarımı hayır onları değiştirip nasıl renk ya da model bir koltuk takımı uydurabilirim yerler bambu renginden lamine parkedir. Birşey daha soracağım sonradan tv ünitesi de düşünüyorum ama şu beyaz lake lolanlar var ya değişik modelde onlar çok hoşuma gidiyo uyar mı sizce tv ünitesi ne renk ve de ne model olabilir yardımcı olursanız çok sevinirim lütfen yardımcı olun ....

birde bana yardimci olsaniz salonum aci kahve koseli koltuk beyaz lake mobilya var....kucuk dikdortgen salon l seklinde cami var...ben duvarlarini beyaz boyattim ama boya cok kotu oldu duvarlar catladi simdi duvar kagidi yapicaz..yine beyaz duvar kagidi yapmak istiyorum ama bir duvar farkli renk olsun diye dusunuyorum...koltugumu camin onune gelicek sekilde koyduk tam karsiyada tv mizi koyduk ama tv koydugumuz duvarda kendinden gomme dolap var..dolabin iki tarafi orantili degil..bir taraf daha genis..genis olan tarafa tv yi asmak istiyoruz...sizce ben koltugun oldugu duvarimi yoksa tv asicagim duvaririmi farkli renk yapayim karar veremiyorum...eger tv yi asacagim duvari farkli renk duvar kagidi yaparsam dolabin diger tarafinida yapmalimiyim yoksa tek o duvarimi yapayim..kotu dururmu

Eki Görüntüle 311903 canım koltuklarımı ve halımı yeni aldım 6 kişilik masam var koyu kahve krem derili sandalyeleri televizyon sehbam ve orta sehbamda koyu kahve şimdi benim sormak istediğim perdelerimi tülüm desenli krınkıl onu değilde fon perde yaptırmak istiyorum ne renk olabilir bu arada koltuklar gri beyaz gibi görünüyor resimde ama gri-krem mutfağımla salon bir mutfak dolapları açık kahve -krem mutfak halısı gri renklerde mi yoka kahve renklerde mi olsunrica etsem banada yardımcı olur musun?bir şey daha var masamın örtüsü yine kahvemi olsun krem yoksa gri mi umarım tam anlatabilmişimdir kucağımda bebeğimle yazmaya çalıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…